Προσεχε τον...θελει να τον "στειλει" μια και εξω...ανταλλακτικά θα κουβαλήσω;;![]()

Προσεχε τον...θελει να τον "στειλει" μια και εξω...ανταλλακτικά θα κουβαλήσω;;![]()
ναι.Το πάτωμα είναι έτοιμο.....πάγκο έχεις φτιάξει ??![]()
Η συνέχεια της μέρας μου σκόνταψε...
Είχα αγοράσει πριν λίγους μήνες από το Λερόι αυτόν τον λειαντήρα και τον είχα χρησιμοποιήσει 1-2 φορές.
View attachment 229713
Πάω να "τρίψω" κάτι πλαστικές γωνίες και τέρμα ο διακόπτης!
Κουλός!!
Δεν είχα βάλει την απόδειξη στο κουτί , άρα εγγύηση γιοκ...
Και να είναι κάπου εδώ, χαιρετίσματα που......
Θα πρέπει να το λύσω και να αλλάξω τον διακόπτη μόνος μου.
Ή να τον επισκευάσω![]()
Δεν είμαι, παρά τις καλές αγορές κάθε λίγο και λιγάκι....Αν είσαι μέλος στο Leroy Club, πιθανότατα θα βρείς άκρη με τον αριθμό συναλλαγης. Το ξανακλείνεις και το επιστρέφεις:
View attachment 229724
Καλά να περάσεις στην όμορφη Καλαμπάκα. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το γλυκό "σπάτουλα" (θυμίζει κι εργαλείο το όνομα, παραλλαγή εκμέκ κανταίφι είναι), από το ζαχαροπλαστείο Κυβέλεια (Παμπίρης), στο κέντρο της πόλης.Καλημέρα απο τα όμορφα Μετέωρα!
Ευχαριστώ!Καλά να περάσεις στην όμορφη Καλαμπάκα. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το γλυκό "σπάτουλα" (θυμίζει κι εργαλείο το όνομα, παραλλαγή εκμέκ κανταίφι είναι), από το ζαχαροπλαστείο Κυβέλεια (Παμπίρης), στο κέντρο της πόλης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.