Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εριξα λιγο σπρευ για επαφες στον διακοπτη και θα δω αυριο τι θα γινει, απο κει και περα δεν εχω ιδεα που ειναι η μιζα.
Παντως δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα καθως παιρνει ευκολα μπροστα με τη μανιβελα και επιπλεον δεν ειναι το κυριο μηχανακι.

Ή κάποιος πάτησε το κόκκινο κουμπί κατά λάθος.
Ή κάπου δεν κάνει σωστά επαφή ο διακόπτης του σταντ ή της μανέτας.

• Like
Reactions: Χιωτης
Ή κάποιος πάτησε το κόκκινο κουμπί κατά λάθος.
Ή κάπου δεν κάνει σωστά επαφή ο διακόπτης του σταντ ή της μανέτας.

Αυτό θα έλεγα σε περίπτωση που δεν έπαιρνε με τη μανιβέλα.
Αφού παίρνει με μανιβέλα τότε κοιτάς ρελέ μίζας, καλωδίωση και την ίδια τη μίζα.

Αφού πού και πού δουλεύει σωστά δε νομίζω να είναι το κουμπί. Θα έκανε και διακοπές. Το ίδιο και η καλωδίωση. Για ρελέ το βλέπω.

• Like
Παντως δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα καθως παιρνει ευκολα μπροστα με τη μανιβελα

Όταν έκανα το δικό μου post δεν είχα δεί αυτό που έγραψες, δεν ήξερα καν οτι υπάρχει μανιβέλα.
Άρα ό,τι σου έγραψα το ξεχνάς, δεν ισχύει, αλλού είναι το πρόβλημα, μάλλον σε κακή επαφή.

• Like
Εριξα λιγο σπρευ για επαφες στον διακοπτη και θα δω αυριο τι θα γινει, απο κει και περα δεν εχω ιδεα που ειναι η μιζα.
Παντως δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα καθως παιρνει ευκολα μπροστα με τη μανιβελα και επιπλεον δεν ειναι το κυριο μηχανακι.
Εκτός από το βαρελάκι (ρελέ) της μίζας ναι τσεκαρεις και την γείωση της μήπως έχει λασκαρει.

• Wow
Kαλημερα συναδελφοι με ενα ιδιαιτερο παραδοσιακο ναυτικο τραγουδακι απο την νεα ζηλανδια ⚓
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Eπισης σημερα εορταζεται στην αλλη οχθη του Ατλαντικου η μερα του Junk food :p:p:p
8950c9c26832289d4089b34ddb060d96.jpg

Μα γιατί κανείς να ΠΛΗΡΩΣΕΙ για να αγοράσει κάτι τέτοιο?

Είτε στο κάνουν δώρο είτε σε πληρώνουν για να κάνεις διαφήμιση.

Τουλάχιστον σε εμένα χτυπάει πολύ άσχημα να φαίνεται η φίρμα.
Πάντα αγοράζω ρούχα με βάση την ποιότητα, άνεση και ομορφιά και ποτέ με τη μάρκα. Ίσα ίσα αν το λογότυπο είναι μεγάλο δεν το διαλέγω.

Μα γιατί κανείς να ΠΛΗΡΩΣΕΙ για να αγοράσει κάτι τέτοιο?

Είτε στο κάνουν δώρο είτε σε πληρώνουν για να κάνεις διαφήμιση.

Τουλάχιστον σε εμένα χτυπάει πολύ άσχημα να φαίνεται η φίρμα.
Πάντα αγοράζω ρούχα με βάση την ποιότητα, άνεση και ομορφιά και ποτέ με τη μάρκα. Ίσα ίσα αν το λογότυπο είναι μεγάλο δεν το διαλέγω.
Υπάρχουν και φανατικοί...Να ένας τρόπος να το δείξουν...:ROFLMAO: