μπορεί να είναι απλά εντυπωσιακά καλά τα ηχεία μου :afro:
ή/και το βουβάλι ...
Γιώργο, πότε μπορείς να φέρεις τον κλώνο σπίτι μου ??
Να έρθω κι εγώ...; :ears:
μπορεί να είναι απλά εντυπωσιακά καλά τα ηχεία μου :afro:
ή/και το βουβάλι ...
Γιώργο, πότε μπορείς να φέρεις τον κλώνο σπίτι μου ??
Ακούσαμε του Γιώργου και με τα δικά μου καλώδια. Υπήρχαν διαφορές αλλά όχι θεαματικές. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση η υλοποίηση του Γιώργου έπαιζε φανερά καλύτερα από του Δημήτρη κατά πολλές "σκάλες". Είναι θέμα χώρου, ηχείων, και πολλών άλλων παραγόντων αλλά δεν με ενδιαφέρει να το ψάξω διότι σε τελική ανάλυση αυτό που μετράει είναι τι ακούς στο σπίτι σου. Π.χ. ο ενισχυτής του Δημήτρη, στο σπίτι του Δημήτρη ήταν πολύ καλός, εντυπωσιακά καλός θα έλεγα. Στο δικό μου δεν τράβηξε...Έτσι είναι αυτά.
Γενικά, όταν συγκρίνουμε δύο ενισχυτές όπου ο ένας (ο 1875 έχει τα μισά βαττ απο τον άλλο) η "κόντρα" δεν είναι δίκαια. Ο πιό δυνατός θ ακούγεται πάντα "καλύτερα". Θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε τις στάθμες με ειδικό εξοπλισμό και μετά να κάνετε ακροάσεις ....
Γενικά, όταν συγκρίνουμε δύο ενισχυτές όπου ο ένας (ο 1875 έχει τα μισά βαττ απο τον άλλο) η "κόντρα" δεν είναι δίκαια. Ο πιό δυνατός θ ακούγεται πάντα "καλύτερα". Θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε τις στάθμες με ειδικό εξοπλισμό και μετά να κάνετε ακροάσεις ....
Να έρθω κι εγώ...; :ears:
@Ζ. Να έρθω και γω?![]()
[...]
Τελικα ο¨"μικροτερος" LM ειναι σαφως καλυτερος και μην παρασυρθεις οπως εκανα εγω και πας προς τον μεγαλο.
Οσο για την κατασκευη , εκτος οτι ειναι ευκολη , υπαρχουν πολλοι που θα σε βοηθησουν να την υλοποιησεις κατηφοριζοντας λιγο.... (προς DIY μερια).
Θεωρητικά έχεις δίκιο αν και δεν καταλαβαίνω πώς αυτό παίζει ρόλο όταν και από τους δύο ενισχυτές είναι ζήτημα να "χρειαστήκαμε" τα πρώτα 15W. Έπαιξαν με τον ίδιο προ και το ποτενσιόμετρο (φυσικά με το μάτι) πάνω κάτω στην ίδια θέση.
οι στάθμες είναι ένα θέμα, αλλά δεν με ενδιαφέρει να κάνω ΑΒ, τον μικρό τον ακούω αρκετό καιρό και ξέρω πως παίζει, απλά θέλω να ακούσω και τον μεγάλο (σε προσεγμένη κατασκευή από ότι λένε) ...
εννοείται, όλοι οι καλοί χωράνε ....
Το ξέρω βρε, αστειεύομαι.
Βέβαια, έχω και γω να φέρω ένα 3886 , "σκληροπυρηνικό" (με απειροελάχιστη χωρητικότητα στην τροφοδοσία)
Δημητρη παντως και εσενα απο οτι θυμαμαι ο "μικρος" σου αρεσει.....
δεν τον έχω ακούσει τον 3866 ??
δεν θυμάμαι, είναι αυτός που έφτιαχνες αρχές καλοκαιριού ??
να τον φέρεις ...., άντε να δούμε πόσους κλώνους θα μαζέψουμε ....
το βραδάκυ θα ακούσω κι έναν TDA 7294 που περιμένει μέρες τώρα τη σειρά του ...
αν έχουμε θέμα, θα μπει κι αυτός μαζί με τους κλώνους στη μάζωξη ...
Τζιμ, να φέρεις και τους 2 ....
άρα θα έχουμε 1 Χ 1875, 1 Χ 3866, 2 Χ 3875 (αν φέρει και ο Γιώργος τον δικό του) ...
μεσιέ Κώστα (kpaiss) τι θα κουβαλήσετε εσείς ??
Αφου κλεισαμε απο ενισχυτες θα φερω το καινουργιο dac που το χω καταγαπησει ..... βγαζει το πιανο το ατιμο ...
αυτό θα είναι το επόμενο βήμα, αλλά φερτο να πάρουμε μια γεύση ...
* μη πω οτι θα ακούσουμε και τον μικρό τρίπαθο, τώρα που έστρωσε το σασίπαίζει καλύτερα ...
Eφ' οσον σου αρεσε ο lm, θα σου λεγα να δεις (και να ακουσεις φυσικα) τον φτηνο ολοκληρωμενο που εχει ο Τσακιριδης (με το lm βεβαια).
Το καλο ειναι οτι εχει λαμπες στην προενισχιση!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.