Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Oλα χρειαζονται, ακομα και οι θερμαινομενες παντοφλιτσες :)
515209223_max.jpg

• Like
Reactions: enduras1
..

Eντυπωσιακοι διπλοι κινητηρες σε μικρο αεροσκαφος της Αegean, το Βρετανικο Avro RJ 100.

Παλαιότερα που πετούσα συχνά με Avro το αισθανόμουν πάρα πολύ ασφαλές αεροσκάφος, παρά το ότι οι πιλότοι λένε ότι τα ελικοφόρα είναι ποιό ασφαλή.

Να βάλω και εγώ μια αγαπημένη μου φωτογραφία από κινητήρα αεροσκάφους, ενώ ακολουθεί ένα εκπληκτικό βομβαρδηστικό Lancaster του 2WW σε άριστη κατάσταση. Το αεροσκάφος δεν είναι replica αλλά πρόκειται για το αυθεντικό 'G for George' !

Last edited:
Kαλησπερα μαστορες!

Πρωι πρωι περασε ο κουριερ απο το Πλαισιο και μου εφερε το καινουριο μου γκατζετακι/δωρο των Χριστουγεννων :)

Μιχάλη επεξεργασία βιντεο μου μυρίζει... Εκτός κι αν.....!!!! :alien:

• Like
Reactions: Χιωτης
Ευχαριστω συναδελφοι!

Δυστυχως η αγορα ηταν αναγκαστικη καθως ο εξίσου ισχυρος 17" ACER 8ετιας που ειχα, μας ειχε φαει τα αυτια με τον ανεμιστηρα, που δουλευε στο μαξ. συνεχως τον τελευταιο καιρο.

Βεβαια δεν θα παει χαμενος ο ACER, θα αναβαθμισει το λαπτοπ του εργαστηριου :)

Ευχαριστω συναδελφοι!

Δυστυχως η αγορα ηταν αναγκαστικη καθως ο εξίσου ισχυρος 17" ACER 8ετιας που ειχα, μας ειχε φαει τα αυτια με τον ανεμιστηρα, που δουλευε στο μαξ. συνεχως τον τελευταιο καιρο.

Βεβαια δεν θα παει χαμενος ο ACER, θα αναβαθμισει το λαπτοπ του εργαστηριου :)
Να το στείλεις να το φτιάξουμε...με ένα πακετακι πακοτινια

Τι; Μόνο εσύ θα παίρνεις πακοτινια δώρο

Kαλημερα συναδελφοι και καλο μηνα να εχουμε!

Romania-National-Day-December-1st.png.webp

Σημερα ειναι Εθνικη Εορτη και αργια στη Ρουμανια καθως εορταζεται η ενωση τριων περιοχων (Τransylvania, Bessarabia και Bukovina) με το Βασιλειο της Ρουμανιας το 1918. Επισης την ιδια μερα εορταζεται η απελευθεύρωση της Ρουμανιας απο τους τουρκους το 1877.

• Like
Reactions: KOSSTV
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους μας εύχομαι!!!

Αν θυμάμαι καλά, κάποιος είχε αγοράσει την σόμπα υγραερίου απο Leroy πριν λίγο καιρό;
Την παρέλαβε; Όλα ΟΚ;

Αν θυμάμαι καλά, κάποιος είχε αγοράσει την σόμπα υγραερίου απο Leroy πριν λίγο καιρό;
Την παρέλαβε; Όλα ΟΚ;
Την πήρα εγώ για φίλο απ' το , Praktiker την ίδια πριν το leroy.
Ρώτα ότι θες.

IMG-88a39e459343ff7adfce77ddce38f4cd-V.jpg

• Like
Reactions: Χιωτης

Την παρέλαβε; Όλα ΟΚ;

Oλα καλα ειναι στο κουτι της και περιμενει να την ....ξεδιπλωσουμε μια και ειναι foldable

(οσο εχουμε ρευμα και φυσικο αεριο ετσι θα μεινει ) :ROFLMAO:

υγ

Καλο μηνα

• Like
Reactions: panoss1
Την πήρα εγώ για φίλο απ' το , Praktiker την ίδια πριν το leroy.
Ρώτα ότι θες.
Oλα καλα ειναι στο κουτι της και περιμενει να την ....ξεδιπλωσουμε μια και ειναι foldable

(οσο εχουμε ρευμα και φυσικο αεριο ετσι θα μεινει ) :ROFLMAO:

υγ

Καλο μηνα
Κι εγώ πριν λίγο παρέλαβα...απο 3/11, ΑΛΛΑ μάλλον έπεσα σε εκθεσιακό κομμάτι ή επιστροφή...!!!

Δεν έχει εγχειρίδιο χρήσης (@Babis K. Ακούς Στρατηγέ;;; :ROFLMAO: )
Η λαμαρίνα στο πίσω μέρος στραβωμένη και δεν κάθεται στην θέση της.
Τρύπες με τρυπάνι χωρίς να έχουν λιμαριστεί τα γρέζια (δεν εχώ ιδέα ποιός μπορεί να τις έκανε)
Οι ρόδες και οι βίδες σε διαφάνεια Α4 για ντοσιέ...

Έχω στείλει email και περιμένω...να δω πόσο ακόμα...!!!

IMG_20221201_090340_HDR.jpgIMG_20221201_090420_HDR.jpgIMG_20221201_090507_HDR.jpgIMG_20221201_090553_HDR.jpg

🤬 🤬🤬

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ!!!

Απο που Γιαννη?
Leroy Merlin...
Δεύτερη φορά έκαναν μαγικά...το Σεπτέμβριο έπιπλο μπάνιου ήρθε με σπασμένη πλάτη. Σχεδόν 20 μέρες για να βγάλω άκρη και να παραλάβω.