το μαραφέτι του Tzimisce !!

Re: Απάντηση: το μαραφέτι του Tzimisce !!

Το μαραφέτι του Tzimisce δεν ζαλίζεται όταν γυρνάει γύρω-γύρω από την τρύπα ?

Σαν μπεκρής. Ξερνάει και σαπουνάδα και σου κάνει τους δίσκους τζιτζί! :ernaehrung004:

Εχω και εγώ ένα τέτοιο της MAXWELL απο την εποχή που το cd ήταν αγέννητο.....άλλλες εποχές
ωραία πράγματα....τότε....

Πολύ μου αρέσει το AV club έγινε sexy επιτέλους
αυτοί οι δίσκοι με την τρύπα και τα μαραφέτια ...είναι φανταστικοί...

Last edited:
Εχω και εγώ ένα τέτοιο της MAXWELL απο την εποχή που το cd ήταν αγέννητο.....άλλλες εποχές

Το ίδιο έχουμε συνάδελφε... :Banane0:
Εκτός και αν η Maxell κυκλοφόρησε και άλλο μοντέλο;

Αντιστατική βελόνα όμως έχουτε? Δεν έχουτε! (Πρέπει να την ξεθάψω και να τη βγάλω φωτό).

Με έπιασε μια νοσταλγία τώρα, επιστρέφω εντός μισαώρου με φωτογραφικό ντοκουμέντο...

Εχουμε και λέμε:

Tελικά είναι άλλο το δικό μου (και δεν ξερνάει σαπουνάδα)

p1020157_resize452.jpg

p1020159_resize601.jpg

p1020164_resize349.jpg

Συνέχεια σε λίγο γιατί πρέπει να επισκεφθώ επειγόντως φαρμακείο.

Βρε συ, κάποτε είχα και γω ένα τέτοιο, όμως σε κάποια μεταφορά χάθηκε...Αν θυμάμαι καλά είχε κάποιον κρύσταλλο χαλαζία και έριχνε αντίθετα φορτία για τον στατικό ηλεκτρισμό.

Απάντηση: Re: το μαραφέτι του Tzimisce !!

Βρε συ, κάποτε είχα και γω ένα τέτοιο, όμως σε κάποια μεταφορά χάθηκε...Αν θυμάμαι καλά είχε κάποιον κρύσταλλο χαλαζία και έριχνε αντίθετα φορτία για τον στατικό ηλεκτρισμό.

οποτε βρηκαμε ποιος το πηρε!τι σου ειναι το ιντερνετ βρε παιδι μου! :ADFADF1:

Ωρα είναι να μου ζητήσετε κι ευθύνες επειδή έχασε το δικό του μαραφέτι ο Γιώργος. :HTEHETH63::Banane0:

Για να τα βγάλω φωτό τα ακούμπησα πάνω σε ένα κασετόφωνο AKAI, το οποίο ήταν πάνω σε ραδιοενισχυτή της Fischer, πλήρως λειτουργικά αμφότερα (εξαιρουμένου ενός λαμπακίου στο δεξί VUμετρο του ΑΚΑΙ το οποίο παρέδωσε το πνεύμα απ'ό,τι φαίνεται, είχα χρόνια να τα βάλω στην πρίζα μέχρι χθες).

Those were the days...