Το καινουργιο μου PS3 τα εφτυσε !!!

Απάντηση: Re: Το καινουργιο μου PS3 τα εφτυσε !!!

κατά τα άλλα το PS3 είναι "αθόρυβο" όπως αναφέρουν μερικοί σε άλλα thread και μας το έχουν και σαν επιχείρημα για να πάρουμε PS3 γιατί το XBOX 360 "λέει" κάνει θόρυβο !!! Άκουσον - άκουσον !!!!

:rifle::rifle::rifle:
Αθόρυβο δεν είναι...
Όμως είναι πιο ήσυχο από οποιοδήποτε 360 έχω ακούσει.
Αν μάλιστα δεν έχεις το ps3 πολύ κοντά σου, στο 1 μέτρο για παράδειγμα κ βλέπεις μια ταινία τότε δεν το ακούς...

Εγώ το έχω στα 4 μέτρα από τον καναπέ μου κ δεν ακούω τίποτα. -bye-

εγώ αν έχω την γυναίκα μου στο δωμάτιο δεν ακούω ούτε τα ανεμιστήρια του XBOX ούτε τίποτα...........:music-smiley-005:

κατά τα άλλα το PS3 είναι "αθόρυβο" όπως αναφέρουν μερικοί σε άλλα thread και μας το έχουν και σαν επιχείρημα για να πάρουμε PS3 γιατί το XBOX 360 "λέει" κάνει θόρυβο !!! Άκουσον - άκουσον !!!!

:rifle::rifle::rifle:
Καλά άστο για την αξιοπιστία μη μιλάς καλύτερα δε σε συμφέρει...ξέρεις πόσοι εχουν αλλάξει xbox360 2 και 3 φορές; Και ναι το 360 κάνει υπερβολικό θόρυβο πώς να το κάνουμε δηλαδή..... Όσο για το πρόβλημα του drive στο PS3 αυτό συνήθως συμβαίνει μετά από λιγοστές ώρες χρήσης. Είναι ελατωματικά τα Blu-ray drives. Στα XBOX όμως το Red Ring Of Death δεν οφείλεται σε ελλατωματικά parts αλλά σε κάκιστη σχεδίαση της στήριξης της ψύκτρας στο Motherboard. Και άργησε πολύ η Microsoft να επανασχεδιάσει το σύστημα ψύξης. Έχει μεγάλη διαφορά η προβληματική σχεδίαση ενός προϊόντος από την περίπτωση ελατωματικών Parts. Τα πρώτα είναι μαθηματικά σίγουρο ότι θα παρουσιάσουν πρόβλημα ακόμα και χωρίς την ύπαρξη κάποιου ελλατωματικού εξαρτήματος. Και στην τελική μη μου συγκρίνεις Microsoft με Sony στον σχεδιασμό Hardware. Από το 1950 αυτή ήταν η δουλειά της ΤΟ HARDWARE. Επίσης η πολιτική της εταιρίας στο PS3 είναι ότι το επιστρέφεις και παίρνεις καινούριο σε αντίθεση με το 360 που μπορεί να περιμένεις έως και 1 μήνα.(περίπτωση φίλου σε αλλαγή του δεύτερου xbox).

Μωρέ ας περάσει η εγγύηση του και θα δεις που δεν θα κάνει καθόλου θόρυβο μετά. Σαν το HTPC που έφτιαξα θα γίνει και αυτό. Silent !!!

sorry για το off-topic

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εμένα η Premium λειτουργεί μια χαρά.
Μπορεί να κάνει κομμάτι θόρυβο αλλά όταν παίζω παιχνίδια δεν ακούω τίποτα γιατί το volume είναι τσίτα. Είπαμε μετά το πέρας της εγγύησης δεν θα κάνει τίποτα. (για όλα υπάρχει λύση, θέληση είναι το θέμα να υπάρχει)

Re: Απάντηση: Re: Το καινουργιο μου PS3 τα εφτυσε !!!

