Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Θα πρότεινα να ρίξεις μια ματιά εδώ https://www.kariera.gr/jobs?occupationType=FULL_TIME_PART_TIME&page=0&limit=20 καθώς και σε όποιο άλλο ανάλογο site (προσωπικά θα εξαιρούσα τα γραφεία ευρέσεως εργασίας).
Γενικότερα υπάρχουν σοβαρές δουλειές, αλλά συνήθως απαιτούν εξειδίκευση.
Εγώ θα έστελνα βιογραφικά σε εταιρείες που πάντα ψάχνουν ανειδίκευτο προσωπικό, όπως τα super market, το Jumbo κτλ.
Παράλληλα θα έστελνα βιογραφικά και σε εταιρείες με άμεση σχέση με το αντικείμενό μου, ώστε αν προκύψει κάτι αργότερα, να έχω πιθανότητες.

Υπάρχουν εταιρείες όπως η Mellon, η Adecco κτλ που βασικά "νοικιάζουν" προσωπικό σε άλλες εταιρείες και πάντα χρειάζονται άτομα. Εδω απευθύνεσαι ΜΟΝΟ σε μεγάλες και γνωστές εταιρείες.
 
Παληκάρι, σε ευχαριστώ. Τα ξέρω όλα αυτά που γράφεις.
Η κατάσταση όμως είναι λίγο μπερδεμένη και.χρειάζεται άμεση λύση, εν αντιθέσει με τα γραφεία ευρέσεως εργασίας και τις αγγελίες που θέλουν χρόνο.

Σ' ευχαριστώ πάντως όπως και να 'χει.
 
  • Like
Reactions: newbie
Ο Μπλεκ εγινε 70 ετων!!
Kυκλοφορει συλλεκτικο τευχος το οποιο παρηγγειλα για να θυμηθουμε τα παλια:)

Μπλεκ, Ομπραξ, Ζαγκορ, Μικυ Μαους, Σεραφινο και Τιραμολα τα αγαπημενα μου.
mikros-iros_blek_70_xronia-540x750.jpg
 
Αυτό δεν νομίζω να το πρόλαβε κάποιος.

1728045054271.png

Απαγορευμένο από γονείς και δασκάλους (προφανώς ιδεοληψίες της εποχής), οπότε το διαβάζαμε εκτός σπιτιού. Όταν το ανακάλυψα είχε σταματήσει η έκδοσή του, αλλά λόγω της "απαγόρευσης" έγινε must have που λένε και οι σημερινοί νέοι, οπότε πάντα θα υπήρχαν καταστήματα που έβρισκαν παλιό απόθεμα.
 
Μυστήριον με τις περιπέτειες του Λέμμυ Κώσιον και μετά στον σινεμά με τον Eddie Constantine στον ρόλο...(y):cool:
 
Μυστήριον με τις περιπέτειες του Λέμμυ Κώσιον και μετά στον σινεμά με τον Eddie Constantine στον ρόλο...(y):cool:

Εννοείται ότι δεν θυμόμουν Λεμμυ Κώσιον κτλ, οπότε το έψαξα λίγο και βρήκα κάτι σε ένα άρθρο στο ΒΗΜΑ και μία γενική αναφορά για το περιοδικό στα ΝΕΑ
Από τα ΝΕΑ παραθέτω και την παρακάτω δήλωση του εκδότη Τζίμυ Κορίνη (δεν γνώριζα ότι το 1998 υπήρξε επανέκδοση):

«Το 1998 που επανέκδωσα τη “Μάσκα”, όλοι ομολόγησαν πως όταν ήταν παιδιά και συλλαμβάνονταν από τους γονείς να τη διαβάζουν έτρωγαν ξύλο. Κι εγώ έφαγα μια φορά ξύλο από τον πάτερα μου, όμως όταν καταδιώκεις κάτι το κάνεις θρύλο και η “Μάσκα” έγινε γρήγορα κοινωνικό φαινόμενο με υψηλές κυκλοφορίες και ζωηρή διακίνηση των τευχών μεταξύ της νεολαίας του ’60» συμπλήρωσε ο Τζίμμυ Κορίνης που έχει γράψει ιστορίες για 300 τεύχη του περιοδικού «Μυστήριο» –αυτό αποτελούσε το αντίπαλον δέος της «Μάσκας» –και σε ισάριθμα τεύχη της «Μάσκας».