To know us better Θεσσαλονίκη

Δεν πειραζει......θα κανονίσω ή αυτη την Παρασκευή ή την επόμενη. Θα ρθει και ο αλλος Πέτρος.......ξερει αυτος......

Αλλη μια ευχάριστη βραδιά τελείωσε! Ο Θεόφιλος τέλειος οικοδεσπότης όπως πάντα! Το τερματισε με το φαγητά-γλυκά , να δω πως θα κοιμηθούμε!

Τωρα στο ηχητικό κομμάτι ayazi-βουβαλι petronik όπως συμβαίνει πάντα ειναι θέμα γούστου.

Ευχαριστώ και γω τον Θεόφιλο. Δυο μέρες σερί μας είχε σαν πασάδες! Άψογος.

Θεοφιλε όταν βρεις χρόνο ανέβασε φωτο από τα ηχεία σου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους που κατάφεραν και ήρθανε αψηφώντας τη ζέστη αλλά ήταν ευκαιρία διότι ποδόσφαιρο δεν υπήρχε .
Επίσης ευχαριστώ τον Πέτρο Νικολαίδη που μου άφησε το ντακ βουβάλι του να το τεστάρουμε με το ayazi του Άγγελου.
Νομίζω περάσαμε εξαιρετικά πότε πιάσαμε σχεδόν μεσάνυχτα ούτε το καταλάβαμε!Contrition και ανεμιστήρας ρίξανε τη θερμοκρασία στους 26 βαθμούς όσο ανάψαν τα πιρούνια και τα κουτάλια !
Τα ακούσματα διάφορα σαν τις γνώμες μας .Το βουβάλι με σώμα περίσσιο με λίγο πιο τονισμένα πρίμα, το ayazi πιο ισορροπημένο και ξεκούραστο αλλά λίγο φλάτ σε κάποια κομμάτια, σαν δηλαδή να μειωνόταν το βάθος της σκηνής .
Εξαιρετικά και τα δύο, θέμα γούστου η επιλογή καθαρά! Να πω και την ατάκα μου......δεν θα έπρεπε να λέγεται βουβάλι το έτερο ντακ αλλά μουλάρι μια και δεν καταφέραμε να παίξει αρχεία dsd σε καμία μορφή τους παρότι οι κατασκευαστές τους μας διαβεβαίωσαν για το αντίθετο :ernaehrung004: δεν πειράζει ωστόσο.Να βάλω και μερικές φωτογραφίες. P_20180704_205550_p.jpgP_20180703_202007_p.jpgP_20180704_194856_p.jpg

Last edited:
Θεόφιλε ,με έβαλες σε πειρασμό και λίγο πρίν το πάω στο Σάββα το ανέβασα για να δώ τι συμβαίνει με τα dsd
Και η σχετική φωτό.
Δεν εμφανίζεται μόνο η ένδειξη, αλλά λαλάει κιόλας .

Attachments

• fullsizeoutput_13ba.jpg
    fullsizeoutput_13ba.jpg
    253.4 KB · Views: 137
Μένουμε έκπληκτοι πώς το κατάφερες :bigcry:; μέχρι και προσευχές είπαμε και δεν τα καταφέραμε να παίξει αρχεία DSD μάλλον Πέτρο είσαι ο γητευτής του βουβαλιού. :grinning-smiley-043

Θεόφιλε ,τόσο στο Σάββα λαλούν τα dsd με το ίδιο βουβάλιον ,όσο και στον Dim -dim με το δικό του .
Υποθέτω κάτι από τον player πρέπει να ήταν .Απλά με έβαλες σε πειρασμό ...

Πέτρο σε πιστεύω ,εμείς βάλαμε και το jriver και το foobar με όλα τα πρόσθετα και δεν τα καταφέραμε για κανένα αρχείο π.χ DSD,dff,iso dfs, τζίφος.Δεν πειράζει κάποια άλλη φορά θα το ξαναδοκιμάσουμε ιδιαίτερα όταν θα βάλει ο Σάββας το 9038pro τσιπάκι γιατί έχω μια προαίσθηση :worshippy:

Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Αφού βρε Πέτρο βάλαμε και το jriver και το foobar με όλα τα πρόσθετα και δεν τα καταφέραμε για κανένα αρχείο π.χ DSD,dff,iso dfs, τζίφος.Δεν πειράζει κάποια άλλη φορά θα το ξαναδοκιμάσουμε ιδιαίτερα όταν θα βάλει ο Σάββας το 9038pro τσιπάκι γιατί έχω μια προαίσθηση :worshippy:

Δεν υπάρχει περίπτωση για 9038 .
Θέλει άλλη πλακέτα ,άλλη υλοποίηση .
Εδώ-σ αυτό - άλλαξε ο Δημήτρης το 9018 με το 9028 στην ίδια πλακέτα +κάποιες τροφοδοσίες .Τα υπόλοιπα μείνανε ίδια .Με το 9038 θα χρειαστούν τα πάντα από την αρχή .

Re: Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχει περίπτωση για 9038 .
Θέλει άλλη πλακέτα ,άλλη υλοποίηση .
Εδώ-σ αυτό - άλλαξε ο Δημήτρης το 9018 με το 9028 στην ίδια πλακέτα +κάποιες τροφοδοσίες .Τα υπόλοιπα μείνανε ίδια .Με το 9038 θα χρειαστούν τα πάντα από την αρχή .

εγώ έχω ελπίδες και εμπιστοσύνη και στους δυό σας όλο και κάτι θα τροποποιήσετε χαχαχα!

Αν ανέβεις πάνω στείλε πμ ο μια-δυο μέρες πριν να οργανωθούμε. :ernaehrung004:

Εννοείται. Από την άλλη ίσως είναι περιττό: μου έχετε δώσει την εντύπωση ότι είστε πάντα ετοιμοπόλεμοι για μαζώξεις, ακροάσεις, ποτό και φαϊ :D:D