Συντεκνε να πανε ολα καλα 11/9 θα γυρισουμε.Καλημέρα!
Ελάτε Κρήτη που έχουμε καύσωνα
https://www.ekriti.gr/kriti/kriti-kairos-erhontai-ypsiles-thermokrasies-i-problepsi-toy-manoli-lekka
Κυριάκο υπομονή!
Εγώ διακοπές δεν πάω ποτέ τον Αύγουστο! Ο Σεπτέμβρης με λίγη τύχη για τον καιρό είναι τέλειος.
Σε όλα ο Σεπτέμβρης είναι καλύτερος απο τον Αύγουστο για διακοπές.
Τιμές, ποιότητα υπηρεσιών, ουρές, οδικό δίκτυο κλπ.
Μόνο ο καιρός μπορεί να τα χαλάσει αλλά στη χειρότερη θα γίνουν λιγότερα μπάνια και περισσότερες βόλτες![]()
Η ανεστραμμένη πλώρη έχει καμμία διαφορά στην πλοήγηση και την ευστάθεια του πλοίου ή απλά για το θεαθήναι;
Σωστα το ειπες, inverted bow/ανεστραμμενη πλωρη λεγεται και ο λογος που υπαρχει ειναι αποκλειστικα η οικονομια σε καυσιμα.
Αυτη η πλωρη επιφερει την μεγιστη οικονομια μεχρι μια συγκεκριμενη ταχυτητα ~15-17 μιλια την ωρα.
Το καραβι κοστισε περιπου ενα δις δολλαρια και φτιαχτηκε σε Γαλλικα Ναυπηγεια. Ειναι οτι πιο χλιδατο υπαρχει σε κρουαζιεροπλοιο.
Το επεβλεπε φιλος Αρχιμηχανικος απο την Χιο. Ειναι στα πρωτα του ταξιδια καθως το καραβι επεσε στη θαλασσα πριν λιγους μηνες.
Αυτη τη στιγμη το κουμανταρει φιλος Χιωτης Αξιωματικος. Ο Καπετανιος ειναι γυναικα και απο οτι λεγεται (απο ολους) ειναι ΑΣΤΕΡΙ και σαν καπατσοσυνη αλλα και σαν ανθρωπος!!
Ενα απο τα θεατρα/σκηνες του κρουαζιεροπλοιου..
View attachment 201111
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.