το καινουργιο τηλεπαιχνιδι του αντεννα "η στιγμη της αληθειας"

serreos73

AVClub Addicted Member
28 June 2006
2,429
ΑΘΗΝΑ-ΑΛΙΜΟΣ
αντιδρασεις εχει προκαλεσει το καινουργιο τηλεπαιχνιδι του αντεννα " η στιγμη της αληθειας" οπου ρωτανε πραγματα απο την προσωπικη ζωη του παικτη και αυτος πρεπει να απαντησει με ειλικρινια..για να κερδισει στην καθε ερωτηση καποια λεφτα και να προχωρησει στο επομενο σταδιο,(εχθες για παραδειγμα ρωτησαν μια κοπελα.."εχετε σκεφτει οτι η μητερα σας εχει καταστρεψει την ζωη σας? η κοπελα απαντησε ναι..στο στουντιο μεσα ητανε και η μητερα της!!! και χειροκροτουσε το κοινο απο πισω γιατι ειπε την αληθεια!!!)το ειδα εχθες και ομολογω ειναι το πιο κυνικο παιχνιδι που εχω δει..και αναμενεται να διαλυσει μεχρι και οικογενειες οπως εχει συμβει στην αμερικη..το εχει δει κανεις αλλος?

στο συγκεκριμενο παιχνιδι ομως..δεν ειναι ετσι γιατι αν απαντησεις μια ερωτηση λαθος χανεις ολα τα λεφτα που εχεις κερδισει μεχρι εκεινη την στιγμη..εχθες η κοπελα ειπε ενα σωρο αποκρυφα απο την ζωη της..και στο τελος δεν πηρε ευρω!

Η απόλυτη ξεφτίλα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας για κάποια ευρώ.
Δεν είναι δυνατόν να απαντάς μπροστά σε κοινό και κάμερες για τις πιό
μοίχειες σκέψεις σου, για λανθασμένες ενέργειες και αποφάσεις που
πήρες μια δύσκολη στιγμή, μόνο και μόνο για χρήμα.
Ποιός ξέρει άραγε τι άλλο θα δούμε αν η οικονομική κατάσταση
των ανθρώπων χειροτερεύσει κι άλλο.
Απλά ντρέπομαι που το είδα!

Όταν φεύγεις με τα φράγκα μια χαρά δεμένη θα είναι η οικογένεια.
Η φτώχεια διαλύει σπίτια, όχι η αλήθεια.

Ανάλογα την αλήθεια.
Επρεπε να δεις την έκφραση της μάνας στην απάντηση(θετική) που έδωσε
η κόρη της στην ερώτηση ¨Εχετε κάνει ποτέ έρωτα στο κρεββάτι των γονιών σας"?

Απάντηση: Re: το καινουργιο τηλεπαιχνιδι του αντεννα "η στιγμη της αληθειας"

Και με τι κριτηρια αξιολογείται το "ψεύδος" και η "λαθος απαντηση"?

Δε το έχω δει αλλα μπορω να σκεφτω 3 πράγματα

1. Ειναι μουφα ολη η ιστορία

2. Τραβάνε στους παίκτες ορό της αλήθειας! πριν ξεκινήσουν :flipout:

3.Τους συνδέουν με ηλεκτρόδια σε μηχανάκι ανίχνευσης ψεύδους (με οτι ακριβεια εχει αυτο που λογικα την αποδέχεσαι για να συμμετέχεις)

τι άλλο θα δούμε~~~~

Re: Απάντηση: Re: το καινουργιο τηλεπαιχνιδι του αντεννα "η στιγμη της αληθειας"

Δε το έχω δει αλλα μπορω να σκεφτω 3 πράγματα

1. Ειναι μουφα ολη η ιστορία

2. Τραβάνε στους παίκτες ορό της αλήθειας! πριν ξεκινήσουν :flipout:

3.Τους συνδέουν με ηλεκτρόδια σε μηχανάκι ανίχνευσης ψεύδους (με οτι ακριβεια εχει αυτο που λογικα την αποδέχεσαι για να συμμετέχεις)

τι άλλο θα δούμε~~~~

Θα μεινω στην πρωτη εκδοχή. (μουφα)
Δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να ξευτιλιστουν δημοσίως εστω και για ολο το χρυσάφι του κοσμου.

Είδα λίγο και απλώς εκνευρίστηκα για την κατάντια της τηλεόρασης.
Δεν ξέρουν τι άλλο να σκεφτούν προκειμένου να έχουν τηλεθέαση.

Θα θυμάστε για ένα διάστημα μια επαίσχυντη εκπομπή που έκανε ο Γιώργος Μαρίνος με αδερφίστικο ύφος και κάτι με σεξουλιάρες και σεξουλιάρηδες.
Ευτυχώς δεν έπιασε.

