Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Στειλε μας κανενα δεμα δροσερο αερα ρε Νικ απο εκει πανω.

Ανυποφορη η κατασταση σημερα ειδικα για οσους εμάς ειμασταν πανω σε μοτοσυκλέτα σημερα.

Ενιωθες σαν να σε χτυπαγε σε ολο το σωμα πιστόλι θερμου αερα.

Προσωπικα ειχα κλειστο το κρανος επειδη με ανοιχτο δεν παλευοταν η κατασταση.

Αυτό τι μπορεί να είναι; Το καλώδιο νομίζω ότι καταλήγει στον κόκκινο κύκλο.

View attachment 234907
Εντυπωσιακο πως με τις θερμοκρασίες που εχουν εκει χρησιμοποιουν φουρνο θέρμανσης ηλεκτροδιων.

• Like
Reactions: nikfor and newbie
Δεν ειναι πολυ εθιστικο να το κοιτας???

Βεβαια στο τελος αν σκεφτεις τα δικα σου (δικα μου) σκαρπελα ειναι εκνευριστικο....

χμ.. μου έμεινε το κομμάτι που έπαιζαν τα earfun πάνω από τον τόρνο όταν τελείωνα την δουλειά..
David Bowie-Major Tom

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Χθες πήγα να δω τον ανηψιο που επαιζε ηλ.κιθάρα σε μια συναυλιά/γιορτή σε ενα συνοικιακό μπαρ/συναυλιακό χώρο. Καμιά 15αριά παδιά ηλικών από 8-18 από κάποιο συνοικιακό ωδείο ετοίμασαν μερικά κομμάτια και τα έπαιξαν στο κοινό.
1η καλή εντύπωση δεν έπιναν ξύδια και δεν κάπνιζαν. Από την δικη μου γενιά, οι μισοι θα φύγουν από κίρρωση ήπατος από τις καταχρήσεις που καναμε ανηλικοι.
2η καλή εντύπωση οι μουσικές τους επιλογές. Ναι ΟΚ το πρόγραμμα ξεκίνησε με τις μικρότερες ηλικίες όπου οι Iron Maiden και AC DC πήγαν σύννεφο, συνέχισαν με Pink Floyd, joy division κλπ αλά αυτό που δεν περίμενα με τίποτα να ακούσω ήταν David Bowie. Εγώ που ήμουν και καλα "ψαγμένος" στην μουσική, ανακάλυψα τον bowie τελειώνοντας την σχολή και αισθανόμουν και σαν τον κολόμβο όταν ανακάλυψε την αμερική.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: vlad66
Κώστα ειναι τραγικη η "μουσικη" που ακουει η νεολαια.

Προχθες ημουν σε συνεργειο επικυρωσης και αναμεταδοσης αποτελεσματων των εκλογων στο Υπ.Εσ. στο ΣΕΦ και εκει στις 3 που τελειώσαμε τη δουλειά μας είπαμε να πάμε να πιούμε ένα ποτό σε ένα κλαμπ που έχει εκεί στο χώρο του ΣΕΦ.
Το τι τραγούδια ακουν οι νεοι ειναι να τραβας τα μαλλιά σου...

Καλημέρα.

Καλημέρα και καλη Κυριακή!

Της Αγίας Κυριακής σήμερα γιορτάζουμε οικογενειακά!
Εγω και η αδερφη μου, και μεχρι πριν λίγα χρόνια η αγαπημένη μου Χιωτισα γιαγιά!
Τον Ρεθεμνιώτη παππού που εχω το ονομα μου δυστυχως δεν τον γνώρισα.

IMG_20240707_100039.jpg

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ρε παλικάρι…
Με υγεία και καλές κατασκευές!!
Χρόνθα πολλά και στην Κυριακή.

• Love
Reactions: enduras1
χαχαχα.....μια αλλη χρηση για τα παλμικα τριβεια!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: newbie