Το Λιοντάρι το έσκασε......

geovar

AVClub Addicted Member
24 February 2008
1,842
Είμαι νέος-νέος στα Μακ. Πρόσφατα αγόρασα ένα Macbook Pro 13" i5 αποκλειστικά για να παίζει με ένα DAC. Σήμερα μου ήρθε και ένα iPad 1gen.αγορασμένο φτηνά από ebay για να το χρησιμοποιώ σαν remote. Εγκατέστησα το TeamViewer και στα δύο και πράγματι κάθομαι στο καναπέ μου και χειρίζομαι το Mac. Όμως με την πρώτη επανεκίνηση του Mac το Λιοντάρι της αρχικής οθόνης,, που τόσο γούσταρα, έδωσε τη θέση του σε μία μπλε απρόσωπη οθόνη. Πως να φέρω πίσω το Λιοντάρι??
ΥΓ: Μη με πλακώσετε με τύπου "βάλε ένα κατσικάκι να βελάζει στο Σαλόνι και θα έρθει μόνο του....."

Κλασσικο πρόβλημα του Teamviewer που αφαιρει το Desktop background. Στα settings βαλε οποιο desktop background θελεις.

Λίγο πιο "νια-νια" παρακαλώ.
ΥΓ. Κώστα στείλε μου PM με το τηλέφωνό σου να σου πω περί Mytek-ΕΜΤ

Λοιπόν, πηγαίνεις στο κάτω μέρος της οθόνης, εκεί είναι ένα εικονίδιο με κάτι γρανάζια, αυτό είναι το preferences, ή "προτιμήσεις". Το ανοίγεις και εμφανίζεται ένα πινακάκι. Επιλέγεις το Desktop and Screen Saver. Ανοίγει δεύτερο πινακάκι και επιλέγεις Desktop. Εκεί εμφανίζονται διάφορες εικόνες. Κάπου εκεί πρέπει να είναι και το λιονταράκι, το επιλέγεις και είσαι έτοιμος.

Λοιπόν, πηγαίνεις στο κάτω μέρος της οθόνης, εκεί είναι ένα εικονίδιο με κάτι γρανάζια, αυτό είναι το preferences, ή "προτιμήσεις". Το ανοίγεις και εμφανίζεται ένα πινακάκι. Επιλέγεις το Desktop and Screen Saver. Ανοίγει δεύτερο πινακάκι και επιλέγεις Desktop. Εκεί εμφανίζονται διάφορες εικόνες. Κάπου εκεί πρέπει να είναι και το λιονταράκι, το επιλέγεις και είσαι έτοιμος.
Ok Κώστα,έγινε.
Ευχαριστώ.

What are you setting up again George ?
Γεια σου Αντρέα.Με βάλανε στα "άυλα" και τρέχω να εμπεδώσω τι και πως. Σου εύχομαι καλή επιτυχία εκεί μακρυά που βρίσκεσαι.

Μπραβο ! Τωρα αυτο που μενει εκτος των audiophile ανησυχιων, ειναι καποιος να σου εξηγησει τον τροπο που μπορεις να βρεις απιστευτα διαμαντια της μουσικης και της οπερας στο internet, καθοτι κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι το μεγαλυτερο πλεονεκτημα των αυλων φορματ. Υπαρχει απιστευτος πλουτος παλιων ηχογραφησεων που δυσκολα βρισκεις πια σε φυσικα φορματς

.... Υπαρχει απιστευτος πλουτος παλιων ηχογραφησεων που δυσκολα βρισκεις πια σε φυσικα φορματς
για πες... για πες.... !!!!!!
τα γνωστά αγνωστα site εννοεις ή τπτ πιο σπεσιαλ;;

Γιώργο γινεται και με "δεξι" κλικ (2πλο ταπ στο τρακπαντ - με δυο δαχτυλα εννοώ) πάνω στην επιφανεια εργασιας κ επιλέγεις "change d/top backround"