To know us better Θεσσαλονίκη

Να εδώ με τον Πέτρο βρισκόμαστε σε δίλημμα ποιο από τα δυο ακουγεται καλύτερα με τα 800??????

Attachments

• 20180615_124058.jpg
    20180615_124058.jpg
    264.2 KB · Views: 145
Οχι....ζητησα μονο το deckard για να κανουμε συγκριση.

Το να γράψω οτι είναι κοντά μεταξύ τους είναι το understatement του αιώνα.....Τόση ώρα ακούω είδη μουσικής άσχετα μεταξύ τους και δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω.

Τώρα ακούμε πως παιζει απο το Dac του Deckard και με τους δυο....πάλι....ίδια.....δεν βγάζω άκρη.

Το θέμα είναι ότι χαλαρά μπορεί να προστεθεί ο Deckard στην λίστα του Μάνου με τα ενισχυτικά που μπορούν να οδηγήσουν τα HD 800......όχι τα οδηγεί ,... τα σκίζει.....άνετα....

μ`αρεσει που στα κινητα τηλ αν αυξησειs την ενταση σε προειδοποιει οτι μπορει να βλαψειs την ακοη σου... οι γελοιοι...

Oι δυό ενισχυτές ήταν τόσο κοντά ηχητικά ,που οι όποιες διαφορές τους ήταν αμελητέες,τουλάχιστον όσον αφορά τα 800 γιατί μόνο αυτά ακούσαμε .
Για πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με τα 800 και το μόνο που έχω να πώ είναι ότι είναι εξαιρετικό ακουστικό -εργαλείο .
Σε βάζει μέσα στα μουσικά δρώμενα μέ ένα δικό του τρόπο .
Αν ή τιμή τους ήταν πιό <λογική> θα ήθελα ένα ,να ζήσω μόνο με 800 λίγο δύσκολο .

Re: Απάντηση: To know us better Θεσσαλονίκη

Να εδώ με τον Πέτρο βρισκόμαστε σε δίλημμα ποιο από τα δυο ακουγεται καλύτερα με τα 800??????

Κάποιοι λένε ότι όλοι οι solid states αντίστοιχης τιμής/ποιότητας ακούγονται το ίδιο.. Ναι και όχι. Στην προκείμενη περίπτωση μάλλον και οι δύο ενισχυτές έχουν αντίστοιχα θερμό ηχόχρωμα.

Το θέμα είναι ότι χαλαρά μπορεί να προστεθεί ο Deckard στην λίστα του Μάνου με τα ενισχυτικά που μπορούν να οδηγήσουν τα HD 800......όχι τα οδηγεί ,... τα σκίζει.....άνετα....

Αν δεν ήταν discontinued ειλικρινά θα τον εβαζα. Θερμός ο deckard, ψυχρά τα 800αρια ταιριάζουν. Από ένταση τα σπρώχνει άνετα. Εχω βέβαια την εντύπωση ότι αν τα ταϊσεις με ακόμα καλύτερο (και δυστυχώς ακριβότερο) εξοπλισμό όπως καλούς λαμπάτους θα ανοίξουν κι άλλο, θα δώσουν κι άλλη λεπτομέρεια, θα δώσουν πιο σωστή τονικότητα, θα θα θα.

Oι δυό ενισχυτές ήταν τόσο κοντά ηχητικά ,που οι όποιες διαφορές τους ήταν αμελητέες,τουλάχιστον όσον αφορά τα 800 γιατί μόνο αυτά ακούσαμε .
Για πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με τα 800 και το μόνο που έχω να πώ είναι ότι είναι εξαιρετικό ακουστικό -εργαλείο .
Σε βάζει μέσα στα μουσικά δρώμενα μέ ένα δικό του τρόπο .
Αν ή τιμή τους ήταν πιό <λογική> θα ήθελα ένα ,να ζήσω μόνο με 800 λίγο δύσκολο .

Πέτρο αν μπορείτε μια μέρα πάρτε το RME με μία καμπλύλη διόρθωσης λίγο λιγότερο επεμβατική από αυτήν (και χωρίς την μείωση στα 6khz αν τα 800αρια είναι μονταρισμένα) και βάλτε το στον λαμπάτο του άλλου Πέτρου. Είμαι περίεργος.

Η διαφορά για μένα είναι πολύ εμφανής. Με αρκετά "θετικά" και ορισμένα "αρνητικά".

Μάνο, αν έχουν όρεξη και διάθεση τα παιδιά θα το κάνουμε .
Οσον αφορά τον audeze αν είχε άλλες 2 ψηφιακές εισόδους οπτική ,ομοαξονική και τηλεχειρισμό με επιλογή πηγών και έντασης θα ήταν πολύ καλύτερα .

To ευκολο ειναι να μου πουλησεις τα δικα σου αλλα δεν θες...

1000 δεν εχω να δώσω και από οτι κατάλαβα τόσο τα χουν περίπου.

Re: Απάντηση: To know us better Θεσσαλονίκη

Γιατί δεν κάνετε τέστ Α-Β με τα 800 ?
Μπορεί να έχουν διαφορές .

τα 800 του Πέτρου με του Θόδωρου?