Το μεγάλο κόλπο ή ολοκληρωμένος τρανζίστορ για κόρνα...

Χθες ξεκίνησε η περιπέτεια δοκιμών ενισχυτών που μπορεί να ταιριάξουν με τις κόρνες μου προς αντικατάσταση του λαμπάτου Synthesis.

Είχα τη χαρά να γνωρίσω τον Δημήτρη Ζ. ο οποίος προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει επί τρίωρο στο σπίτι του για να έρθω πιο κοντά στον κόσμο των DIY...
Κατ' αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πρόσκληση, τη βοήθεια, τις απαντήσεις στις πολλές ερωτήσεις και φυσικά τον δανεισμό του Gainclone για ακρόαση στο σπίτι μου...:grinning-smiley-043

Ακούσαμε πολλά και διαφορετικά πράγματα από Jazz, Κλασσική, λίγο Rock και ελάχιστη ελληνική μουσική. Κομμάτια με διαφορετικές απαιτήσεις με πηγές κυρίως τον server του Δημήτρη (με flac) και δευτερευόντως το γνωστό bluesky που περιέργως είναι το μόνο πράγμα που έχει μείνει απείραχτο...:flipout: (ούτε ένα πισσοχαρτάκι ρε παιδί μου? :flipout:)
Επίσης ακούσαμε με τον gainclone, με tripath αλλά και με λάμπα η οποία όμως δεν φάνηκε να είναι σε καλή μέρα και έκλεισε γρήγορα.
Γενικά ο ήχος ήταν πολύ καλός, ειδικά στα δύο άκρα του φάσματος. Ένιωσα μια μικρή κοιλιά στη μεσαία περιοχή η οποία όμως διορθώθηκε σε μεγάλο βαθμό με μια ρύθμιση της κόρνας. Γενικά ο ήχος του ηχείου ήταν μεγάλος και εντυπωσιακός, με καλή σκηνή και όμορφες και ακριβείς χροιές οργάνων και φωνών. Θεωρώ ότι με λίγο fine tuning μπορεί να γίνει εξαιρετικός.

Ο Gainclone με εντυπωσίασε. Έδειξε να διαθέτει ό,τι χρειάζεται σε δύναμη και ταχύτητα. Ακριβής αλλά χωρίς να είναι νυστέρι όπως ο tripath που τον διαδέχτηκε και θα έλεγα ότι έδειξε γρήγορα τις αδυναμίες του σε αυτόν τον τομέα. O Gainclone ήταν εντυπωσιακά γλυκός και στρογγυλός, χωρίς όμως να υστερεί εκεί που υστερεί η (φθηνή) λάμπα.

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα διότι μόλις γυρίσω στο σπίτι θα κοτσάρω τον Gainclone στα Spicom και θα γίνουν ενδελεχείς ακροάσεις αρχικά με την παθητική προενίσχυση που τον συνοδεύει, και μετά με τον Dared που χρησιμοποιώ για να δούμε όλους τους συνδυασμούς.

Εντυπώσεις τις επόμενες μέρες...

O Gainclone ήταν εντυπωσιακά γλυκός και στρογγυλός, χωρίς όμως να υστερεί εκεί που υστερεί η (φθηνή) λάμπα.

Ο gainclone χαρακτηριζεται απο τη φυσικοτητα στο ακουσμα του.
Αν ειχε και μισο κλικ παραπανω αναλυση θα ηταν απλα κορυφαιος.

Λοιπόν, ο πρώτος κύκλος ακροάσεων έκλεισε.
Η δοκιμή περιελάμβανε τις κόρνες Spicom 40 οι οποίες κανονικά παίζουν με τον συνδυασμό Synthesis Renaissance + Dared SL2000A.
Πρώτα αντικαταστάθηκε ο συνδυασμός προ-τελ με τον Gainclone του Δημήτρη Ζ. που πήγαινε παρέα με ένα...ποτενσιόμετρο ως παθητική προενίσχυση.
Ακούστηκαν διάφορα κομμάτια από το 2ο μέρος της 9ης του Μπετόβεν μέχρι Jeanne Lee και το Caravan, και από Satie μέχρι Ramstein.

