Το καινουργιο μου PS3 τα εφτυσε !!!

Αν ειχε ριξει μονο η Sony την ποιοτητα θα ηταν καλα αλλα βλεπω Panasonic με χαλασμενα πανελ , Philips με buzzing και ΗDMI που δεν δουλευουν , Samsung με ολων των ειδων τα προβληματα κτλ.

Ακομη και οι Pioneer που κοστιζουν μια περιουσια βλεπω κατι περιεργες αναφορες για dirty screen και κατι τετοια.

Γενικα μαυρα χαλια δηλαδη. Αγοραζεις ενα προιον και κανεις το σταυρο σου.

ΥΓ. Και μην ξεχναμε και τα XBOX 360 , εμενα μου εχουν καει ηδη δυο αλλα ευτυχως η MS δινει 3 χρονια εγγυηση και οχι 1 οπως η Sony.

Προβλήματα έχουν ολοι, το ποσοστό προβληματικών κομματιών μετράει..
Αλλο 1/1000 και άλλο 10/100
Μην τα βαζουμε όλα σε ενα καλάθι..

Με αυτά που ακουω για το PS3 (ειδικά το 40άρι) πρέπει να κάνω το σταυρό μου που το δικό μου δουλεύει μια χαρά μεχρι στιγμης -bye-

Σου εθιξα την Pio?

Bγαζει και αυτη βλαβες πως να το κανουμε...:Banane0:

Το ξέρω ρε Γιάννη.. και δεν μου έθιξες τίποτα δεν είμαι ούτε εργαζόμενος της ούτε μέτοχος της..

Απλά καλό είναι να μην τα βάζουμε όλα σε ένα καλάθι. Στα επίπεδα της σημερινής μηχανικής και ηλεκτρονικής, δεν υπάρχει τεχνολογία (ανεξαρτήτως κόστους) που να επιτρέπει μηδενικά ελαττωματικά προϊόντα σε μια αλυσίδα παραγωγής, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι.. Το σημαντικό ειναι η ελαχιστοποίηση των προβλημάτων και η καλή υποστήριξη του πελάτη μετά την αγορά..

ρε παιδια επρεπε να παρετε το 60αρι
καθε επομενη εκδοση εχει και περικοπες για να μειωθει το κοστος.

Απλά καλό είναι να μην τα βάζουμε όλα σε ένα καλάθι. Στα επίπεδα της σημερινής μηχανικής και ηλεκτρονικής, δεν υπάρχει τεχνολογία (ανεξαρτήτως κόστους) που να επιτρέπει μηδενικά ελαττωματικά προϊόντα σε μια αλυσίδα παραγωγής, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι.. Το σημαντικό ειναι η ελαχιστοποίηση των προβλημάτων και η καλή υποστήριξη του πελάτη μετά την αγορά..

Συμφωνω απολυτως φιλε.-bye-

Re: Απάντηση: Το καινουργιο μου PS3 τα εφτυσε !!!

ρε παιδια επρεπε να παρετε το 60αρι
καθε επομενη εκδοση εχει και περικοπες για να μειωθει το κοστος.

Oι περικοπές για να μικρύνει το κόστος ήταν οι 2 usb το cardreader το backwards compadibility και τα 40 λιγότερα giga. E μη μου πείτε πως θα σκεφτόσασταν πως θα έβαζαν και πιο ευαίσθητο drive! Aν είναι δυνατόν... Ασε που τα drives τα ίδια είναι σε όλα τα ps3. Και πολλα 60αρια χαλάνε πλέον. Για ψάξε το λίγο...

H Cometron με πάει για μέσα του Απρίλη για αντικατάσταση (από 18/3).

Κανονικά λένε γίνεται επιτόπου, αλλά η Sony έχει έλλειψη και δεν προλαβαίνει να στέλει κομμάτια.

Τα PS3 σκάνε ένα ένα σαν μπαλόνια...

Στην cometron υπήρχαν εκκατοντάδες κοσόλες για αντικατάσταση, τόσο 40άρια όσο και 60άρια.

Αυτάααααα....

Χτύπα ξύλο Νίκο....

όχι που θα σκάγανε μόνο τα xbox360.....

στον βωμό του κέρδους δεν υπάρχει ούτε ιερό ούτε όσιο, ας έχει βάρος όσο θέλει κι ας γυαλίζει όσο θέλει....

καλησπερα.
σιγουρα ειναι σοβαρο και το προβλημα αλλα και η αντιμετωπιση απο την εταιρεια.
Αυτο που θελω να ρωτησω (και συγγνωμη αν εχει γραφτει καπου αλλου) είναι ανυποθεσουμε οτι το μηχανημα βγαινει εκτος εγγυησης και στη συνεχεια καιγεται το drive (κουφια η ωρα) εμεις εχουμε δυνατοτητα αντικαταστασης του? Και αν να τοτε μπορουμε να βαλουμε καποιο καλυτερο ή πρεπει αναγκαστικα να τοποθετησουμε αυτο της μαμας?
Σε οποια περιπτωση γνωριζει κανεις και το κοστος?

Ευχαριστω εκ των προτερων

ευχαριστω πολυ. Τουλαχιστον να ξερουμε τι παιζει. Γιατι αν ειναι για 30 ευρω και κατι ε τοτε σιγα να μην περιμενουμε την εταιρεια να μας σπαζει τα νευρα.
Αυτο βεβαια σα καμμια μα καμμια περιπτωση δεν την δικαιολογει.

Ρε παιδιά,τίποτα ακόμα με το PS3 μου...από τις 18/3.... είναι κανείς άλλος στην αναμονή? :slapface::violent-smiley-030: cometron :rifle:

δικαιούμαι κονσόλα αντικατάστασης μέχρι να μου δώσουν την δικιά μου?

Κι εμενα καμια 25αρια μερες εκαναν να μου στειλουν το καινουργιο, γιατι ειχα πεσει πανω σε περιοδο "επιδημιας" βλαβων και ΔΕΝ ειχαν κομματια να μου στειλουν....

Υπομονή μονο....:smash:

Μια απορία.

Θα παρακαλούσα τους χρήστες των PS3 που χάλασε το Βlue Ray Drive τους να μας πουν αν έχουν το PS3 τους Οριζόντιο ή Κάθετο!

Πιστεύω θα βγάλουμε ενδιαφέροντα συμπεράσματα.....-bye-

Οριζόντιο το είχα, αλλά δεν νομίζω να έχει καμία σχέση. Ειναι failure της κεφαλής...

Διονύση, δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο παρά υπομονή!

εγω δεν εχω παθει ζημια αλλα το εχω τοποθετημενο καθετα. Υπαρχει καποια αποψη οτι ειναι καλυτερα να ειναι τοποθετημενο με τον ενα ή τον αλλο τροπο?

Δεν εχει καμια σχεση η θεση τοποθετησης...

Κι εγω οριζοντιο το ειχα , όπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι και μου χαλασε την πρωτη κιολας εβδομαδα....
Το καινουργιο που μου εστειλαν απο την Cometron παλι οριζοντιο το εχω μεσα στο rack μου και να χτυπήσω ξύλο μέχρι στιγμής εδώ και 2,5 μηνες ειναι ΟΚ!

Απλά είναι θεμα failure της κεφαλής οπως ειπε και ο sfortis... :smash:

Last edited:
Μια απορία.

Θα παρακαλούσα τους χρήστες των PS3 που χάλασε το Βlue Ray Drive τους να μας πουν αν έχουν το PS3 τους Οριζόντιο ή Κάθετο!

Πιστεύω θα βγάλουμε ενδιαφέροντα συμπεράσματα.....-bye-

Και τις 3 φορες που μου χαλασε, πριν το ανοιξω και πριν βαλω δισκάκι, το ειχα γυρισει καθετα... Συνηθως το χω οριζόντια. Το τελευταιο που μου αντικατεστησαν δεν εχω τολμησει ακο μα να το βαλω όρθιο...