To know us better Θεσσαλονίκη

Ωωω με διπλοχαϊεντάς στα ακουστικά πλέον ο κύριος!
Με γειες Θοδωρή!

Αυτό είναι το ακουστικό το "λίγο πιο γλυκό" που ταιριάζει καλύτερα στον RME που έγραψε ο Πέτρος?

Υ.Γ Αν το πήρες από το amazon στα 650 τώρα το έχει στα 617. Στείλτους ένα μήνυμα, ζήτα να σου κάνουν refund τη διαφορά και κάντην μπύρες :ernaehrung004:
Παλαιότερα το έκαναν

Ωωω με διπλοχαϊεντάς στα ακουστικά πλέον ο κύριος!
Με γειες Θοδωρή!

Αυτό είναι το ακουστικό το "λίγο πιο γλυκό" που ταιριάζει καλύτερα στον RME που έγραψε ο Πέτρος?

Υ.Γ Αν το πήρες από το amazon στα 650 τώρα το έχει στα 617. Στείλτους ένα μήνυμα, ζήτα να σου κάνουν refund τη διαφορά και κάντην μπύρες :ernaehrung004:
Παλαιότερα το έκαναν

:flipout::flipout::flipout:

Ευχαριστώ Manosss.

Πάντως για να είμαι έντιμος....HD800 δεν είναι.......με την καμία. Περίμενα κάτι extra από ναυαρχίδα.

Αλλα G'N'R πχ δεν εχω ακούσει πουθενά καλύτερα μέχρι τώρα.

Πολύ σωστά το κατάλαβες Μάνο ,αυτό εννοούσα .
Σίγουρα τα Τ1 δεν είναι 800 και καλά κάνουν και δεν είναι ,γιά να υπάρχουν επιλογές για τα γούστα του καθενός .

Alatar, Παντελής Ηector, Πετροι, Θανάσης, Άγγελος, Δημήτρης, Θεόφιλος ακούει?

Αύριο πρωί περιμένω και τον Χάρη από Αθήνα.......τώρα που γυρίζει.....

ας πιούμε καφέ....

Αύριο θα τον φέρω τον Χάρη....αφού θα ανέβει είναι ευκαιρία να γνωρίσει όσο πιο πολλούς από μας προλαβαίνει.

Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

το ας πιούμε καφέ συνοδεύεται από το "....πρώτα..."

Aμαν εσύ .
Ο Εκτορας απολαμβάνει δροσούλες φαντάζομαι και φυσικά τα κοψίδια της περιοχής .

Last edited:
:flipout::flipout::flipout:

Ευχαριστώ Manosss.

Πάντως για να είμαι έντιμος....HD800 δεν είναι.......με την καμία. Περίμενα κάτι extra από ναυαρχίδα.

Αλλα G'N'R πχ δεν εχω ακούσει πουθενά καλύτερα μέχρι τώρα.

Στειλτα πίσω σουμπιτα τότε.
Δοκίμασε κανένα audeze για την "άλλη γευση".

Θαναση θα τα κρατήσω σίγουρα. Μη με παρεξηγεις....καλα ειναι....απλα επειδη οταν ακουσα τα 800 ηταν κατι τελείως διαφορετικο απο ολη την σειρα τξς senn......θα ήθελα να γινει αυτο και με τα t1. Προσωπικά....ολα τα beyer μου αρεσουν. Σημερα μπορει να περάσω με τον Χαρη το βραδακι να πιουμε καμια μπυρα αν εχεις όρεξη....και αν ειναι τα φέρνω να τα ακούσεις να δεις τι εννοω.

Θαναση θα τα κρατήσω σίγουρα. Μη με παρεξηγεις....καλα ειναι....απλα επειδη οταν ακουσα τα 800 ηταν κατι τελείως διαφορετικο απο ολη την σειρα τξς senn......θα ήθελα να γινει αυτο και με τα t1. Προσωπικά....ολα τα beyer μου αρεσουν. Σημερα μπορει να περάσω με τον Χαρη το βραδακι να πιουμε καμια μπυρα αν εχεις όρεξη....και αν ειναι τα φέρνω να τα ακούσεις να δεις τι εννοω.

Παίζει να το κάνουμε κατά τις 7 το απογευματάκι σε μένα και να φέρεις προαιρετικά και τον burson; αν κατάλαβα καλά θέλουν ουδέτερα στεγνά συνοδα.