Θα ξεκινήσω προσεκτικά ώστε να μην παρεξηγηθώ. O Gainclone είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο φθηνό έχω ακούσει. Λέγοντας φθηνό εννοώ μέχρι 500. Επίσης είναι το ίδιο καλός και πολλές φορές καλύτερος από πολλούς ενισχυτές αρκετά ακριβότερους. Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε διότι άλλο συγκριτικό με Gainclone δεν έχω κάνει.
Στέκομαι λοιπόν στο δικό μου σύστημα.
Πολύ διαφανής, πολύ αναλυτικός, με πολύ και καλό μπάσο. Όχι περισσότερο από αυτό που είχα αλλά με καλύτερο έλεγχο, πιο "καθαρό" (πράγμα που λέει ότι δεν μου λείπει μπάσο αλλά έλεγχος του μπάσου). Στα ψηλά μου φάνηκε να δυσκολεύεται και να κρατιέται να μην τσιρίξει με τα χίλια ζόρια. Αλλού τα κατάφερνε αλλού όχι. Αρκετά καλές φωνές, δεν ενθουσιάστηκα γιατί εκεί φάνηκαν και οι αδυναμίες του κυρίως, γενικά στη φυσικότητα της μεσαίας περιοχής.
Στην ουσία εκεί έδειξε την (όποια) τρανζιστορίλα του. Χάθηκε η ανατριχίλα που έδινε η φωνή της Sara K. στο If I could sing your blues...
Εκεί έπεσε το ηθικό μου και αποφάσισα να το ξανατονώσω βάζοντας πλέον στη θέση του ποτενσιόμετρου τον λαμπάτο Dared. Αυτό αποδείχτηκε μια καλή γενικά ιδέα αλλά με ένα μάλλον μικρό τεχνικό πρόβλημα. Ο θόρυβος που προκύπτει από τη διαφορά εισόδου τελ-εξόδου προ είναι πιο έντονος από το φυσιολογικό. Πρέπει όμως να είναι κάτι που ρυθμίζεται εύκολα από έναν DIYer οπότε το ξεπέρασα γρήγορα (δεν θα το έκανα αν επρόκειτο για μόνιμη λύση).
Λοιπόν ήταν καλή ιδέα διότι διόρθωσε κατά ένα ποσοστό την τρανζιστορίλα και επίσης επανέφερε την καλή εικόνα και σκηνή που είχα, η οποία δυστυχώς με τον Gainclone είχε συρρικνωθεί σε ύψος (αρκετά) και σε βάθος (λιγότερο).
Τελικά αυτός ο συνδυασμός ή μια προσθήκη λαμπάτου buffer είναι αυτό που θα ανέβαζε τον gainclone σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Τον gainclone διαδέχθηκε ένας T-amp παίζοντας και αυτός μόνος και με τη λαμπάτη προενίσχυση. Εκεί δυστυχώς μπήκαν άλλα καλώδια ηχείων διότι τα πρώτα δεν χωρούσαν…Ο T-Amp δεν στέκεται απέναντι στον gainclone όπως είχε φανεί και στο σπίτι του Δημήτρη. H ψηφιακίλα-τενεκεδίλα είναι έντονη και δεν μαζεύεται με τίποτα…Βγήκε γρήγορα και με ελαφρά πηδηματάκια….