το xbox360 εχει μονο μια σκαλα ανεμιστηρα και δουλευει εκει σταθερα.τα εχω και τα δυο .οταν το πσ3 μπει στην τεταρτη σκαλα τοτε ακουγετε σαν σεσουαρ κυριολεκτικα και παρα πολυ περισοτερο απο το 360.αν μπει στη 5η σκαλα που ειναι και η μεγαλυτερη τοτε πρεπει να βγεις απο το δωματιο ακουγετε σαν boing 747.δεν πρεπει να ακουγετε τπτ αλλο στο δωματιο .τωρα για να το ακουσετε εξαρτατε και απο την τοποθετηση και κυριως την θερμοκρασια δωματιου
Αθόρυβο δεν είναι...
Όμως είναι πιο ήσυχο από οποιοδήποτε 360 έχω ακούσει.
Αν μάλιστα δεν έχεις το ps3 πολύ κοντά σου, στο 1 μέτρο για παράδειγμα κ βλέπεις μια ταινία τότε δεν το ακούς...

Εγώ το έχω στα 4 μέτρα από τον καναπέ μου κ δεν ακούω τίποτα. -bye-

@johny1989 : φίλε μου αυτά που περιγράφεις δεν τα έχω συναντήσει ποτέ........
Δεν τα έχω ξαναδιαβάσει επίσης ποτέ...
Αλήθεια αυτό με τις 'σκάλες' του ανεμιστήρα πως το καθορίζεις ???
Τέλος πάντων, στο σαλόνι μου κ σε χώρο με πολύ αέρα το ps3 μου δεν έχει ποτέ παρουσιάσει τέτοια παρόμοια συμπτώματα...

διαβασε εδω http://ntsc-uk.domino.org/showthread.php?t=72808
ολα προβληματικα η οχι σε κανονικη θερμοκρασια μπαινουν στη 3 σκαλα κατα τη διαρκια του παιχνιδιου.τα προβληματικα μενουν εκει η ανεβαινουν σκαλα μεχρι να τα κλεισεις.για να δεις αν εχεις προβλημα κανε το εξεις ¨
κατσε κοντα στην κονσολα 1.5 με 2 μετρα ενεργοποοιησετη για πεντε λεπτα ειναι εντελως αθορυβη μετα μπαινει στην 3 σκαλα και ακουγετε λιγο μπεσ στο folding home και περιμενε ....θα δεις οτι θα ανεβει κιαλλη σκαλα ο ανεμιστηρας το οποιο ειναι φυσικο .οταν βγεις απο την εφαρμογη και παριμενεις στο μενου πρεπει να πεσει στην προηγουμενη σκαλα μετα απο λιγο.αν το κανει εισαι οκ.τωρα ειναι χειμωνας και το step up γινετε λιγο δυσκολα .λογο χαμηλων θερμοκρασιων.το καλοκαιρι ομως ειναι ενοχλητιοκο πολυ.εφοσων ομως λειτουργρει το step down εισαι οκ.σημαντικος παραγοντας ειναι και το τι χαρακτηρας εισαι μερικους μπορει να μην τους ενοχλει καθολου ακομα κα στην 4 σκαλα.εγω ομως ειμαι και λιγο τελειωμανης

@johny1989 : πολύ ψάξιμο βρε παιδί μου...εγώ μάλλον είμαι στους άλλους...αφού παίζει, δεν με ενοχλεί, αντέχει στην πολύωρη κ κουραστική χρήση, τότε είμαι οκ ! :)

σωστος.απλα οταν το πηρα την πρωτη μερα κυκλοφοριας την οποια περιμενα ενα χρονο αρχισα να ψαχνω για τυχον προβληματα.ηταν και πολλα τα 660ε+φορμουλα 1=727ε.ειχα μια ανυσηχια γιαυτο.τελος καλο ολα καλα .να μαστε καλα να ψαχνουμε ετσι και το 4

σωστος.απλα οταν το πηρα την πρωτη μερα κυκλοφοριας την οποια περιμενα ενα χρονο αρχισα να ψαχνω για τυχον προβληματα.ηταν και πολλα τα 660ε+φορμουλα 1=727ε.ειχα μια ανυσηχια γιαυτο.τελος καλο ολα καλα .να μαστε καλα να ψαχνουμε ετσι και το 4

ΑΝ βγει 4 γιατι ακουσα οτι η SONY ειχε τοσο ζημια με το PS3, που ΔΕΝ θα ξαναασχοληθει με παιχνιδοκονσολες στο μελλον....

