Tο Καφενείο των Μαστόρων.

για 6ρια (το υψος) τα κόβω.
μεσαίες αποστάσεις?
Ναι εξαρια...

Για την κόρη στο στίβο.... ήταν γυναίκας μου και δεν τα είχε χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου...
Του χρόνου πάμε για άλλα..

Τρελή και πρωτότυπη πρόσφορα για την σπαθοσέγα της Bosch στο Praktiker της Πειραιώς :LOL:

Από 95 μόνο ... 105! 😜

View attachment 227474

Τρέξτε 😜
Βάλε μια φωνή βρε Νίκο να μου πάρεις και εμένα ένα κομμάτι, κρίμα την έχασα και υτη την ευκαιρία 😆😆

• Haha
Reactions: nikfor
Το κάναμε και αυτό σήμερα....!!!!
Παρότι είμαι κατά...αλλά αφού επέμεναν...:sneaky:

View attachment 227476

Να δω τι θα κάνεις όταν το βαρεθούν και σε φωνάξουν να το κάνεις όπως πριν :-p

Το έχω κάνει (να τρίψω τα τούβλα του τζακιού για να τα ξαναφέρω στο φυσικό τους, γιατί κάποτε ένας "μάστορας" είχε την τρομερή ιδέα να τα βάψει με καφέ πυρίμαχη μπογιά). Πρέπει να είναι ο,τι χειρότερο έχω κάνει από μαστορέματα.
Παλιές εποχές, άσχετος, με λάθος εργαλεία και βέβαια ... που να μου κόψει να βάλω καμιά μάσκα την ώρα που έτριβα :confused:

Να δω τι θα κάνεις όταν το βαρεθούν και σε φωνάξουν να το κάνεις όπως πριν :p

Το έχω κάνει (να τρίψω τα τούβλα του τζακιού για να τα ξαναφέρω στο φυσικό τους, γιατί κάποτε ένας "μάστορας" είχε την τρομερή ιδέα να τα βάψει με καφέ πυρίμαχη μπογιά). Πρέπει να είναι ο,τι χειρότερο έχω κάνει από μαστορέματα.
Παλιές εποχές, άσχετος, με λάθος εργαλεία και βέβαια ... που να μου κόψει να βάλω καμιά μάσκα την ώρα που έτριβα :confused:

Η απάντηση ακούει σε ένα υλικό: Διαβρωτικο..!!
Μόνο με αυτό βγαίνει ολόκληρο όπως θα γίνει...

Πραγματικά ξέρεις τι είναι να προσπαθείς να πείσεις να μην το κάνουν και να σου λένε εγώ πληρώνω...!!!

• Angry
Για εργαστηρια χωρίς παροχη ειναι ταμαμ!

Υπηρχε φανταζομαι και η επαγγελματικη εκδοση με δυο θεσεις για χαμαληδες που κανανε πεταλι καθως ο μποσης εκοβε με ανεση τα ρεταλια.

• Haha
Καλημέρα μάστορες :)

Εδώ, εξασκώ την τέχνη του ... ξεσκονίσματος ... 🤪 🤪😫

View attachment 227807
Καλημέρα Μάστορα!!!

Σου έχω την λύση:

Εδώ με οδηγίες κατασκευής
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και εδώ κάτι πιο απλό:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:cool: