Το καινουργιο μου PS3 τα εφτυσε !!!

Καλημέρα ..έχω και εγώ ένα πρόβλημα..
Αγόρασα προχθές το ps3 40GB . Είχε την version 2.0 το ανα βαθμισα αργότερα στην 2.20. Το έχω σε ένα σχετικά ανοιχτό χώρο (δεξιά, αριστερά , πίσω απόσταση >=20cm και μπροστά ανοιχτό.) Το πρόβλημα είναι ότι μετά από μια ώρα που παίζει ταινία αρχίζουν οι ανεμιστήρες, όταν πάω να βάλω παιχνίδι αρχίζουν σχεδόν αμέσως. Οι ανεμιστήρες πράγματι βγάζουν ζεστό αέρα. Όταν σταματήσει να παίζει οτιδήποτε οι ανεμιστήρες αργούν πολύ να σταματήσουν !! Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει πολύ θόρυβος!! Είναι φυσιολογικό αυτό η το δικό μου έχει πρόβλημα ? Ευχαριστώ !!

Καλημέρα ..έχω και εγώ ένα πρόβλημα..
Αγόρασα προχθές το ps3 40GB . Είχε την version 2.0 το ανα βαθμισα αργότερα στην 2.20. Το έχω σε ένα σχετικά ανοιχτό χώρο (δεξιά, αριστερά , πίσω απόσταση >=20cm και μπροστά ανοιχτό.) Το πρόβλημα είναι ότι μετά από μια ώρα που παίζει ταινία αρχίζουν οι ανεμιστήρες, όταν πάω να βάλω παιχνίδι αρχίζουν σχεδόν αμέσως. Οι ανεμιστήρες πράγματι βγάζουν ζεστό αέρα. Όταν σταματήσει να παίζει οτιδήποτε οι ανεμιστήρες αργούν πολύ να σταματήσουν !! Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει πολύ θόρυβος!! Είναι φυσιολογικό αυτό η το δικό μου έχει πρόβλημα ? Ευχαριστώ !!
Φυσιολογικότατο.....-bye-

Και που να δεις πόσο θόρυβο κάνει αν ο ανεμιστήρας πάει και σε μεγαλήτερη σκάλα.......:bigcry:

Τι λέτε βρε παιδιά , εγώ έχω 60gb και δεν μπορείς να του ακούσεις καθόλου.
Aν έχεις pc στην άλλη άκρη του δωματίου πρέπει να πας στους 20 πόντους για να το ξεχωρίσεις, και πιο πολύ θόρυβο κάνει ο σκληρός που έχει το dreambox μου.

Το 40gb υποτίθεται πως είναι ακόμα πιο ήσυχο μάλιστα !!! δοκίμασε να το βάλεις κάπου εντελώς ελεύθερο, και δες αν συνεχίζει να το κάνει στα παιχνίδια.
(μόνη φορά που έκανε θόρυβο το δικό μου ήταν το καλοκαίρι όταν είχε πολύ ζέστη και μάλλον δούλεψαν full οι ανεμιστήρες… το έκλεισα και δεν ξαναμπήκε ποτέ σε τέτοια λειτουργία)

Απάντηση: Re: Το καινουργιο μου PS3 τα εφτυσε !!!

το δοκιμασα το καλιψα γυρω γυρω με χαρτι και στη 5η σκαλα ακουγεται σα τουρμπινα απο αεροπλανο:guitarist:
Φυσιολογικότατο.....-bye-

Και που να δεις πόσο θόρυβο κάνει αν ο ανεμιστήρας πάει και σε μεγαλήτερη σκάλα.......:bigcry:

Ηρθε τελικά το μαραφέτι μου, μετά απο 25 σχεδόν μέρες ...brand new ps3...

...με μεγάλη μου χαρά διπίστωσα οτι το backup που είχα κάνει στο προηγούμενο ΔΕΝ γίνεται restore γιατί λεει οτι δεν ειναι το ίδιο μηχάνημα...το μόνο που έφερε είναι τα savegames...προσοχή λοιπόν!

Βάλτε με και μένα στην λίστα με τους άτυχους.. Μετά τον Ratatuille (BR) χτές το βράδυ, επήθλε το μοιραίο :violent-smiley-030:

Τώρα αναμένουμε την Cometron...

Δεν έχει σχέση 40ρι ή 60άρι παιδιά...απλά τα 40άρια είναι πολλά περισσότερα.

Τον ίδιο ακριβώς μηχανισμό έχουν (και συγκεκριμένα το part number KEM-440AAA ).

Μια συμβουλή είναι να μην αφήνετε δισκάκια μέσα στο drive.

Γιώργο άφηνες δισκάκια μεσα?

Last edited:
Δεν έχει σχέση 40ρι ή 60άρι παιδιά...απλά τα 40άρια είναι πολλά περισσότερα.

Τον ίδιο ακριβώς μηχανισμό έχουν (και συγκεκριμένα το part number KEM-440AAA ).

Μια συμβουλή είναι να μην αφήνετε δισκάκια μέσα στο drive.

Γιώργο άφηνες δισκάκια μεσα?

Δεν άφηνα και δεν αφήνω ποτέ δισκάκια μέσα (δεν το κάνω ουτε καν στο DVD-RW των 20 ευρώ που έχω στο PC μου ..)

Επισης το μηχάνημα προστατεύεται με UPS..

Τι σχέσει έχει αν αφήνεις δισκάκια μέσα στην κονσόλα...?
Εγώ, εδώ και έναν χρόνο + κάτι μήνες έχω πάντα δισκάκι μέσα,ποτέ δεν μένει χωρίς δισκάκι για να μην παραπονιέται... :D