Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα συναδελφοι, καλο ΣΚ να εχουμε!

Flashback..
H πρωτη μου καλη ψηφιακη καμερα, μολις ειχε ερθει στην Ελλαδα το 1999 νομιζω και ηταν πανακριβη, μπορει και ~2000 ευρω -σε δραχμες τοτε.
Μηπως θυμαται κανεις ποσο ακριβως κοστιζε?

Casio QV2000...με 2MB max. αναλυση και μικρο εγχρωμο οθονακι πισω! Και γιγαντια καρτα μνημης χωρητικοτητας 15ΜΒ!! :)
9824425055_cc09a08422_b.jpg

Μου φαινοταν απιστευτο που οχι μονο δεν επρεπε να εμφανιζω ολοκληρα φιλμ αλλα μπορουσα να τραβαω απειρες φωτο για να επιλεξω ποια θα τυπωνα η θα κρατουσα στο pc!!

Τεραστια η χαρα οταν πρωτοζεις νεες τεχνολογιες που σου αλλαζουν τον τροπο ζωης.
Θυμαμαι οτι ο ενθουσιασμος μου ηταν μεγαλυτερος με την ψηφιακη καμερα απο οτι ηταν με το πρωτο κινητο τηλεφωνο και το πρωτο δραπανοκατσαβιδο μπαταριας! :)

Καλημερα μαστορες!

Πρωινο Ελληνικο καφεδακι απο Lidl με Βολιότικο μουστολούκουμο (δυο τεμαχια).
Κριμα που δεν μπορεσα να αγορασω και μια αυθεντικη κουπα Parkside για να χαρω περισσοτερο το πρωινο ροφημα :)

• Like
Reactions: KOSSTV
Ο καιρός έχει αλλάξει από την αρχή της εβδομάδας καθώς έχει κάνει ηδη εμφανίση η υγρασία και η ψυχρα..ειδικά τις πρωινές ώρες...
Όσο για τις βροχές μάλλον θα πέσουν μαζεμένες..και κάποιοι τις περιμένουν πως και πως...

Kαλη Κυριακη συναδελφοι!

Πως απο τα 'τεραστια' λαμπακια πυρακτωσεως φτασαμε στα μικροσκοπικα led με την υποπολλαπλασια καταναλωση ρευματος και την υπερπολλαπλασια ισχυ φωτισμου.
7713318984_864a87042d_c.jpg

Φωτο Αρχειου.

• Like
Reactions: ikomninos