Tο Καφενείο των Μαστόρων.

....
Αντε με το καλο και το διπλωμα οδηγησης. Το πορτοφολι μονο για τα κερματα για το καροτσι του σουπερ μαρκετ :)

:cool:

IMG-45bd37b0ba40617aca57a134472274a4-V.jpg

Καλημέρα σας κυριοι!

Καλημέρα σε όλους από την (ξανά) κουνημένη Κρήτη!
Καλημέρα Νικοοοοο!
Έχε το νου σου ψάχνει ένα φιλαράκι μου Mitsubishi L200 4Χ4 μονοκαμπινο μοντέλο 2003-2006.

• Like
Reactions: cyclades
Καλημέρα σας κυριοι!

Καλημέρα Νικοοοοο!
Έχε το νου σου ψάχνει ένα φιλαράκι μου Mitsubishi L200 4Χ4 μονοκαμπινο μοντέλο 2003-2006.
Φίλε και εδώ από Γερμανία εισαγωγή μτχ αγοράζουν. Άσε, έχει στηθεί ένα πολύ μυστήριο κυκλωματάκι. Πάντως ευχαρίστως να το έχω στο μυαλό μου!

• Like
Reactions: enduras1
Καλημέρα στην παρέα...!!!
Μια ακομη δύσκολη χρονιά φεύγει...ας ελπίσουμε για ένα καλύτερο αύριο,χαρούμενο και δυναμικό...!!!
Εύχομαι καλή χρονιά και πρώτιστος Υγεια σε όλους σας...!!!

• Like
Reactions: cyclades
Καραντινατες Ομικρον καλημερες, τεταρτη μερα σημερα και το μονο που δεν περιμενα μετα απο 3 εμβολια ηταν να νοσησω !!
Συναχομενες καλημερες λοιπον και ευχομαι σε ολους υγεια και μια καλυτερη χρονια !!
😁

Καλή χρονιά σε όλους!
Περαστικά και στους Δέλτα και στους Όμικρον :p

Με όλο το χωριό θετικό περιμένω τη σειρά μου :LOL:

Ας περάσουμε 2-3 δύσκολους μήνες και μετά να έχουμε έναν σχεδόν covid free πλανήτη μπας και πάμε κανένα ταξιδάκι στο εξωτερικό :love:

Αντώνη περαστικά, εκμεταλεύσου αυτές τις ημέρες μέσα στο εργαστήριο και τα εργαλεία σου και θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις.

Εύχομαι από καρδιάς μια καλύτερη χρονιά για όλο τον κόσμο με υγεία, σωματική και ψυχική, όλα τα άλλα θα τα φτιάξουμε!