Τέλος ξαναμπήκαν οι αρχικές λάμπες (και τα καλώδια).
Αποδείχθηκαν εκτός συναγωνισμού. Ο gainclone είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, κοστίζει 12-13 φορές λιγότερο από τον Synthesis (και μόνο για αυτό η σύγκριση με κάνει και ντρέπομαι) αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον αρχικό συνδυασμό. Θεωρώ ότι είναι τέλεια λύση για ένα ευαίσθητο ηχείο (από 87-88 και πάνω εκτός αν πάει κανείς σε πλακέτα με περισσότερα βατ), όχι όμως με μόνιτορ ήχο. Όχι κόρνα, όχι ATC, όχι Spendor και τα συναφή. Σε συνδυασμό με ένα ηχείο που δεν είναι «κρύσταλλο» θα παίξει καταπληκτικά και μπορεί και να προσθέσει την ανάλυση που θα λείπει. Σε άλλη περίπτωση ίσως κουράσει και σε κάνει να αναπολείς τις λαμπίτσες σου.

Γενικά χάρηκα την ακρόαση (ειδικά με τη λάμπα ως προ), άνετα θα έφτιαχνα (και θα φτιάξω) έναν για να έχω (ίσως για καλοκαιρινή χρήση ή απλά για πλάκα) αλλά δεν θα είναι ο επόμενος ενισχυτής που θα εκτοπίσει από τη θέση του τον Synthesis τον οποίο μάλλον είχα υποτιμήσει λόγω της συνήθειας που προκαλεί η μακρά συμβίωση…
Επόμενη στάση, κάτι σε τάξη Α.

ΥΓ. Και πάλι ευχαριστώ τον Δημήτρη Ζ. για τον δανεισμό κι ας μου τον έδωσε σε σακούλα από το shop του Βάζελου και περίμενα να νυχτώσει για να γυρίσω σπίτι μου μη μας δει κανένα μάτι...:flipout:

Μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση για την τραντζιστοριλα που αναφερεσαι.
Δεν την εχω ακουσει ποτε απο gainclone και εχω ακουσει αρκετους οπως και του Δημητρη.
Θα διαφωνησω και για τις φωνες που οχι μονο δεν τσιριζουν αλλα αντιθετα βγαινουν με πολυ φυσικο τροπο.
Για το μπασο θα συμφωνησω , οπως και για την μουσικη σκηνη που δεν ειναι απο τα φορτε του.

Τωρα βεβαια μιλαμε για διαφορετικα setup σε διαφορετικους χωρους και διαφορετικες υλοποιησεις gainclone.

Δεν εμφανιζομαι σαν υποστηρικτης του αλλα μου εχει κανει εντυπωση , το πως παιζει για τα 200 ευρω που μου στοιχισε.
Ειδικα τωρα το καλοκαιρι με εβγαλε ασπροπροσωπο και ειχα τις 813 λαμπες μου να αναπαυονται.

προτείνω να ακούσεις και κάποιον από τους μεγαλύτερους gainclone ...

επίσης , ελπίζω σύντομα να τελειώσω τον pass zen4 οπότε θα κανονίσουμε να ακούσεις και αυτόν ....

γενικά ο gainclone imho είναι εξαιρετική περίπτωση, ιδανικός για το καλοκαίρι (όπου οι λάμπες ή ο pass θα κάνουν τον χώρο σάουνα) αλλά και γενικότερα μια πολύ καλή επιλογή, αν δε αναλογιστούμε και το κόστος του τότε μιλάμε για πραγματικό κελεπούρι .....

για τα spicom έχεις τίποτα στοιχεία ?? μετρήσεις κλπ??, μου κάνει λίγο εντύπωση το τσίριγμα που λες ...

Μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση για την τραντζιστοριλα που αναφερεσαι.
Δεν την εχω ακουσει ποτε απο gainclone και εχω ακουσει αρκετους οπως και του Δημητρη.
Θα διαφωνησω και για τις φωνες που οχι μονο δεν τσιριζουν αλλα αντιθετα βγαινουν με πολυ φυσικο τροπο.
Για το μπασο θα συμφωνησω , οπως και για την μουσικη σκηνη που δεν ειναι απο τα φορτε του.

Τωρα βεβαια μιλαμε για διαφορετικα setup σε διαφορετικους χωρους και διαφορετικες υλοποιησεις gainclone.

