Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλο μηνα και καλο φθινοπωρο συναδελφοι!
%CE%B4%CE%B5%CE%B5.jpg

• Like
Reactions: KOSSTV and nikfor
Από τα αγαπημένα μου πλοία της ακτοπλοΐας. Πριν μετασκευαστεί σε επιβατηγό/οχηματαγωγό δούλευε κοντά στα 10 χρόνια στη γραμμή Κόρινθο-Βενετία σαν νταλικάδικο, με τις νταλίκες ασυνόδευτες και 12 άτομα πρωτόκολλο επιβατών. Τότε ταξίδευε με το όνομα Hellenic Voyager. Στα κόντρα δρομολόγια είχε δύο ακόμα πλοία στην ίδια γραμμή της ίδιας εταιρείας με τα ονόματα Cielo Nave και Cielo Trailer.
Με την ταχύτητα που έχει την ικανότητα να αναπτύξει, μπορεί να μαζέψει οποιουδήποτε είδους καθυστέρηση μεταξύ των λιμένων προσέγγισης και να δίνει την εντύπωση ότι εκτελεί γραμμές λεωφορείου.
Βαπόραρος αρσενικός.

..και εδω ζωντανο!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλημερα,

Μεταφερθηκε στο καταλληλο νημα

Πηγα σε ενα μνημοσυνο χτες, σε ενα γραφικο εκκλησακι προς Εκαλη, τον Αγιο Νεκταριο, οπου ο καντηλαναφτης μας εδωσε απο ενα κερι να κραταμε κατα την διαρκεια του μνημοσυνου.
ngMM3Ywl.jpg

Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ηταν οτι τα κερακια ΔΕΝ εσταζαν καθολου, ΔΕΝ καπνιζαν -οπως τα κοινα- και επισης μου φανηκε οτι καιγονταν και πιο αργα.
0ISICy8h.jpg

Απο οτι καταλαβα, τα κερακια αυτα ειναι 100% απο κερι μελισσας (μελισσοκέρια) ενω τα υπολοιπα εχουν αλλη συνθεση (παραφινες κλπ). Η τιμη ανα κιλο ειναι πολλαπλασια.
i3M7E1eh.jpg

Τι μαθαινει ο ανθρωπος οσο μεγαλωνει!! Κρατησα και λιγα τετοια αγνα κερακια ετσι για τη χαρα :)