supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,608
Ο φίλτατος Τεο σίγουρα δεν έχει συγγένεια με τον John Franks (Chord)? Φτυστός είναι...
Ωραίες φώτο!
δηλαδή εσύ αν δεν είχε φωτό δεν θα έγραφες....
Ο φίλτατος Τεο σίγουρα δεν έχει συγγένεια με τον John Franks (Chord)? Φτυστός είναι...
Ωραίες φώτο!
Θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά το 400άρι από τα HE-6.
Όταν πηγαίνω από τα τελευταία στα 650, είναι σαν να ακούω μονοφωνικό ήχο με λασπωμένα χαμηλά...![]()
3. HD650 - Για απαιτητικά ακούσματα είτε είναι κλασσική είτε jazz μια κλάση πάνω από τα άλλα.
Κύριο χαρακτηριστικό του το Σώμα με σ κεφαλαίο , ο όγκος και η τρισδιάστατη απεικόνιση.
Μακράν το πιο ''μουσικό'' από όλα πιο κοντά στα αληθινά όργανα το άκουσμα είναι ''οργανικό''.
Σόλο μπάσο κλαρινέτο στην ιεροτελεστία της άνοιξης Στραβίνσκι , νότες γεμάτες στρογγυλές με υπόσταση από το όργανο μέσα στο κεφάλι σου.
Κίνηση , αέρας στην Συμφωνική ορχήστρα , μεσαία σκηνή αλλά με βάθος , σαφή διαχωρισμό των οργάνων αναπνέουν τα νιώθεις.
Σε κουαρτέτο εγχόρδων νιώθεις τον κάθε μουσικό ξεχωριστά.
Κούρδισμα σχεδόν τέλειο , ένα μικρό πέσιμο μετά τα 10khz ίσα ίσα για να μην κουράζει και για να εξισορροπεί τις εγγραφές πού όπως
ξέρουμε είναι φτιαγμένες για να ακούγονται στον χώρο από ηχεία και έχουν επίτηδες τονισμένες τις υψηλές με αποτέλεσμα στα ακουστικά
να σου τρυπάν τα αυτιά.
Αποδίδει συμφωνική ορχήστρα σε όλο της το μεγαλείο με κίνηση και αέρα όλα τα όργανα ισάξια τίποτα δεν ξυρίζει καμία νότα δεν πάει
χαμένη κανένα όργανο δεν χάνεται , το μπάσο πολύ τρισδιάστατο και πεντακάθαρο όσο ακριβώς υπάρχει.
Δυναμικές και μικροδυναμικές απίστευτες , περνάει από ffff σε pppp με την μεγαλύτερη άνεση.
Σωστές αποσβέσεις σε όλα τα κρουστά , φυσιολογικό σβήσιμο στις νότες.
Ομαλή ακολουθία σε όλο το φάσμα πλην του σβησίματος στα 10khz.
Πεντακάθαρο (πιο πέπλο?) ακούγονται τα πάντα αλλά συγχωρεί τις κακές εγγραφές το αποτέλεσμα όμως είναι φτωχό το ακουστικό θέλει ποιότητα.
Για να λάμψει θέλει εγγραφές υψηλότατης ποιότητας και καλή ενίσχυση.
Ότι καλύτερο του δίνεις τόσο καλύτερα παίζει.
Δεν κάνει για ipad , iphone , fiio miio κλπ.
Δεν κάνει για ροκ-ποπ κλπ με τις άθλιες ηχογραφήσεις και δεν είναι ακουστικό για να κάνεις κέφι και να πίνεις μπύρες.
Λυπάμαι μόνο σοβαρές καταστάσεις.
Ακούς τρίωρη όπερα χωρίς να σε πιάσει πονοκέφαλος τόσο από θέμα άνεσης όσο και από τα ενοχλητικά πρίμα.
Για τις μεσαίες δεν το συζητάω το φόρτε του , άρια του rosenmuller για σόλο άλτο και θεόρβη κανένα ακουστικό
από τα υπόλοιπα δεν μπόρεσε να αποδώσει την ικεσία της φωνής και τις χαμηλές νότες της συνοδείας το άγγιγμα των δακτύλων στις χορδές.
Έμεινα και εγώ έκπληκτος διότι με τον κλώνο το ακουστικό έπαιξε απίστευτα καλά.
Τώρα τρέχω να παραγγείλω ενισχυτή της προκοπής.
Άριστο για όσους ξέρουν τι θέλουν.
Να σου πω την αλήθεια ακόμα και το HD598 μου φαίνεται καλύτερο από τα HE400 για το HD600 δεν το συζητάω.
Να ακούσεις και κάνα μεταχειρισμένο ΗΕ-500.
...o οποίος πρώτος ακούει με τα 500.
η μικρή μου εμπειρία με το 500 (και μάλιστα με καλύτερο υποτίθεται ενισχυτή από το δικό μου) δεν μου άφησε κάποια ανάμνηση που να επισκιάσει το δικό μου 400.
Αλλά γενικά, σας είπα δεν είναι του γούστου μου.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Να προσθέσω, ότι ο Πέτρος ήταν από τους πολύ λίγους στη συνάντηση που ήρθε με συγκεκριμένο σκοπό και ήξερε ακριβώς τι ήθελε να ακουσει.
Λίγο πολύ βέβαια όλοι αυτό κάναμε, αλλά αυτή η εντύπωση μου έμεινε.
Και φυσικά είναι ο δεύτερος φανατικός του Mahler που γνωρίζω από εδώ μέσα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.