To know us better Θεσσαλονίκη

Re: Απάντηση: To know us better Θεσσαλονίκη

Δώστε πόνο!! Περιμενουμε εντυπώσεις

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια φορά κοινή άποψη ρε γμτ δεν βγαίνει.....ο καθένας με τα δικά του.

Το θεμα ειναι ο Παντελης που εχει παρθενο αυτι τι θα πει. Εμεις.......

Απάντηση: Re: Απάντηση: To know us better Θεσσαλονίκη

Μια φορά κοινή άποψη ρε γμτ δεν βγαίνει.....ο καθένας με τα δικά του.

Το θεμα ειναι ο Παντελης που εχει παρθενο αυτι τι θα πει. Εμεις.......

Μάλλον φυσιολογικό είναι .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To know us better Θεσσαλονίκη

Τωρα μολις εφυγαν τα παιδια.

Σας ευχαριστώ όλους για την πραγματικά υπέροχη παρέα!!!

Θα τα ξαναπούμε το Σάββατο στην έκθεση.

Υ.γ. Παντελή ελπιζω να μην σε μπερδέψαμε παραπάνω...........περιμένουμε να μας πεις και συ εντυπώσεις!

Για μενα οπως και για τους περισσοτερους δεν υπηρχαν πολλες εκπληξεις. Χαρηκα που γνωρισα τον συμπαθεστατο παντελη και και που ακουσα το lehman.

Κλασσικά, πολλά ευτράπελα επίσης. Ό Παντελής πέρασε τη μισή ώρα ακούγοντας το idsd με ρεύμα από το λάπτοπ αντί για την μπαταρία και όλα του ακουγόταν σκληρά, ο lehman δεν παραμένει ίδιος με δύο ακουστικά και αναγκαστήκαμε να τραβήξουμε Χ σε πολλά από τα συμπεράσματα μας και να ξανακουσουμε τα ακουστικά, ο Θοδωρής δε μπορούσε να παίξει dtsma από το πισί καθώς στο λαπτοπ που είναι η στάνταρ πηγή του δεν είχε σκληρό με ταινίες και το καλώδιο σύνδεσης του dap του alatar δε μπόρεσε να συνεργαστεί με τίποτα με το idsd ενώ και με το mojo η επαφή ήταν δύσκολη.

Από πλευράς ηχητικών εντυπώσεων κάποιες σκόρπιες σκέψεις καθώς κάναμε και κεφάλι καζανι:

Ο lehman ήταν πολύ καλός με τα Senn και τα Beyer. Με τα hifiman 500 δεν είμαι και πολύ σίγουρος. Λίγο φλατ μου ακούστηκαν. Από την άλλη δε θυμάμαι αν τελικά τα άκουσα μόνα τους πάνω σε αυτόν.
Τα Senn έστρωσαν και βελτιώθηκαν. Πυκνός ηχος, λίγο κλειστοφοβικος για μένα αλλά παρολαυτα πολύ ευδιάκριτα τα όργανα και οι φωνές. Έλαμψαν σε σύγχρονα ποπ ακούσματα. Και αρκετό μπάσο.
Με οποιοδήποτε από τα ακουστικά της παρέας θα μπορούσα να ζήσω αφού συνήθιζα τα κουσούρια του και μου γινόταν βίωμα και αναφορα.
Η greca pizza απλά καλή.
Οι άσχετοι ξενέρωσαν με το (βραβευμενο) κυρίως τραγούδι από το soundtrack της μοανα "how far will i go" τόσο ξέρουν :P

Τελος, ενα τεράστιο ευχαριστώ στον οικοδεσπότη.

Καληνύχτα.

Ο μόνος ευχαριστημένος ήταν ο οικοδεσπότης ! P_20180425_224022_p.jpg
Ο λεμαν ωραίο μηχάνημα με στιβαρό κουμπί έντασης και ωραίο ήχο καθαρό θα έλεγα αλλά ,δεν τα καταφέρνει εξίσου καλά με ταυτόχρονα ακούσματα με δύο ακουστικά εμφανίζει μειωμένο impact και στενεύει η μουσική σκηνή.Άλλο μείον του λεμαν δεν έχει xlr .
Τα 660 παίξανα καλύτερα και βελτιώθηκαν σε όλο το φάσμα ιδιαίτερα δε τα χαμηλά τους .Τα Beyer μετά από αλλαγές στα παντζ διαλέξαμε τα αναλυτικά σαν άκουσμα και νομίζω αυτά προτίμησε κι ο Παντελής με το δικό του ifi.
Τα hifiman δεν τα ακούσαμε μόνα τους αλλά μόνο ταυτόχρονα συνδεδεμένα στο λεμαν οπότε ενώ παίξαν με λιγότερη παραμόρφωση σε σχέση με τα άλλα χάνανε λίγο στη σκηνή ιδιαίτερα κατά ύψος και όχι σε πλάτος.Το ifi για μένα ήταν λίγο για τα ακουστικά που δοκιμάσαμε δυστυχώς.
Η παρέα και η πίτσα άψογη Θεόδωρε ευχαριστούμε για την συνάντηση!
Ελπίζω να μην ζαλίσαμε πολύ τον Παντελή λέγοντας ο καθένας μας το κοντό και το μακρύ του !:smash:
Α το καινούργιο sub του Θεόδωρου τα σπάει μου άρεσε πολύ :drool1:

Last edited:
Teddy boy στις πόσες μπύρες είσαι στην φωτό?

