Πανο,υποκλινομαι!Την ειδα χτες βραδυ,δεν εγραψα με σκοπο να γραψω σημερα με πιο ψυχραιμη ματια,αλλα τα ειπες ολα εξαιρετικα!
Το μονο που θα ηθελα να καταθεσω ειναι οτι τα τελευταια χρονια πολυ σπανια φευγω απο την αιθουσα προβληματισμενος,συνηθως μετα απο μιση ωρα η ταινια εχει ιδη αρχειοθετηθει..Χτες δεν κοιμηθηκα ησυχος,ακομα η ταινια στριφογυριζει.
Αν η Μαρα δεν παρει το Οσκαρ θα το θεωρησω ατοπημα..
Θα διαφωνήσω βέβαια με το "αδύναμο στόρυ" των βιβλίων που ειπώθηκε παραπάνω. Βασικά ήταν απ' τις καλύτερες τριλογίες του είδους που έχω διαβάσει τελευταία, με κύριο ατού την πλοκή και τη σκιαγράφηση χαρακτήρων - αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.
Δεν έχω δει ούτε την Ευρωπαϊκή, ούτε την αμερικάνικη.
Ποία από τις δύο να προτιμήσω ?
Μια διευκρινηση για να μην παρεξηγηθω.Δεν μιλησα για το στορυ των βιβλιων καθως,οπως εγραψα παραπανω,δεν τα εχω διαβασει.Μιλαω για το στορυ της 1ης ταινιας και με αυτη συγκρινω την ταινια του Φιντσερ.
Σχεδον παντα οι κινηματογραφικες μεταφορες ειναι κατωτερες των βιβλιων,οποτε σιγουρα τα βιβλια θα ειναι καλυτερα.
Αν δεις την αμερικανικη θα θες να δεις και την συνεχεια της αφου ξερεις οτι ειναι τριλογια.Αρα τα ευρωπαικα δεν τα γλιτωνεις
Δες το ευρωπαικο πρωτα, μετα το αμερικανικο και μετα τα υπολοιπα ευρωπαικα![]()
Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να μπλεκεις με ολα...Δες την αμερικανικη και καθαρισες..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.