Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Σημερα ειχε περιπετεια με διαβασμα Μπλεκ!
WWNXZ2wl.jpg

Ηρθε την Παρασκευη το πακετακι με το συλλεκτικο τευχος των 70 χρονων του Μπλεκ μαζι με ενα τευχος απο τον Μικρο Ηρωα!
FMPG1c7h.jpg

Περιποιημενη και αρχοντικη εκδοση με σκληρο εξωφυλλο και πολυ ξυλο απο τον Μπλεκ στους Αγγλους :)
PdaWhFWh.jpg

Το τευχος του Μικρου Ηρωα ξυπναει πραγματικα μνημες καθως ειναι στο ιδιο χαρτι που εβγαινε και παλια -απ'οτι θυμαμαι γιατι δεν το ειχα διαβασει ποτε.
Λεπτο, ψιλοκιτρινισμενο και επρεπε να κοψεις, να χωρισεις με χαρτοκοπτη/μαχαιρι τις σελιδες απο πανω γιατι ετσι εβγαιναν απο το πιεστηριο!
FkkG8rHh.jpg

Λεζαντα στην τελευταια σελιδα με ενδιαφερουσες πληροφοριες για την εποχη!
gh8o1LOl.jpg

Ξυπνησαν μνημες, αξιζαν τα 15 ευρουδακια μαζι με τα μεταφορικα(y)

Καλό μεσημέρι παίδες, οι δικές μου δουλειές έχουν μείνει πίσω γιατί φρέζα δεν αγόρασα ακόμα....

Αυτό το διάστημα ασχολούμαι με τον θρυλικό Nad 3020e πολύ καλού φίλου και πολύ αγαπητού μέλους εδώ στο φόρουμ.

IMG_20241007_144334.jpg

Στην Κρήτη που τον είχε άκουγε λέει βόμβο από τον Μ/Σ..
2η επιθυμία, να φύγουν τα απαίσια "μανταλάκια" και στην θέση τους να μπουν μπόρνες για μπανάνες..

IMG_20241007_144410.jpg

Αυτά από πάνω... Ουστ...!!!!

Μετά ήθελε 3πολικό καλώδιο ρεύματος για να γειωθεί ο ενισχυτής.

Τον βόμβο δεν τον άκουσα ποτέ γιατί το δικό του 2πολικό ο φίλος το έκοψε με κόφτη για να βγει ο ενισχυτής από το ρακ..
1η λοιπόν δουλειά ήταν να μπει το 3πολικό.. για να γίνει αυτό έπρεπε να βγει ο Μ/Σ και όταν μπήκε ξανά στην θέση του (γειωμένος πια), εγώ από βόμβο δεν άκουσα τίποτα.

Τώρα σιγά σιγά πάμε στο πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό του να χωρέσουν 4 μπόρνες Deltron στην θέση που ήταν τα μανταλάκια χωρίς να πειράξω σασί!

IMG_20241007_144211.jpg

Ελπίζω μέχρι το τέλος του μήνα να έχω κάνει τις συνδέσεις και να δέσω το μηχάνημα.....

IMG_20241007_144242.jpg

Ηρθε η ωρα να μπουν στις ντουλαπες τα καλοκαιρινα υποδηματα εργασιας!
28393763407_a72822ed37_c.jpg

Να θυμισω την πολυτιμη συμβολη του μινι τροχου της Bosch για την παραπανω στυλιστικη διαμορφωση :)
42544477894_a427a652e5_b.jpg
γιατί έκανες τις μπότες κάμπριο ;;;

Μα για να αεριζεται το ποδι καλυτερα το καλοκαιρι.

Περα απο οτι ειναι της μοδας

Μα για να αεριζεται το ποδι καλυτερα το καλοκαιρι.

Περα απο οτι ειναι της μοδας
το πόδι αερίζεται καλύτερα με παντόφλες.. τις μπότες τις φοράμε μήπως πέσει κανα βαρύ κλειδί στα δάκτυλα και γλιτώσουμε νύχια...
αν είναι να τις κάνεις καμπριολέ, φόρα παντόφλες όπως εγώ... :LOL:

άσε την μόδα.. αυτή είναι για τους φλούφληδες :ROFLMAO:

Καλό μεσημέρι παίδες, οι δικές μου δουλειές έχουν μείνει πίσω γιατί φρέζα δεν αγόρασα ακόμα....

Αυτό το διάστημα ασχολούμαι με τον θρυλικό Nad 3020e πολύ καλού φίλου και πολύ αγαπητού μέλους εδώ στο φόρουμ.

View attachment 239863

Στην Κρήτη που τον είχε άκουγε λέει βόμβο από τον Μ/Σ..
2η επιθυμία, να φύγουν τα απαίσια "μανταλάκια" και στην θέση τους να μπουν μπόρνες για μπανάνες..

View attachment 239864

Αυτά από πάνω... Ουστ...!!!!

Μετά ήθελε 3πολικό καλώδιο ρεύματος για να γειωθεί ο ενισχυτής.

Τον βόμβο δεν τον άκουσα ποτέ γιατί το δικό του 2πολικό ο φίλος το έκοψε με κόφτη για να βγει ο ενισχυτής από το ρακ..
1η λοιπόν δουλειά ήταν να μπει το 3πολικό.. για να γίνει αυτό έπρεπε να βγει ο Μ/Σ και όταν μπήκε ξανά στην θέση του (γειωμένος πια), εγώ από βόμβο δεν άκουσα τίποτα.

Τώρα σιγά σιγά πάμε στο πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό του να χωρέσουν 4 μπόρνες Deltron στην θέση που ήταν τα μανταλάκια χωρίς να πειράξω σασί!

View attachment 239865

Ελπίζω μέχρι το τέλος του μήνα να έχω κάνει τις συνδέσεις και να δέσω το μηχάνημα.....

View attachment 239866
Έχει ο πεθερός μου έναν παροπλισμένο.
Δεν ξέρω καν αν λειτουργεί αλλά μάλλον έχει κάποιο θέμα.
Θυμάμαι πως λείπουν κάποια από τα τετράγωνα κουμπιά στην πρόσοψη.
Υπάρχει περίπτωση να βρω ανταλλακτικά;

Πως δεν βγαινουν και μαλιστα με προστασια δακτυλων για πιέσεις εως 200 joule 😬

Λεζαντα στην τελευταια σελιδα με ενδιαφερουσες πληροφοριες για την εποχη!
gh8o1LOl.jpg

Ξυπνησαν μνημες, αξιζαν τα 15 ευρουδακια μαζι με τα μεταφορικα(y)

Ο «Μικρός Ήρωας» έγινε γραμματόσημο

Τα ΕΛΤΑ θα κυκλοφορήσουν αύριο 23/10 4 γραμματόσημα με θέμα τον «Μικρό Ήρωα»

1729592434776.jpeg