Όπως και εκείνη που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης με τους "φούστηδες" όπως ο ίδιος τους αποκαλούσε εκεί κάτι μαντράχαλους, επειδή φορούσαν φούστες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: το καινουργιο τηλεπαιχνιδι του αντεννα "η στιγμη της αληθ

Δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να ξευτιλιστουν δημοσίως εστω και για ολο το χρυσάφι του κοσμου.
Και αυτοί που βγαίνουν στην Αννίτα Πάνια και μαλώνουν τι ειναι;
Κι αυτοί ξεφτιλίζονται δημοσίως και βγάζουν στη φόρα τα άπλυτα της οικογένειας για κάποια ευρώ
Νομίζω ότι παίρνουν 3000 για την εκπομπή, αλλά δεν ξέρω σίγουρα.

Ο καθένας μας είναι άξιος της μοίρας του.
Προσωπικά μιλώντας, η τηλεόραση που έχουμε είναι αυτή που μας αξίζει, όπως και η κυβέρνηση.

Εγώ απορώ που τόσοι συμφορουμίτες με τέτοια συστήματα ήχου και εικόνας βλέπουν έστω και φευγαλέα τηλεόραση. Εκτός από τη μπάλα με την οποία έχω κόλλημα (ντρέπομαι αλλά έχω) δε βλέπω καθόλου. Προτιμώ Internet, games, DVD, διάβασμα για να χαλαρώσω.

Ο καθένας μας είναι άξιος της μοίρας του.
Προσωπικά μιλώντας, η τηλεόραση που έχουμε είναι αυτή που μας αξίζει, όπως και η κυβέρνηση.

Kαί πούσαι ακόμα..
Υπ´όψιν ότι όσο μεγαλύτερη η οικονομική κρίση τόσο πιό βλακώδη τά τηλεοπτικά προγράμματα.

Re: Απάντηση: το καινουργιο τηλεπαιχνιδι του αντεννα "η στιγμη της αληθειας"

Εγώ απορώ που τόσοι συμφορουμίτες με τέτοια συστήματα ήχου και εικόνας βλέπουν έστω και φευγαλέα τηλεόραση. Εκτός από τη μπάλα με την οποία έχω κόλλημα (ντρέπομαι αλλά έχω) δε βλέπω καθόλου. Προτιμώ Internet, games, DVD, διάβασμα για να χαλαρώσω.

Ε..καλά τώρα!Μην πείς ότι ποτέ δεν έχεις δεί έστω και για λίγο,από απλή
περιέργεια trash tv.Το θέμα είναι να μην επαναλάβεις τη θέαση γιατί εκεί
το 'χασες το παιχνίδι.

Απάντηση: Re: το καινουργιο τηλεπαιχνιδι του αντεννα "η στιγμη της αληθειας"

Και με τι κριτηρια αξιολογείται το "ψεύδος" και η "λαθος απαντηση"?

Μα με τον "ορρό της αλήθειας" φυσικά.
Υποβληθηκαν σε αυτόν παίκτες στην Αμερική για να διασταυρώσουν αν λένε αλήθεια η όχι!

Last edited:
Γιά τούς Σινεφίλ θυμίζω την εξαιρετική ταινία:'Σκοτωνουν τά Αλογα όταν γεράσουν´με την Τζέην Φόντα,πού περιέγραφε συγκλονιστικά τούς Μαραθωνιους Χορού στην Αμερική τής προηγούμενης ύφεσης,όπου χιλιάδες ζευγάρια χόρευαν μέχρις θανάτου γιά μερικά ψωροδολλάρια.
Το ίδιο γίνεται μέ όλα αυτά τά σημερινά τηλεπαιχνίδια....

Δυστυχώς έτσι είναι.

Επειδή ένας πελάτης μου, έχει πάει στην Πάνια, του δώσανε 300,00 ευρώ!
Όσο για το καινούργιο παιχνίδι, ελπίζω και εύχομαι να είναι στημένο διότι σε κάθε άλλη περίπτωση με τάραξε...είναι οτι πιο πρόστυχο και ανήθικο έχει προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση. Κάνει το πρώτο reality (big brother) να μοιάζει παιδική εκπομπή.

Γιά τούς Σινεφίλ θυμίζω την εξαιρετική ταινία:'Σκοτωνουν τά Αλογα όταν γεράσουν´με την Τζέην Φόντα,πού περιέγραφε συγκλονιστικά τούς Μαραθωνιους Χορού στην Αμερική τής προηγούμενης ύφεσης,όπου χιλιάδες ζευγάρια χόρευαν μέχρις θανάτου γιά μερικά ψωροδολλάρια.
Το ίδιο γίνεται μέ όλα αυτά τά σημερινά τηλεπαιχνίδια....

μεγάλη αλήθεια!

δεν την ειδα αλλα μου ειπαν πως απαντησε σε ερωτησεις: αν εχεις κανει ερωτα με παντρεμενο ,αν εχεις παρει ναρκωτικα, αν εχεις κανεις σεξ με ατομο που εχεις γνωρισει στο διαδυκτιο και σε ολα απαντησε "ναι" , οι δικοι της βγηκαν απο τα ρουχα τους .....μεγαλος ξεφτιλισμος