Tο Καφενείο των Μαστόρων.

αχχααχαχ φιλε ναι!!!
Εψαχνα τις προαλλες ενα 10αρακι και εκνευριστηκα φουλ, και εχω πανω απο 5-6 απο δω κι απο κει ..:ROFLMAO:
μόνιμο πρόβλημα για τα περισσότερα εργαλεία.... :LOL:
μετά την "τακτοποίηση" του εργαστηρίου το πρόβλημα χειροτέρεψε, χωρίς πλάκα....

Κι εγώ για αυτό αποφεύγω να τακτοποιώ, δεν βρίσκω τίποτα μετά..
είναι η περίοδος προσαργμογής στις νέες θέσεις των εργαλείων.
στα γερμανοπολύγωνα δεν θα έχω πρόβλημα γιατί τα τοποθετώ "φόρα παρτίδα" , αλλά κάποια νούμερα κάπου βόσκουν και δεν τα βρίσκω...

• Haha
Reactions: cyclades
Και που να δεις αν στα τακτοποιουν αλλοι.....

Μονιμος τσακωμος.
Απαγορεύεται αυτό αχαχαχ
Πήγε η γυναίκα 1-2 φορές να βάλει τάξη και γίναμε μπίλιες!
Δεν έβρισκα ούτε αυτά που χρησιμοποίησα την προηγούμενη μέρα.

Πήγε η γυναίκα 1-2 φορές να βάλει τάξη και γίναμε μπίλιες!
Δεν έβρισκα ούτε αυτά που χρησιμοποίησα την προηγούμενη μέρα.
Αφηνεις την γυναικα να μπαινει σε τετοιους χωρους..;...καντο ξανα χάλια για να μη ξέρει τι έχεις...!!!:D

Αφηνεις την γυναικα να μπαινει σε τετοιους χωρους..;...καντο ξανα χάλια για να μη ξέρει τι έχεις...!!!:D
δεν την ...αφήνω, αλλά όταν λείπω στην δουλειά κάνει ότι θέλει...
μια φορά μπήκε, βγήκε , έκλεισε την πόρτα και δεν πήρε χαμπάρι τον έναν γατούλη που μπήκε πίσω της.. έμεινε μέσα στο δωμάτιο το γατί μέχρι να σχολάσω.
ευτυχώς που από το παράθυρο μπαίνει λίγο φως το βράδυ που για το γατί είναι υπέραρκετο και ευτυχώς για μένα μπήκε ο ήσυχος Σπότυ και δεν μου έκανε το εργαστήρι ..ρδέλο...
καθόταν ήσυχα πίσω από την πόρτα για ώρες και περίμενε να του ανοίξουν...

το πρώτο διάστημα όταν συμμάζεψα τον χαμό, ερχόμουν από την δουλειά και έβρισκα τα 2 φώτα πάνω από τον τόρνο αναμμένα.. όχι το φως του δωματίου, μόνο αυτά πάνω από το τορνάκι.. και την πόρτα ανοιχτή φυσικά.
-Γιατί ανάβουν τα φώτα του τόρνου;; (την ρωτάω...)
-Γιατί δεν χορταίνω να βλέπω την ομορφιά που έφτιαξες επιτέλους ( !!! )
( μπαϊλντισε να βλέπει το γιουσουρούμ και το τακτοποιημένο εργαστήρι της φάνηκε σαν σαλόνι, με τα φώτα του τόρνου να φτιάχνουν και "ατμόσφαιρα" ... :LOL: )

τώρα όμως ποτέ δεν αφήνει την πόρτα ανοιχτή γιατί μεγάλωσε (στο στάδιο της εφηβείας) το 3ο γατί (ο κοκκινόασπρος Lucky) , o οποίος είναι σκέτος καταστροφέας και τα γ@μ@ει όλα!!
με έχει φτάσει σε σημείο να τον πετάξω έξω από το σπίτι και μάλιστα 2 φορές!
αλλά τελικά δεν μπόρεσα , δεν μου πήγε καρδιά.. αυτή είναι η φύση του, από ευτυχία πειράζει συνέχεια τους άλλους 2 οι οποίοι τον ανέχονται "στωικά" ενώ μπορούν να τον κάνουν κομμάτια σε χρόνο μηδέν...
έτσι όλοι περιμένουμε να μεγαλώσει και να κόψει τις μλκίες.... :LOL:

Ξέρει κανείς τις διαφορές σε γκαζοτανάλιες ? Έχω μια από lidl άθλια. Βλέπω ότι μια επώνυμη αυτόματη μέτρια έχει διαφορά με knipex γύρω στα 5€.
Καμία πρόταση για μια στο τόσο χρήση?
Αξίζει η αυτόματη γιατί η απλή που έχω είναι κλάφτα?

Αν ξέρετε την καλύτερη τιμή θα με ενδιέφερε. Ευχαριστώ.

Eχει μια συναξη με τους γεροντομαστορες της γειτονιας στην πλατεια του χωριου σε λιγο, για απογευματινη καφεδιά και αμπελοφιλοσοφιες.

Για να εντυπωσιασω τα πληθη, θα φορεσω το αρχοντορόλογο της Βοsch που ειχαμε αγορασει κοψοχρονια απο το Αμαζον πριν καμμια δεκαρια χρονια :cool:
6kKlzMTh.jpg

Με ανεβασμενο το μανικι του πουκαμισου, για να φαινεται αμεσως η αντιθεση :)