Το καλύτερο cd που έχω ακούσει στο σύστημά μου είναι...

Yamamoto....
Houstonwegotaproblem...
Avax....
κρύβε λόγια...

...κάποιο βαθύτερο νόημα πρέπει να υπάρχει....

Re: Απάντηση: Το καλύτερο cd που έχω ακούσει στο σύστημά μου είναι...

Εδώ αξίζει να τονίσω κάτι. Παρόλο που έχω πάρα πολλά (πάνω από 1000) τέτοιου είδους album (audiophile, γυναικείες φωνές με πιάνα, καμπανάκια κτλ) δεν τα ακούω σχεδόν ποτέ. Αυτά είναι για αυτούς που θέλουν να πουλήσουν ηχεία ή τους μηχανάκηδες όχι για τους μουσικόφιλους. ;)

Το ίδιο ισχύει και για τα περισσότερα HD (24/96, 24/192), όπου έχω περίπου 400 τίτλους και δεν μπορώ να ακούσω σχεδόν κανένα.
+1000

Σε αντίθεση με σας τους δύο που είστε...κάπως..."περασμένης", να το πω, ηλικίας δεν χρειάζομαι να είμαι σκύλος για να ακούσω υψηλές συχνότητες. :flipout:

Παλιόπαιδα

Last edited:
Εδώ αξίζει να τονίσω κάτι. Παρόλο που έχω πάρα πολλά (πάνω από 1000) τέτοιου είδους album (audiophile, γυναικείες φωνές με πιάνα, καμπανάκια κτλ) δεν τα ακούω σχεδόν ποτέ. Αυτά είναι για αυτούς που θέλουν να πουλήσουν ηχεία ή τους μηχανάκηδες όχι για τους μουσικόφιλους. ;)

Έγραψες... συμφωνώ απόλυτα... μια βιομηχανία (οπου αυτονομάζετε audiophile κ.λ.π.) με χαζοκαλιτέχνες και με ρεπερτόριο από χιλιοδιασκευασμένα σοφτ τραγούδια!

Re: Απάντηση: Το καλύτερο cd που έχω ακούσει στο σύστημά μου είναι...

Έγραψες... συμφωνώ απόλυτα... μια βιομηχανία (οπου αυτονομάζετε audiophile κ.λ.π.) με χαζοκαλιτέχνες και με ρεπερτόριο από χιλιοδιασκευασμένα σοφτ τραγούδια!

Δεν μας είπες τελικά, ποιό είναι το καλύτερο ηχητικά CD που έχεις ακούσει
στο σύστημα σου...

...με παρέσυρε το ρέμα και ξέχασα, έχω πολλά βινύλια και cd ελάχιστα και πολλά flac, συνήθως (εάν έχεις ένα σύστημα και αποδεδειγμένα στα γούστα σου σε ικανοποιεί ηχητικά) ακούω μουσική και θα πω αυτό Black Sun Ensemble – Lambent Flame

R-2013795-1258586165.jpeg

το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι στην αληθινη δεν υπαρχουν ηχοι με υψηλες ηχοι απο γυναικιες φωνες πιανα κτλ!

οσα CD η βυνιλια εχουν καμπανακια και πιατινια και γυναικιες φωνες δεν πρεπει να τα ακουμε ειναι για να τονιζουν τα μεγαφωνα για να πουλησουν ηχεια οι πωλητες ηχειων ......

μααααιστα

Αν δεν κάνω λάθος κάπου υπήρχε κάποιο αντίστοιχο νήμα... πάντως εμένα μου ακούστηκε πολύ καλά το παρακατω:

Attachments

• bb.jpg
    bb.jpg
    39.9 KB · Views: 28
Καλησπέρα ενδιαφέρον το νήμα αυτό, θα ήθελα και εγώ να παραθέσω τις ωραιότερες ακροάσεις που έχω κάνει, και σε αντίθεση με τα ακούσματα σχεδόν όλων σας θα αναφερθώ σε heavy metal δισκους βυνιλίου, θα πώ την audiophile έκδοση του Black Album και του ...and justice for all των Metallica. Έκαστο άλμπουμ σε 4 βινύλια 12 ιντσών 180 γραμμαρίων και αναπαραγωγή σε 45 στροφές.
Ακόμα το άλμπουμ των While Heaven Wept - Vast oceans lachrymose πάλι σε 2 δίσκους 180 γραμμαρίων 12 ιντών και 45 στροφών.
Αυτά....Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Attachments

• whw.jpg
    whw.jpg
    99.5 KB · Views: 16
ολα καλα τα ακουω !!! :BDGBGDB55::grinning-smiley-043

λοιπον εγω εχω κολησει εδω καιρο τωρα...

Attachments

• ACT_9019-2.jpg
    ACT_9019-2.jpg
    52.1 KB · Views: 43