Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα!

Ενας γατος απο το Temu καραδοκει... αστειακι για τις νοικοκυρες του σπιτιου, ελπιζω να το εκτιμησουν :)
Nfh5mHch.jpg

Αξιολατρευτα τα γατιά μας, ιδιως οταν ξεκουραζονται και ακονιζουν τα νυχακια τους στις σελες των μηχανων μας 😬

j3cb9Z0l.jpg

Ειμαι πολυ περιεργος αν αυτο το πλαστικο ναρκοπεδιο βοηθησει την κατασταση. Τα παντα εχει αυτο το Τεμου!!
ERvZa8El.jpg

Ακριβώς κάτι τέτοιο χρειαζόμουν κι εγώ! Δεν έχουν αφήσει τίποτα αγρατζούνιστο οι γάτοι του σπιτιού (εξωτ. μονάδα κλιματιστικού, ποδήλατα, ξύλινο τραπέζι κήπου, σέλα μοτό κλπ).
Ελλείψει εναλλακτικής, με βλέπω κι εμένα να το αγοράζω. Ίδωμεν.

Αξιολατρευτα τα γατιά μας, ιδιως οταν ξεκουραζονται και ακονιζουν τα νυχακια τους στις σελες των μηχανων μας 😬

j3cb9Z0l.jpg

Ειμαι πολυ περιεργος αν αυτο το πλαστικο ναρκοπεδιο βοηθησει την κατασταση. Τα παντα εχει αυτο το Τεμου!!
ERvZa8El.jpg
Τόσα πράγματα φτιάχνεις, φτιάξε ένα ονυχοδρομιο αυτοσχέδιο να πηγαίνουν..

Μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα, αφου και ονυχοδρομια εχουμε και δεκαδες δεντρα στον κηπο.
Eιναι οι μαλακές και γεματες θαλπωρη σελες που θελουν να καθονται και να χαιρονται, εκει ειναι η γλυκα :)

Παντως κανουν δουλεια, δεν πατησε κανενα ποδι επανω, οποτε θα παρω και για τις υπολοιπες μηχανες!!
Nq9ySVYl.jpg

Μιχάλη, υπάρχει και στο jumbo σχεδόν ίδιο πλαστικό ναρκοπέδιο!

Εγώ προμηθεύτηκα αυτό που έχει πιο μυτερές ακίδες, το οποίο κόβεται με ψαλίδι και ενώνεται με ταιρ απ, οπότε διαμορφώνεται ανάλογα με τη σέλα. Πάρα πολύ αποτελεσματικό!!!

Δεν μου μαρκάρει τα αδιάβαστα ποστ ,είδα ότι έγινε μάλλον κάποια αναβάθμιση.

• Like
Reactions: KOSSTV
Ετσι νόμιζα κι εγώ. Μετά πρόσεξα ότι τα αδιάβαστα είναι με bold, που όμως θέλει μάτι για να το ξεχωρίσεις.