Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν ξέρω μήπως μπορεί κάποιος συνάδελφος από εδώ να βοηθήσει :P

Δύο από τις 32 βίδες που κρατούσαν σφραγισμένα τα δείγματα της αποστολής OSIRIS-REx ήταν αδύνατο να αφαιρεθούν, και η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι η προσπάθεια σταματά μέχρι να σχεδιαστούν νέα κατσαβίδια, πιθανώς στις αρχές του νέου έτους.

Είδες τι θα κάνει η NASA...;
Θα μας φτιάξει και κατσαβιδια για εξωγηινα πράγματα...περιμένουμε πως και πως...:ROFLMAO:

Ας τους πει καποιος οτι το καινουριο μινι τροχουδακι της Dewalt θα τους λυσει τα χερια.
Με μια κασα πακοτινια, τους νοικιαζω εγω το δικο μου.
Ε όχι και κάσα...απο παλέτα και πάνω ΜΟΝΟ!!!

Πέρα απο την πλάκα, φαντάζομαι αυτό γίνεται για να μην μολύνουν το περιεχόμενο...αλλιώς πόσο δύσκολο να είναι να κοπεί;

Το περίεργο είναι...με τι τις βίδωσαν, τις βίδες και θέλουν τώρα να "φτιάξουν" νέο κατσαβίδι;
Τι στο....???!!!?!?!?!?!?!

Οταν κατι ενωθει σε κενο αερος μετα ειναι ερμητικα κλειστο.
Δεν ξερω αν το μεταφερω σωστα.
Αν εχουμε ενα μαρμαρο και το σπασουμε στη μεση σε κενο αερος αν το ξαναενωσουμε θα ειναι σαν να μην εχει σπασει.
Ετσι εχω διαβασει.

Είδες τι θα κάνει η NASA...;
Θα μας φτιάξει και κατσαβιδια για εξωγηινα πράγματα...περιμένουμε πως και πως...:ROFLMAO:
Πάλι σε έξοδα θα μπούμε Κωστή κι αυτή τη φορά δεν θα φταίει το lidl αλλά η NASA.
Χάθηκε ο κόσμος να βάζανε βίδες για μύτη PH2 ή PZ2;;;

Να ετοιμάζονται οι συλλέκτες εργαλείων, ακούς Χιώτη; 🤩🤩

Πάλι σε έξοδα θα μπούμε Κωστή κι αυτή τη φορά δεν θα φταίει το lidl αλλά η NASA.
Χάθηκε ο κόσμος να βάζανε βίδες για μύτη PH2 ή PZ2;;;

Να ετοιμάζονται οι συλλέκτες εργαλείων, ακούς Χιώτη; 🤩🤩
Πέρα της πλάκας δεν κομιζω ότι έχουν βάλει ότι και ότι βιδα...για αυτο παιδεύονται....

Αν εναι βιδα, εχω εμπλουτισει και με επιπλεον μυτες το αρκετα πληρες σετακι της Proxxon και μπορω να παω να βοηθησω, εαν μου ζητηθει.

md_QqtRPQ8HNZRaYQwbT9PXIFcqI1MbQxGqVCk9Ghyx.webp