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά και στον οικοδεσπότη για μία ακόμη συνάντηση
Ζηλεύουμε

Οι πατερίτσες στη φωτό δεν είναι εικαστική παρέμβαση ,αλλά του Θανάση και φυσικά είναι ξύλινες γιά νά έχουν πιό ζεστό ήχο ...

Teddy boy στις πόσες μπύρες είσαι στην φωτό?

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά και στον οικοδεσπότη για μία ακόμη συνάντηση
Ζηλεύουμε

3 + bourbon....αλλα εχω κλειστά τα μάτια για να εκτιμήσω καλύτερα το Brothers in Arms των Dire Straits. Με το δεξί χέρι διευθύνω imaginary ορχήστρα. O Θεόφιλος απλά με έπιασε στο σωστό δευτερόλεπτο την στιγμή.

Ευχαριστούμε Μανο....μακάρι να μπορούσες να ανέβεις και συ.

Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

3 + bourbon....αλλα εχω κλειστά τα μάτια για να εκτιμήσω καλύτερα το Brothers in Arms των Dire Straits. Με το δεξί χέρι διευθύνω imaginary ορχήστρα. O Θεόφιλος απλά με έπιασε στο σωστό δευτερόλεπτο την στιγμή.

Ευχαριστούμε Μανο....μακάρι να μπορούσες να ανέβεις και συ.

Μόνος ή να φέρει και το RME ADI2 PRO ?

Ο Θανάσης με μαλώνει στο viber που δεν λέω την άποψη μου.

Αν και δεν θέλω να επηρεάσω των Παντελή....να πω τα εξής. Εμένα όπως εχω ξαναγράψει με ενδιαφέρει η σκηνή στα ακουστικά και με αυτό σαν κριτήριο....

Την πιο ανοιχτή σκηνή την έχει το 701 μετά τα 1990dt μετά τα hifiman και την πιο κλειστή τα 660. Είναι καθαρά θέμα προτίμησης οπως εχω ξαναπεί από τα 4 ζευγάρια senn που εχω ακούσει το μόνο που μου άρεσε ήταν το 800 που φυσικά δεν εχω το χρήμα να αποκτήσω οπότε εχω βγάλει ένα συμπέρασμα (ίσως κακώς) οτι δεν μου κάνει αυτή η φίρμα.

....κατά τα άλλα στα dt1990 μου αρεσει η αναλυση χωρις να με ενοχλουν τα ψηλά που λένε όλοι στα review.....βασικά αν δεν είχα δει reviews ούτε που θα το καταλάβαινα οτι σε κάποιους μπορεί να μην αρέσουν.

Στα Senn 660 πρόσεξα κατι που είχε πει την τελευταία φορά ο Sonorus.......στα ψηλά (βλέπε πιατινια κτλ) αργεί να σβήσει ο ήχος πιο πολύ από σχεδόν σε οτι άλλο ακουστικό που εχω ακούσει εκτός του 800....το οποίο μου άρεσε πολύ. Το ακουστικό είναι μελωδικότατο αλλά και πάλι δυστυχώς δεν μπορώ να ξεπεράσω το πόσο κοντά στα αυτιά μου ακούγονταν ολα. Για άλλους είναι αμεσότητα και το γουστάρουν εμενα με κουράζει σχεδόν αμέσως.

Τα hifiman έχουν χαμηλά σφιχτά που μου αρεσει πολύ άλλα στα ψηλά κάτι δεν μου αρεσει.....το τι για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να το περιγράψω.

Ο alatar μου είπε ότι τα AKG 712 είναι πολύ καλά.....έχει κανένας εμπειρία με τα συγκεκριμένα? Πως είναι σε σχέση με τα 701?

Re: Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Μόνος ή να φέρει και το RME ADI2 PRO ?

Ειμαι σίγουρος οτι αν αποφασίσει να ανέβει θα ρθει με φορτηγάκι αυτός. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Έπρεπε να δεις τι μου έβγαζε από ενα μικρο τσαντάκι στην έκθεση.....σπορτ Μπιλι φάση....:flipout: