To know us better Θεσσαλονίκη

Λοιποοοον, λεγαμε με τον alatar να κανουμε μια μπυριτσα χαλαρη σε καποιο ησυχο καφε την παρασκευη κατα τις 8. Θα φερει και τα stellia με το a&k. Θα κουβαλησω κι εγω τα δικα μου για να παθω καταθλιψη και να χουμε αλλα μετα.
Κυριως θεμα συζητησης ποιον desktop ενισχυτη να παρει για τα stellia ;)
Υποθετω περιοχη ποσειδωνιου λογω σχετικα ευκολης προσβασης και πολλων επιλογων απο χαλαρα μαγαζια χωρις πολλη φασαρια.

Αν ψηνεστε ερχεστε. Ριξτε και καμια ιδεα για μαγαζι.

Γιαννη φερε και τα 660 μπας και ψηθω. Αν εχεις και balanced καλωδιο ακομα καλυτερα.

Είμαι μέσα,έχω καιρό να πάω ποσειδώνιο,καλή επιλογή.Αν έρθει ο Πέτρος φέρνει αυτός τα 660 κι εγώ φέρνω τον αντάπτορα,για να μην κουβαλάω 2 headfones στη τσάντα.Θα φέρω και τα Atlas πρέπει να έχουν καλή συνέργεια με τα ibasso και να δεις τι διαφορά κάνει το balanced στο dap σου.

το le monde στον επανω οροφο εχει ησύχια. Βέβαια παρασκεύη είναι ποτέ δεν ξέρεις . Και το gallis παραδίπλα είναι γενικά ήσυχο.

θα έρθω σαν εθελοντής εκβιαζόμενος tenor.gif

από 2.90 μέχρι 3.40 κοστίζουν στα 'χορταστικά' μαγαζιάView attachment 165333
https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurants-g189473-c37-Thessaloniki_Thessaloniki_Region_Central_Macedonia.html

φάτε μάτια ........:flipout:

αυτα ειναι χορταστικα πιτογυρα Θεοφιλε; μια σταλια μου φαινονται!!
προπερσι νομιζω ηταν που ειχε ανεβει Θεσ/κη η κορη μου και σε τηλ που μιλησαμε μου λεει εντρομη: μπαμπα!! ξερεις πόσο εχουν εδω τα σουβλακια;;; τι λες μωρε της λεω.. δεν το πιστευα!! και ειναι και μια σταλια -μου λεει..
βρε σεις.. εδω οταν σου πουν 2,40 φοβουνται να μην τους βαλεις τις φωνες!!
ουτε στο κεντρο δεν εχουν παραπανω! τι κανετε γι'αυτο; σκυβετε το κεφαλι; επιτρεπεται η "φτωχομανα" να εχει τοσο ακριβο πιτογυρο ή τυλιχτο ..ε.. "καλαμακι" ;;
στην Πατρα που σπουδασαν και τα 2 παιδια, (συνολο 8 χρονια), 2,40 το πληρωναμε. ακομα και με κοντοσουβλι!! ναι, μαλιστα, τυλιχτο κοντοσουβλι!!
ενα ετρωγα. 2ο δεν μπορουσα! εσκαγα!

τωρα θυμηθηκα και το τυλιχτο με μπριζολακι στην προηγουμενη γειτονια μου στην Νικαια... 2,40 και εκει, φρεσκοτατο, 5νοστιμο και τερας!!!

Δεν τους φαίνεται στην εικόνα αλλά τα σάντουιτς αυτά τα πιάνουμε με δύο χέρια χωρίς υπερβολή δηλαδή με το ζόρι τυλίγεται η πίτα, είναι γεμάτα.🌮