Μακαρι να διαψευστω φυσικα , γιατι η Sony ειναι φοβερη εταιρια....

Μεχρι τοτε ομως, ας απολαυσουμε το PS3 και βλεπουμε....ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ....
Τα καλυτερα παιχνιδια του ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! :Banane0::Banane0::Banane0:

ΑΝ βγει 4 γιατι ακουσα οτι η SONY ειχε τοσο ζημια με το PS3, που ΔΕΝ θα ξαναασχοληθει με παιχνιδοκονσολες στο μελλον....

internet... η μεγαλύτερη ραδιο-αρβύλα ever!!! :flipout:

για πες κανενα που τωρα θα βγει διονυση.εγω περιμενω τρελα το gta iv αλλα θελλει ακομα 91 ημερες.

για πες κανενα που τωρα θα βγει διονυση.εγω περιμενω τρελα το gta iv αλλα θελλει ακομα 91 ημερες.

Λοιπον, τα πιο αναμενομενα ειναι :

Metal Gear Solid 4
GTA IV
Resident Evil 5
Gran Turismo 5 (το κανονικό, ΟΧΙ το prologue)
Devil May Cry 4
Turok
ΤΕΚΚΕΝ 5

Και υπαρχουν κι αλλα πιο δευτερευοντα που αναμενονται λιγο αργοτερα μετα το Πάσχα!:ernaehrung004:

Περιμενω με ανυπομονησια τα mgs,grand turismo,final fantasy,gta kai vevaia to star wars unleashed. Ισως το καλυτερο star wars παιχνιδι. (αν και το kotor ηταν κορυφαιο)

Ούτε και σήμερα μου άλλαξαν το PS3 μου....:bigcry::bigcry:

Πάνε σχεδον δύο εβδομάδες από όταν το έστειλα...

Πηρα τηλεφωνο το πρωι και μου ειπαν ότι ακομα δεν εφτασε η σειρά του, γιατι προηγουνται άλλα που τα εστειλαν πιο νωρις με το ΙΔΙΟ προβλημα, και θα το στειλουν τελος της εβδομαδας με αρχες της επόμενης....:smash: (Χαρακτηριστικά μου είπαν ότι αντικατέστησαν περιπου 80-100 κονσόλες σε 4 μέρες !!!!) :HTEHETH63:

Τους ρώτησα αν έχουν διαθεσιμες κονσολες 40αρες στο στοκ για αλλαγή, και μου είπαν ότι θα έχουν να αντικαταστήσουν μέχρι και στα ατομα που έστειλαν κονσόλα για αλλαγή μέχρι 30 Γενάρη.... (Εγώ την έστειλα στις 25)!

Μετά θα πρέπει να περιμένουν ΠΑΛΙ 4-5 μέρες για να τους ξαναστειλει η SONY νεες κονσόλες....

Last edited:
Ούτε και σήμερα μου άλλαξαν το PS3 μου....:bigcry::bigcry:

Πάνε σχεδον δύο εβδομάδες από όταν το έστειλα...

Πηρα τηλεφωνο το πρωι και μου ειπαν ότι ακομα δεν εφτασε η σειρά του, γιατι προηγουνται άλλα που τα εστειλαν πιο νωρις με το ΙΔΙΟ προβλημα, και θα το στειλουν τελος της εβδομαδας με αρχες της επόμενης....:smash: (Χαρακτηριστικά μου είπαν ότι αντικατέστησαν περιπου 80-100 κονσόλες σε 4 μέρες !!!!) :HTEHETH63:

Τους ρώτησα αν έχουν διαθεσιμες κονσολες 40αρες στο στοκ για αλλαγή, και μου είπαν ότι θα έχουν να αντικαταστήσουν μέχρι και στα ατομα που έστειλαν κονσόλα για αλλαγή μέχρι 30 Γενάρη.... (Εγώ την έστειλα στις 25)!

Μετά θα πρέπει να περιμένουν ΠΑΛΙ 4-5 μέρες για να τους ξαναστειλει η SONY νεες κονσόλες....
Τι πρόβλημα σου έβγαλε´?