Δεν εμφανιζομαι σαν υποστηρικτης του αλλα μου εχει κανει εντυπωση , το πως παιζει για τα 200 ευρω που μου στοιχισε.
Ειδικα τωρα το καλοκαιρι με εβγαλε ασπροπροσωπο και ειχα τις 813 λαμπες μου να αναπαυονται.

Κοίτα τι γίνεται. Είπα ήδη ότι παίζει εξαιρετικά και η τιμή του δεν μου επιτρέπει αρνητικά σχόλια. Θεωρώ ότι οι όποιες αδυναμίες με τις οποίες διαφωνείς, έχουν να κάνουν όχι με τον ενισχυτή καθεαυτό αλλά με τον συνδυασμό με τις κόρνες οι οποίες είναι άκρως αποκαλυπτικές, σχεδόν εκνευριστικά αποκαλυπτικές. Απόδειξη ότι με τις υπόλοιπες διαπιστώσεις μου συμφωνείς.

ΥΓ. Πάντα οι χαρακτηρισμοί έγιναν συγκριτικά με το αρχικό λαμπάτο σύστημα, όχι απόλυτα.

Last edited:

επίσης , ελπίζω σύντομα να τελειώσω τον pass zen4 οπότε θα κανονίσουμε να ακούσεις και αυτόν ....

γενικά ο gainclone imho είναι εξαιρετική περίπτωση, ιδανικός για το καλοκαίρι (όπου οι λάμπες ή ο pass θα κάνουν τον χώρο σάουνα) αλλά και γενικότερα μια πολύ καλή επιλογή, αν δε αναλογιστούμε και το κόστος του τότε μιλάμε για πραγματικό κελεπούρι ....

+1

γενικά ο gainclone imho είναι εξαιρετική περίπτωση, ιδανικός για το καλοκαίρι (όπου οι λάμπες ή ο pass θα κάνουν τον χώρο σάουνα) αλλά και γενικότερα μια πολύ καλή επιλογή, αν δε αναλογιστούμε και το κόστος του τότε μιλάμε για πραγματικό κελεπούρι .....

για τα spicom έχεις τίποτα στοιχεία ?? μετρήσεις κλπ??, μου κάνει λίγο εντύπωση το τσίριγμα που λες ...

Για τα spicom δεν έχω μετρήσεις, ό,τι έχει το site.

Κοίτα τι γίνεται. Είπα ήδη ότι παίζει εξαιρετικά και η τιμή του δεν μου επιτρέπει αρνητικά σχόλια. Θεωρώ ότι οι όποιες αδυναμίες με τις οποίες διαφωνείς, έχουν να κάνουν όχι με τον ενισχυτή καθεαυτό αλλά με τον συνδυασμό με τις κόρνες οι οποίες είναι άκρως αποκαλυπτικές, σχεδόν εκνευριστικά αποκαλυπτικές. Απόδειξη ότι με τις υπόλοιπες διαπιστώσεις μου συμφωνείς.

ΥΓ. Πάντα οι χαρακτηρισμοί έγιναν συγκριτικά με το αρχικό λαμπάτο σύστημα, όχι απόλυτα.

μα γιαυτό ρώτησα αν υπάρχουν μετρήσεις των spicom, σπίτι μου πάντως (egreat 31Β /buffalo 24 / gainclone / Κόρνες) δεν τσιρίζει ....

μήπως του φέρθηκες άσχημα ?? :flipout:

μα γιαυτό ρώτησα αν υπάρχουν μετρήσεις των spicom, σπίτι μου πάντως (egreat 31Β /buffalo 24 / gainclone / Κόρνες) δεν τσιρίζει ....

