Το καλύτερο cd που έχω ακούσει στο σύστημά μου είναι...

Απάντηση: Re: Το καλύτερο cd που έχω ακούσει στο σύστημά μου είναι...

Tsuyoshi Yamamoto What a wonderful trio DXD CD

%21BPu1tD%21CGk%7E$%28KGrHgoOKi8EjlLmY5yVBJ1Iyqy+3w%7E%7E_12.JPG

Αν επιτρεπεται απο που το βρηκες?

Να ξεκαθαρίσουμε ότι και εγώ και ο Houston όταν λέμε το καλύτερο cd στην πραγματικότητα εννοούμε το καλύτερο αρχείο που έχουμε ακούσει :ernaehrung004:

Jazz in Paris - Sonny Chris
Rebeca Pidgeon - The Raven
Miles Davis - All Star xrcd(JVC) , Round About Midnight , Filles de Kilimanjaro
Mario Biondi - This is what you are
Enrico Pieranunzi - Fellini Jazz
Tchaikovsky - 1812 (Deutche Gramophon)

Jaime Valle:'Round Midnight

σε Sacd αποTopMusic..Ίσως ο πιό ζωντανός ήχος που έχω ακούσει από CD

http://www.elusivedisc.com/prodinfo.asp?number=TMISA1013

αν ηχογραφούσαν το 10% σαν αυτό δεν θα ψάχναμε άλλα φορμά, παίζει σαν το καλύτερο 24/96....και ίσως και καλύτερα.

Εγώ θα πρότεινα sacd (όποια) της Chie Ayado με ερμηνείες που κόβουν την ανάσα [φωνή και πιάνο] η underground diva της Ιαπωνίας ...[παίζει καλά και σε γιαπωνέζικα μηχανάκια:flipout:]:afro:

Εδώ αξίζει να τονίσω κάτι. Παρόλο που έχω πάρα πολλά (πάνω από 1000) τέτοιου είδους album (audiophile, γυναικείες φωνές με πιάνα, καμπανάκια κτλ) δεν τα ακούω σχεδόν ποτέ. Αυτά είναι για αυτούς που θέλουν να πουλήσουν ηχεία ή τους μηχανάκηδες όχι για τους μουσικόφιλους. ;)

Το ίδιο ισχύει και για τα περισσότερα HD (24/96, 24/192), όπου έχω περίπου 400 τίτλους και δεν μπορώ να ακούσω σχεδόν κανένα.

Εδώ αξίζει να τονίσω κάτι. Παρόλο που έχω πάρα πολλά (πάνω από 1000) τέτοιου είδους album (audiophile, γυναικείες φωνές με πιάνα, καμπανάκια κτλ) δεν τα ακούω σχεδόν ποτέ. Αυτά είναι για αυτούς που θέλουν να πουλήσουν ηχεία ή τους μηχανάκηδες όχι για τους μουσικόφιλους. ;)

Το ίδιο ισχύει και για τα περισσότερα HD (24/96, 24/192), όπου έχω περίπου 400 τίτλους και δεν μπορώ να ακούσω σχεδόν κανένα.

Νάρθω να διαλέξω;Οχι τίποτα άλλο,να σε απαλλάξω κι απο τα άχρηστα δισκάκια.

[στον Χουστον-προβλημα] δηλαδή Βέρα Λάμπρου και Ντούβλη ακούς κι εσύ?:flipout:

Όχι, Doors, Led Zeppelin, Rainbow κτλ! Ξέρεις, αυτά που ακούν οι normal άνθρωποι...:flipout:

Ξέρεις τι ηχογράφηση είναι "Το νινί σέρνει καράβι", Μιχάλη; Θα πάθεις πλάκα...
Άκου τον Κοψ, ξέρει τι λέει... :flipout:

Ξέρεις τι ηχογράφηση είναι "Το νινί σέρνει καράβι", Μιχάλη; Θα πάθεις πλάκα...
Άκου τον Κοψ, ξέρει τι λέει... :flipout:

Aαααααα, δεν ακούω τέτοι(γ)α εγώ είμαι κουλτουργιάρ(γ)ης! :flipout:

Re: Απάντηση: Το καλύτερο cd που έχω ακούσει στο σύστημά μου είναι...

Γι' αυτό ακριβώς έβαλα κάτι που μου αρέσει κιόλας, όχι κάτι που απλά ακούγεται καλά...

Υ.Γ. Μανώλη, το είχα ξεχάσει το Jazz at the Pawnshop. Σωστός...:a0210:

και σε όποιον αρέσκεται στο blue-grass, ας ακούσει το live της Alisson Krauss, μαγεία..........και δια χειρός Doug Sax.

¨Οχι δεν είναι audiophile, είναι ΜΟΥΣΙΚΗ