Το καλό να λέγεται

dinos

Moderator
Staff member
17 June 2006
1,055
Πάτρα
Πλαίσιο Πατρών
Οδός Αγ. Ανδρέου
20/10/2009

8.18μμ
Αγορά δίσκου 2,5 inch Samsung 160 Gbκαι θήκης για δημιουργία εξωτερικού φορητού σκληρού.

8.30μμ
Δοκιμή και δεν το βλέπει το σύστημα, ο δίσκος είναι χτυπημένος.

8.50μμ
Επιστροφή στο κατάστημα. Έλεγχος από το παλικάρι στο service και σε ένα λεπτό φέρνει (τρέχοντας) νέο δίσκο πάλι σφραγισμένο.

9.15μμ
Ο νέος δίσκος δούλευε ρολόι.

Τώρα 6 ημέρες μετά όλα καλά με συνεχή μεταφορά αρχείων από δουλειά σε σπίτι.
Μπράβο στο Πλαίσιο της Πάτρας και στα φιλότιμα παιδιά του.

Αναλογα μου ετυχαν κι εμενα με σκληρο, μητρικη, Dvd-rw.
Αγοραζω παρα πολλα για υπολογιστες και τωρα τελευταια σχεδον αποκλειστικα απο εκει.
Αν εφερνε και τα τροφοδοτικα και κουτια που προτιμω, θα ημουν μονο εκει.
Και απο το e-shop ομως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος συνολικα.

Τεσπα, ελπιζω να μην θεωρηθει διαφημιση.

Στις εγγυήσεις είναι κιμπάριδες και ξηγημένοι!!!

Εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης έχουμε ένα θέμα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων τους, ότι ψιλολοείδι τους ζητήσεις, δεν το έχουν, χρειάζεται παραγγελία! Τότε γιατί να κατέβω στο κατάστημα; για να τους δω και να με δούνε; Κι αν είναι να το παραγγείλω απο το ιντερνετ,γιατί απο αυτούς και όχι από το ebay ;;;

Re: Απάντηση: Το καλό να λέγεται

Στις εγγυήσεις είναι κιμπάριδες και ξηγημένοι!!!

Εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης έχουμε ένα θέμα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων τους, ότι ψιλολοείδι τους ζητήσεις, δεν το έχουν, χρειάζεται παραγγελία! Τότε γιατί να κατέβω στο κατάστημα; για να τους δω και να με δούνε; Κι αν είναι να το παραγγείλω απο το ιντερνετ,γιατί απο αυτούς και όχι από το ebay ;;;

Επιβεβαιώνεται αυτό και από εμένα!!:worshippy:

Πλαίσιο Πατρών
Οδός Αγ. Ανδρέου
20/10/2009

8.18μμ
Αγορά δίσκου 2,5 inch Samsung 160 Gbκαι θήκης για δημιουργία εξωτερικού φορητού σκληρού.

8.30μμ
Δοκιμή και δεν το βλέπει το σύστημα, ο δίσκος είναι χτυπημένος.

8.50μμ
Επιστροφή στο κατάστημα. Έλεγχος από το παλικάρι στο service και σε ένα λεπτό φέρνει (τρέχοντας) νέο δίσκο πάλι σφραγισμένο.

9.15μμ
Ο νέος δίσκος δούλευε ρολόι.

Τώρα 6 ημέρες μετά όλα καλά με συνεχή μεταφορά αρχείων από δουλειά σε σπίτι.
Μπράβο στο Πλαίσιο της Πάτρας και στα φιλότιμα παιδιά του.

Είχα πάρει πριν από χρόνια, εσωτερικό σκληρό και μου "χτυπάει" μετά από 6 μήνες (20Gb τότε).

Τον ξηλώνω, τον πάω στο service και επιβεβαιώνουν το ελάττωμα.
Αλλά επειδή το μοντέλο είχε βγει εκτός αγοράς, μου έκαναν πίστωση το κόστος του σκληρού (τότε που τον είχα πάρει).

Με 15 ευρώ παραπάνω, πήρα έναν 40άρη, που ζει μέχρι και τώρα...

Το πλαίσιο έχει από τα καλύτερα after sales service.
Σε βαθμό που θυμάμαι παλαιότερα γνωστούς μου που είχαν για hobby το overclocking, μπορεί να άλλαζαν τον ίδιο επεξεργαστή και τρεις φορές μέσα σε ένα μήνα!

Γενικότερα είμαι συχνός πελάτης του Πλαισίου κυρίως σε αναλώσιμα είδη. Όμως δεν με ξέρουν προσωπικά, οπότε δεν νομίζω πως η εξυπηρέτηση είχε κάποιο είδος προσωπικής διευκόλυνσης,
αλλά η συμπεριφορά αυτή είναι στη γενικότερη πολιτική της εταιρίας. Για σύγκριση να αναφέρω πως σε άλλο ….μεγάλο μαγαζί η αλλαγή ενός USB stick πήρε την πρώτη φορά 2 ημέρες (σε μια απίστευτη γραφειοκρατία και τυπολατρία του service) και τη δεύτερη φορά μερικές ώρες αφού διαπιστώθηκε πως όλη η παρτίδα του υλικού ήταν ελαττωματική.