μήπως του φέρθηκες άσχημα ?? :flipout:

Εγώ όχι, ο Miles ίσως...:flipout:

Ρε παιδιά είπα ότι κρατιόταν να μην τσιρίξει, αλλού το έκανε αλλού όχι, σίγουρα δεν χαρακτηρίστηκε η ακρόαση από αυτό. Στην τρομπέτα τσίριξε αλλα δεν χάθηκε και ο κόσμος, και στα αλήθεια τσιρίζει...
Για τις φωνές όμως θα επιμείνω.

αχ αυτός ο Miles ... έχει κλείσει σπίτια :flipout:

πάντως στις φωνές πιστεύω οτι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χτυπήσει μια καλά σχεδιασμένη λάμπα .....

είπαμε κελεπούρι αλλά αν ήταν έτσι θα ακούγαμε όλοι με gainclone (κάπου το έχω ξανακούσει αυτό ....:afro:),

αλλά δεν μπορούμε ίσως να έχουμε και την απαίτηση από μία υλοποίηση των 100ευρώ να πατάει κάτω καλές λάμπες .... προς θεού ...

φτάνει που πατάει ένα σωρό άλλα μηχανάκια :2thumb22sup:

αχ αυτός ο Miles ... έχει κλείσει σπίτια :flipout:

πάντως στις φωνές πιστεύω οτι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χτυπήσει μια καλά σχεδιασμένη λάμπα .....

είπαμε κελεπούρι αλλά αν ήταν έτσι θα ακούγαμε όλοι με gainclone (κάπου το έχω ξανακούσει αυτό ....:afro:),

αλλά δεν μπορούμε ίσως να έχουμε και την απαίτηση από μία υλοποίηση των 100ευρώ να πατάει κάτω καλές λάμπες .... προς θεού ...

φτάνει που πατάει ένα σωρό άλλα μηχανάκια :2thumb22sup:

'Ετσι ακριβώς...

Πριν κάνω το δεύτερο βήμα προς την τάξη Α, είπα να κάνω ένα βήμα σημειωτόν και να μείνω λίγο στο θέμα υλοποίησης LM.

Έτσι χθες ήρθε στο σπίτι μου ο George Katrakazas με τη δική του εκδοχή ενός LM3875.
Ξεκινάω λέγοντας ότι η δική του εκδοχή ζυγίζει περίπου 15 κιλά και βρίσκεται σε ένα κουτί το οποίο κανονικά θα ήταν ενός...Usher!
Τερατώδης τροφοδοσία, ικανός για διενίσχυση, τριενίσχυση και πάει λέγοντας, επιλογέας για λειτουργία σε 4Ω ή σε 8Ω και διάφορα άλλα καλούδια είναι φορτωμένα στον LM του Γιώργου, ευτυχώς η δυστυχώς άχρηστα στην περίπτωσή μας λόγω του ότι είχαμε να οδηγήσουμε τα πιο εύκολα ηχεία του κόσμου...
Συνδέσαμε λοιπόν μόνο μια έξοδο ηχείων για τον ένα και μοναδικό "δρόμο" που είχαμε, είπαμε στον ενισχυτή να δώσει 50W στα 8Ω και τον κάναμε ταίρι με τον γνωστό πλέον προ της Dared.
Και ξεκινήσαμε...
:guitarist: :drummer::music-smiley-006::thrasher:

:adore::adore::adore::adore::adore:

Ο ενισχυτής παίζει παπάδες! Και το θέμα είναι ότι τους παίζει εκεί που πρέπει, διότι φωνές είχαμε, μεσαία είχαμε, ψηλά είχαμε, φυσικότητα και σωστό τόνο είχαμε και σκηνή είχαμε...Τι δεν είχαμε; Μπάσο...
Βρήκαμε λοιπόν κάμποσο μπάσο, με πλήρη έλεγχο και ακρίβεια, χωρίς ουρές και σβησίματα. Στακάτο και στιβαρό. Βρήκαμε επίσης δυναμικά και μεγαλύτερη ταχύτητα και λίιιιιγο καλύτερο εστιασμό οργάνων. Στα δύσκολα ακούσματα πιάνου ακόμα και σε μέτριες ηχογραφήσεις, ο ενισχυτής ανταποκρίθηκε πλήρως έχοντας και "δεκανίκι" τα πολύ καλά και ουδέτερα καλώδια που έφερε ο Γιώργος και για τα οποία μου έδωσε την "συνταγή"...
Δεν χάσαμε σε τίποτα από τα δυνατά σημεία της λάμπας. Μάλλον, βρήκαμε λύση με κόστος 200-250€ καθώς αντίστοιχες δυνατότητες δεν νομίζω να βρω εύκολα και φθηνά.

