Το καινουργιο μου PS3 τα εφτυσε !!!

....πριν λίγα λεπτά ψόφησε και το δικό μου drive :(

Αγορασμένο πέρυσι τον Δεκέμβριο, απλά κόλλησε το παιχνίδι και έπειτα δεν διαβάζει τίποτα.

Το easybuyworld που το είχα πάρει, νομίζω τα έφερνε από Γαλλία (και εγώ μετά το έμαθα..).

Τι γίνεται με την εγγύηση?

Ετσι ακριβως την ειχα παθει και εγω με το δικο μου...

Κολλησε στο Virtual Tennis, του εκανα επανεκινηση και μετα ΔΕΝ διαβαζε τιποτα....

Βγαλε μια φωτοτυπια την αποδειξη αγορας, βαλτο μεσα στη συσκευασια του ΧΩΡΙΣ καλωδια και manual, (ΜΟΝΟ η κονσολα τυλιγμενη στο ασπρο καλυμα και την αποδειξη ) και στειλτο στην Cometron στο Χαλανδρι, ή παρτο ο ιδιος απο εκει να τους το παραδωσεις...

ΛΟΓΙΚΑ, η αποδειξη σου ειναι Ευρωπαικη οπότε ΔΕΝ θα εχεις προβλημα... (δεν τα ψιλοκοσκινιζουν κιολας, εξαλλου και το δικο σου Ευρωπη θα παει, και απο εκει θα ερθει η αλλη κονσολα που θα σου αλλαξουν)
Εγω μια απλη ταμειακη αποδειξη εστειλα που εγραφε ΜΟΝΟ το ποσό, και μου το άλλαξαν .... -bye-

Last edited:
Ευχαριστώ Διονύση... 15 μέρες λέει θα κάνουν για αντικατάσταση.....

παει αναλογα με το αν υπαρχει διαθεσιμοτητα σε κονσολες η οχι...

Ευχαριστώ Διονύση... 15 μέρες λέει θα κάνουν για αντικατάσταση.....

Ειναι αναλογα με το αν εχουν διαθεσιμες κονσολες για αλλαγη στο Χαλανδρι, ή αν περιμενουν νεα φουρνια απο Ευρώπη (Γερμανια μαλλον)...

Κι εμενα μου ειχαν πει 15 μερες και μου το αλλαξαν σε 10!

Σε ενα φιλο μου που ειχε το 60αρι, επειδη ειχαν διαθεσιμο στοκ, του το αλλαξαν σε 4 μερες!!!

Υπομονή πάντως, και να εισαι σιγουρος ότι αξίζει τον κοπο, γιατι οι νεες φουρνιες κονσολων έχουν πολύ καλύτερο Blu-Ray drive απο τις παλιες και πιο ανθεκτικό! :drummer:

Σακη οταν λες περσυ τον Δεκεμβρη εννοεις πριν 3 μηνες αγορα? Ρωταω γιατι τοτε πηρα και εγω το 40αρι μου , για να δω αν πρεπει να ανησυχω.

Ακριβώς. Τρεις μήνες και κάτι το έχω. Είχε -σχεδόν- καθημερινή χρήση, αλλά εκτός απο 3-4 bluray ταινίες που εχω δει, το drive δούλευε σχεδόν αποκλειστικά στο COD4.

Πάντως γίνεται πανικός με τα bluray των 40ριών. Όσο ήμουν στην Cometron ,το τηλέφωνο χτύπαγε και λέγανε συνέχεια οτι "Δεν υπάρχουν διαθέσιμες κονσόλες ...σε 15 μέρες κτλ...".

Δεν το παραδέχονται σαν πρόβλημα του PS3 ...το αποδίδουν σε normal βλάβη.

Επειδή όμως δεν είμαι το άσχετο παιδάκι και είμαι στο χώρο του hardware 10+ χρόνια δεν το έχω χάψει. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι η κονσόλα έχει σοβαρό πρόβλημα με το BD transport εάν δει λίγο γύρω του.

Στο ps3forums μάλιστα, υπάρχουν αναφορές για 2-3 αλλαγές κονσόλας από το ίδιο άτομο!

Γενικά η Sony εχει ρίξει τρομερά την ποιότητα τα τελευταία χρόνια. Bravia & PS3 που εχω αγοράσει τον τελευταίο 1-1.5 χρόνο εχουν ήδη πάει στο service μία φορά.

...και μου έρχεται στο μυαλό το γνωστό λαικό saying "απ'έξω κούκλα, απο μέσα πανούκλα!".

Τουλάχιστον γίνεται αντικατάσταση...

Γενικά η Sony εχει ρίξει τρομερά την ποιότητα τα τελευταία χρόνια. Bravia & PS3 που εχω αγοράσει τον τελευταίο 1-1.5 χρόνο εχουν ήδη πάει στο service μία φορά.

...και μου έρχεται στο μυαλό το γνωστό λαικό saying "απ'έξω κούκλα, απο μέσα πανούκλα!".

