Το μέλλoν των επίπεδων τηλεοράσεων είναι εδώ από την Sharp

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,446
Homeless
H Sharp παρουσιασε μερικα νεα μοντελα Aquos τα οποια βρισκονται σε πειραματικό σταδιο και ειναι υπερβολικα λεπτα. Το ποιο λεπτο απο αυτα εχει παχος μονο 2 cm!!! Ετσι λοιπον η τηλεοραση πινακας εγινε πραγματικοτητα!!! Ετσι απλα χωρις να κρινω απο επιδοσεις και μονο μια τετοια προσπαθεια αξιζει τα ευσημα. Φανταστειτε οτι οταν τελικα κυκλοφορησουνε δεν θα αργησει η τεχνολογια να υιοθετηθει απο μεγαλες εταιριες οπως Pioneer Samsug κλπ.

Θαυμαστε...

Specs
Screen thickness: Between 20 and 29mm (that's a maximum of just over one inch)
Contrast ratio 100,000:1
Living contrast: 3,000:1 (200 luces)
Color reproducibility at NTSC ratio approx 150 per cent
Response speed: 4 ms
Weight: 55 pounds
Annual electric power consumption: 140kWh

:SFGSFGSF:

Ειχα δει μια παρομοια στην Ιαπωνια.......
ΠΟΛΥ καλη (για γιαπωνεζα)

Δε λεω καλα τα καδρα στον τοιχο και τα FM .......αλλα ποσες ασυρματες συνδεσεις θα πρεπει να εχει για να δουλευει αυτο το πραμα ?
Καλα μη μου πειτε οτι θελετε να ακουτε και ηχο απο αυτουνο ?:flipout: και THX ?:flipout: και ποσα HDMI ?:flipout: τι ειπατε:flipout:? componet ?!!!:flipout:Παρακαλω παρτε τον μεσα :violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Το μέλλoν των επίπεδων τηλεοράσεων είναι εδώ από την Sharp

Ειχα δει μια παρομοια στην Ιαπωνια.......
ΠΟΛΥ καλη (για γιαπωνεζα)

εσύ μην χάσεις...(καλή είναι πάντως:flipout:)

Δε λεω καλα τα καδρα στον τοιχο και τα FM .......αλλα ποσες ασυρματες συνδεσεις θα πρεπει να εχει για να δουλευει αυτο το πραμα ?
Καλα μη μου πειτε οτι θελετε να ακουτε και ηχο απο αυτουνο ?:flipout: και THX ?:flipout: και ποσα HDMI ?:flipout: τι ειπατε:flipout:? componet ?!!!:flipout:Παρακαλω παρτε τον μεσα :violent-smiley-030:

Πολυ απλα με 1 ασύρματο tuner φιλε μου.

Εγω παντος μετα την D3000 θα παω κατευθειαν σε ολογραμα 3D .
Να μην πιανει και σκονη .

Συγνώμη αλλά νόμιζα ότι μιλάμε για τηλεόρασεις, όχι για γιαπωνέζες,:flipout: τεσπα, +1000, για το εγχείρημα της Sharp:grinning-smiley-043 αναμένουμε τις εξελίξεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μέλλoν των επίπεδων τηλεοράσεων είναι εδώ από την Shar

αμα δεν ειναι sony εγω δεν παιρνω

την βαφτίζεις sony για να γίνεται ομόθρησκοι .. μην κολλάς στα ονόματα -bye-

Και κάτι που παρατήρησα μόλις τώρα στο πρώτο post, δεν είναι μικρή εταιρία η sharp. Κολοσσός είναι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μέλλoν των επίπεδων τηλεοράσεων είναι εδώ από την

Και κάτι που παρατήρησα μόλις τώρα στο πρώτο post, δεν είναι μικρή εταιρία η sharp. Κολοσσός είναι.

Oι τρεις μεγαλυτερες παγκοσμιως στις LCD ειναι οι Sharp , Sony , Samsung.

η sharp αν δεν κανω λαθος ανηκει στις πεντε αδελφες που καθοριζουν τις εξελιξεις στην τεχνολογια η την μπερδευω με την JVC?

MAZI ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ.... AN ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ:computer::flipout::flipout: ειναι και JVC μεσα .

Last edited:
η sharp αν δεν κανω λαθος ανηκει στις πεντε αδελφες που καθοριζουν τις εξελιξεις στην τεχνολογια η την μπερδευω με την JVC?

MAZI ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ.... AN ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ:computer::flipout::flipout: ειναι και JVC μεσα .

Δεν κάνεις λάθος (τουλάχιστον για LCD)

Σε αμερικάνικο site που είχα κοιτάξει όταν πήρα την Sony (είχα δώσει στο google top 10 32'' LCDs) το όνομα Sharp μου έβγαλε σας πρόταση. Απλά δεν μπορούσα να βρω το συγκεκριμένο μοντέλο στα καταστήματα και να τσεκάρω τιμές ενώ Sony και Samsung βρούσε ο τόπος.