Γενικά συμφωνήσαμε ότι τα ηχεία στον χώρο έχουν αρκετά να δώσουν και η κατασκευή αυτού του ενισχυτή (όχι ακριβώς ίδιου, δεν υπάρχει λόγος) θα συμπλήρωνε πραγματικά τα σωστά κομμάτια στο παζλ.

Μένει μόνο να βρούμε ποιος θα τον φτιάξει...:flipout:

ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο για τη βόλτα και την πολύτιμη βοήθεια.

Eφ' οσον σου αρεσε ο lm, θα σου λεγα να δεις (και να ακουσεις φυσικα) τον φτηνο ολοκληρωμενο που εχει ο Τσακιριδης (με το lm βεβαια).
Το καλο ειναι οτι εχει λαμπες στην προενισχιση!!!

Πριν κάνω το δεύτερο βήμα προς την τάξη Α, είπα να κάνω ένα βήμα σημειωτόν και να μείνω λίγο στο θέμα υλοποίησης LM.

Έτσι χθες ήρθε στο σπίτι μου ο George Katrakazas με τη δική του εκδοχή ενός LM3875.
Ξεκινάω λέγοντας ότι η δική του εκδοχή ζυγίζει περίπου 15 κιλά και βρίσκεται σε ένα κουτί το οποίο κανονικά θα ήταν ενός...Usher!
Τερατώδης τροφοδοσία, ικανός για διενίσχυση, τριενίσχυση και πάει λέγοντας, επιλογέας για λειτουργία σε 4Ω ή σε 8Ω και διάφορα άλλα καλούδια είναι φορτωμένα στον LM του Γιώργου, ευτυχώς η δυστυχώς άχρηστα στην περίπτωσή μας λόγω του ότι είχαμε να οδηγήσουμε τα πιο εύκολα ηχεία του κόσμου...
Συνδέσαμε λοιπόν μόνο μια έξοδο ηχείων για τον ένα και μοναδικό "δρόμο" που είχαμε, είπαμε στον ενισχυτή να δώσει 50W στα 8Ω και τον κάναμε ταίρι με τον γνωστό πλέον προ της Dared.
Και ξεκινήσαμε...
:guitarist: :drummer::music-smiley-006::thrasher:

:adore::adore::adore::adore::adore:

Ο ενισχυτής παίζει παπάδες! Και το θέμα είναι ότι τους παίζει εκεί που πρέπει, διότι φωνές είχαμε, μεσαία είχαμε, ψηλά είχαμε, φυσικότητα και σωστό τόνο είχαμε και σκηνή είχαμε...Τι δεν είχαμε; Μπάσο...
Βρήκαμε λοιπόν κάμποσο μπάσο, με πλήρη έλεγχο και ακρίβεια, χωρίς ουρές και σβησίματα. Στακάτο και στιβαρό. Βρήκαμε επίσης δυναμικά και μεγαλύτερη ταχύτητα και λίιιιιγο καλύτερο εστιασμό οργάνων. Στα δύσκολα ακούσματα πιάνου ακόμα και σε μέτριες ηχογραφήσεις, ο ενισχυτής ανταποκρίθηκε πλήρως έχοντας και "δεκανίκι" τα πολύ καλά και ουδέτερα καλώδια που έφερε ο Γιώργος και για τα οποία μου έδωσε την "συνταγή"...
Δεν χάσαμε σε τίποτα από τα δυνατά σημεία της λάμπας. Μάλλον, βρήκαμε λύση με κόστος 200-250€ καθώς αντίστοιχες δυνατότητες δεν νομίζω να βρω εύκολα και φθηνά.