Γι αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ πρεπει να ψωνιζουμε μαρκες και φιρμες την σημερον ημεραν, παρα ΜΟΝΟ ότι έχει ΚΑΛΥΤΕΡΗ σχεση τιμης/αποδοσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ μαρκας και προέλευσης ..... :grandpa:

καλημερα σε ολους.Αρχιζω να ανησυχω κι εγω γιατι μερικες φορες οταν παιζω pro evolution soccer 2008 ενω παιζω μια χαρα ξαφνικα το παιγνιδι κινειται σε slow motion οταν πχ. κανω μια σεντρα και στην τηλεοραση κανει καποια νερα.Λετε να τα φτυσει και το δικο μου ps3 40gb bd drive?
Ηθελα επισης να αναφερω οτι πεταξα την συσκευασια το ps3 αλλα εχω την αποδειξη αγορας(απο ελληνικο καταστημα).Λετε να εχω προβλημα αντικαταστασης λογω ελλειψεως της συσκευασιας? Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν κουρασα.-bye-

καλημερα σε ολους.Αρχιζω να ανησυχω κι εγω γιατι μερικες φορες οταν παιζω pro evolution soccer 2008 ενω παιζω μια χαρα ξαφνικα το παιγνιδι κινειται σε slow motion οταν πχ. κανω μια σεντρα και στην τηλεοραση κανει καποια νερα.Λετε να τα φτυσει και το δικο μου ps3 40gb bd drive?
Ηθελα επισης να αναφερω οτι πεταξα την συσκευασια το ps3 αλλα εχω την αποδειξη αγορας(απο ελληνικο καταστημα).Λετε να εχω προβλημα αντικαταστασης λογω ελλειψεως της συσκευασιας? Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν κουρασα.-bye-

Καλωσόρισες στην παρέα! :ernaehrung004:

Το PES2008 έχει ένα μικρο πρόβλημα,χρειάζεται update,δεν υπάρχει πρόβλημα στο PS3 αλλά στο συγκεκριμένο game.

Σχετικά με την εγγύηση χρειάζεσαι μόνο την απόδειξη αγοράς.

Δεν μας κούρασες,καλώς ήρθες!

Αν ειχε ριξει μονο η Sony την ποιοτητα θα ηταν καλα αλλα βλεπω Panasonic με χαλασμενα πανελ , Philips με buzzing και ΗDMI που δεν δουλευουν , Samsung με ολων των ειδων τα προβληματα κτλ.

Ακομη και οι Pioneer που κοστιζουν μια περιουσια βλεπω κατι περιεργες αναφορες για dirty screen και κατι τετοια.

Γενικα μαυρα χαλια δηλαδη. Αγοραζεις ενα προιον και κανεις το σταυρο σου.

ΥΓ. Και μην ξεχναμε και τα XBOX 360 , εμενα μου εχουν καει ηδη δυο αλλα ευτυχως η MS δινει 3 χρονια εγγυηση και οχι 1 οπως η Sony.

Δεν έχεις άδικο... ότι συσκευή νέας τεχνολογίας και να πάρεις σήμερα πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου!

Παιδες χαιρετώ. Το πρόβλημα είναι γενικό. Δε φταίει το PES 2008. Eχω αντικαταστήσει την κονσόλα 3 ΦΟΡΕΣ απο το Νοεμβριο εως σημερα και καθε φορά κολλάει και με διαφορετικό παιχνίδι. Αν σας συμβει και το στειλετε στο service, να απαιτησετε να ανανεωθεί η εγγύηση σας με την αντικατάσταση με καινούριο. Όπως και να ζητήσετε 2ετή εγγύηση. Εχω αρχίσει να μπλέκω το ΙΝΚΑ στη μέση γιατί κοροιδευουν τον κόσμο. Α! Και θα περιμενετε 15-20 μερες μεχρι να το αντικαταστησουν γιατι τηρειται σειρα προτεραιότητας. Είναι παααρα πολλά τα χαλασμένα στην ουρα....

Προχθές ρώτησα την Cometron και επιμένουν στο 1 χρόνο εγγύηση. Τι γίνεται με αυτο? να ρίξω και εγώ μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ?

Οfficial Service Sony & PS3 (PS3 αποκλειστικά)

Παντως δεν αναφέρεται πουθενά τα 2 χρόνια που λέμε ?

Φίλε Tek_Killa, έπειτα από απαίτησή σου, ανανεώθηκε η εγγύηση?

Tους εστειλα 2 mail αλλα απαντηση δεν εχω λάβει... Θα παω απο εκεί με φιλο δικηγορο για παρεουλα. Παντως το κυριοτερο θεμα ειναι η ανανεωση της εγγύησης με την αντικατασταση! Σε αυτο αναφερεται καθαρα ο νόμος. Οσο για τα 2 χρονια, με βαση τη διατυπωση του νομου, πρεπει να εχει βρει παραθυράκι η εταιρεια....

Tους εστειλα 2 mail αλλα απαντηση δεν εχω λάβει... Θα παω απο εκεί με φιλο δικηγορο για παρεουλα. Παντως το κυριοτερο θεμα ειναι η ανανεωση της εγγύησης με την αντικατασταση! Σε αυτο αναφερεται καθαρα ο νόμος. Οσο για τα 2 χρονια, με βαση τη διατυπωση του νομου, πρεπει να εχει βρει παραθυράκι η εταιρεια....

Τα δυο χρονια αν θυμαμαι καλα ειναι υποχρεωση του πωλητη (καταστηματος) και οχι του εισαγωγεα (Sony Hellas) , αλλα αν πιεστουν τα κατστηματα θα πιεσουν με την σειρα τους τον εισαγωγεα...