Γενικά συμφωνήσαμε ότι τα ηχεία στον χώρο έχουν αρκετά να δώσουν και η κατασκευή αυτού του ενισχυτή (όχι ακριβώς ίδιου, δεν υπάρχει λόγος) θα συμπλήρωνε πραγματικά τα σωστά κομμάτια στο παζλ.

Μένει μόνο να βρούμε ποιος θα τον φτιάξει...:flipout:

ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο για τη βόλτα και την πολύτιμη βοήθεια.

Επειδη εχω ακουσει και του Γιωργου Κατρακαζα , δεν νομιζω να ειναι η μερα με την νυχτα με την υλοποιηση του Δημητρη.
Σιγουρα ειναι πιο προσεγμενη και υλοποιημενη στα μετρα και τις απαιτησεις του Γιωργου αλλα η ηχητικη τους ταυτοτητα παραμενει η ιδια.
Κατι δεν πηγε καλα στην πρωτη δοκιμη και ισως να ειναι και στα καλωδια.

Eφ' οσον σου αρεσε ο lm, θα σου λεγα να δεις (και να ακουσεις φυσικα) τον φτηνο ολοκληρωμενο που εχει ο Τσακιριδης (με το lm βεβαια).
Το καλο ειναι οτι εχει λαμπες στην προενισχιση!!!

Υπαρχει καποιο λινκ να τον δουμε?

Thanks

Επειδη εχω ακουσει και του Γιωργου Κατρακαζα , δεν νομιζω να ειναι η μερα με την νυχτα με την υλοποιηση του Δημητρη.
Σιγουρα ειναι πιο προσεγμενη και υλοποιημενη στα μετρα και τις απαιτησεις του Γιωργου αλλα η ηχητικη τους ταυτοτητα παραμενει η ιδια.
Κατι δεν πηγε καλα στην πρωτη δοκιμη και ισως να ειναι και στα καλωδια.

Ακούσαμε του Γιώργου και με τα δικά μου καλώδια. Υπήρχαν διαφορές αλλά όχι θεαματικές. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση η υλοποίηση του Γιώργου έπαιζε φανερά καλύτερα από του Δημήτρη κατά πολλές "σκάλες". Είναι θέμα χώρου, ηχείων, και πολλών άλλων παραγόντων αλλά δεν με ενδιαφέρει να το ψάξω διότι σε τελική ανάλυση αυτό που μετράει είναι τι ακούς στο σπίτι σου. Π.χ. ο ενισχυτής του Δημήτρη, στο σπίτι του Δημήτρη ήταν πολύ καλός, εντυπωσιακά καλός θα έλεγα. Στο δικό μου δεν τράβηξε...Έτσι είναι αυτά.

Ακούσαμε του Γιώργου και με τα δικά μου καλώδια. Υπήρχαν διαφορές αλλά όχι θεαματικές. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση η υλοποίηση του Γιώργου έπαιζε φανερά καλύτερα από του Δημήτρη κατά πολλές "σκάλες". Είναι θέμα χώρου, ηχείων, και πολλών άλλων παραγόντων αλλά δεν με ενδιαφέρει να το ψάξω διότι σε τελική ανάλυση αυτό που μετράει είναι τι ακούς στο σπίτι σου. Π.χ. ο ενισχυτής του Δημήτρη, στο σπίτι του Δημήτρη ήταν πολύ καλός, εντυπωσιακά καλός θα έλεγα. Στο δικό μου δεν τράβηξε...Έτσι είναι αυτά.

μπορεί να είναι απλά εντυπωσιακά καλά τα ηχεία μου :afro:
ή/και το βουβάλι ...

Γιώργο, πότε μπορείς να φέρεις τον κλώνο σπίτι μου ??