Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Οσο για το αποτελεσμα των εκλογων , μακαρι να ηταν τοσο απλο.Η μαλλον ειναι.Οτι δηλωσεις εισαι , ακομα και αν ο τροπος ζωης σου δεν εχει ουτε την παραμικρη σχεση με την ιδεολογια (λεμε τωρα ) του κομματος που επελεξες

Γιατί ; Αν η πραγματική ζωή είναι, όπως παρατήρησες πιό πάνω, μεταξύ φραπόγαλου και εξάρων, τότε δεν απέχει και πολύ το να πιστέψει κάποιος ότι είναι βιομήχανος ή τραπεζίτης και να ψηφίσει ΝΔ, ας πούμε.

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ε δεν μπορεί να μας το κοπανά κάθε λίγο και λιγάκι ο Αιμίλιος χωρίς σοβαρή εξήγηση, έτσι από το πουθενά...

Εξαρτάται τι θεωρεί σοβαρό ο καθένας....

Αυτά....

Δεν χρειάζομαι κάποιον να μου υποδείξει ποιο είναι το πρέπον και σωστό.....

Εχεις δικιο Emilot.

Κι αυτος ο απο κατω μου μας εχει ταραξει στις υποδειξεις(για το πρεπον και το σωστο μιας και ειναι εκτος λεξικων) βαλτου και αυτουνου ενα χερακι ..... :flipout:

Η λέξη "λάθρο" δεν πρέπει να μπαίνει οταν μιλάτε για ανθρώπους.... Βέβαια Δημοκρατική χώρα είμαστε, ότι θέλει κάνει ο καθένας, σε τέτοια ζητήματα....(μετά όμως μην μου παραπονιέστε)....

Έχει συζητηθεί επανειλημμένα και είστε λάθος όσοι υποστηρίζετε τέτοιες "ρατσιστικές" εκφράσεις.....

Απίστευτη εμμονή.....

Αν πιστεύετε οτι δεν μπορείτε να παραλείψετε την λέξη "λάθρο" όταν μιλάτε για ανθρώπους, απο το λεξιλόγιο σας, τι να πω.... Συνεχίστε....

:ADFADF1:

Αυτά....

Δεν χρειάζομαι κάποιον να μου υποδείξει ποιο είναι το πρέπον και σωστό.....

Μα δεν υποδεικνύει κανείς σε σένα, το ακριβώς αντίθετο γίνεται. Εσύ μας λες να μην χρησιμοποιούμε τη λέξη (κι όχι απλά το λες, το στολίζεις κιόλας με διάφορους χαρακτηρισμούς, περί φασισμού, ρατσισμού, κλπ, κλπ). Λοιπόν, είναι λογικό να ζητάμε κάποια σοβαρή εξήγηση του γιατί το ζητάς...

Δεν εχεις αδικο .Μα την ψηφιζαν φανταζομαι απο χαμηλομισθοι μεχρι βιομηχανοι και εφοπλιστες.Οπως και τα αλλα κομματα.Οι διορισμοι και οχι μονο γκρεμισαν τις διαφορες:)
Λες οι αριστεροι να ειναι ολοι..προλεταριοι ? Ετοιμοι να χυσουν δακρυα και ιδρωτα στα χυτηρια και στα χωραφια ?

Εξαρτάται τι θεωρεί σοβαρό ο καθένας....

Κάτι περισσότερο από το ότι το είπε ο Στέλιος Π και "έλα ρε Σώτο"...

Εχεις δικιο Emilot.

Κι αυτος ο απο κατω μου μας εχει ταραξει στις υποδειξεις(για το πρεπον και το σωστο μιας και ειναι εκτος λεξικων) βαλτου και αυτουνου ενα χερακι ..... :flipout:

Μα δεν υποδεικνύει κανείς σε σένα, το ακριβώς αντίθετο γίνεται. Εσύ μας λες να μην χρησιμοποιούμε τη λέξη (κι όχι απλά το λες, το στολίζεις κιόλας με διάφορους χαρακτηρισμούς, περί φασισμού, ρατσισμού, κλπ, κλπ). Λοιπόν, είναι λογικό να ζητάμε κάποια σοβαρή εξήγηση του γιατί το ζητάς...

Δεν είπα πουθενά οτι κάποιος μου υπέδειξε κάτι.....(Καλά ο δικηγόρος ο Kosh ότι να ναι....)...

Είπα απλά...οτι δεν χρειάζομαι υποδείξεις(γενικότητα) για να καταλάβω ποιο είναι το σωστό και το πρέπον. Δηλαδή οτι επίκτητα το αντιλαμβάνομαι έτσι.... Οπότε η χρησιμοποίηση της λέξης είναι άκυρη, ΙΜΟ....

Κάτι περισσότερο από το ότι το είπε ο Στέλιος Π και "έλα ρε Σώτο"...

Αφού επιμένεις...(by proxy δεν φταίω εγώ...)...

Η μετανάστευση είναι αδίκημα....???(επικεντρώσου στην συγκεκριμένη λέξη)...

Δεν υπάρχουν πακιστανοί φασίστες λαθρομετανάστες φονιάδες... Μόνο έλληνες φασίστες φονιάδες :)

έλληνες φασιστες φονιάδες και λαθρομετανάστες :-)

Δεν είπα πουθενά οτι κάποιος μου υπέδειξε κάτι.....(Καλά ο δικηγόρος ο Kosh ότι να ναι....)...

Είπα απλά...οτι δεν χρειάζομαι υποδείξεις(γενικότητα) για να καταλάβω ποιο είναι το σωστό και το πρέπον. Δηλαδή οτι επίκτητα το αντιλαμβάνομαι έτσι.... Οπότε η χρησιμοποίηση της λέξης είναι άκυρη, ΙΜΟ....

Πολύ ωραία, In Your Humble Opinion, είναι ok. Κράτα λοιπόν την Your Humble Opinion για σένα (και μη χρησιμοποιείς το λάθρο), αλλά μην υποδεικνύεις στους υπόλοιπους να μην χρησιμοποιούν τη λέξη, αφού In Their Humble Opinion, δεν θεωρείται προβληματική...

(Καλά ο δικηγόρος ο Kosh ότι να ναι....)..

Μην κολλάτε ρε ταμπέλες στους άλλους και μην λέτε πράγματα που δεν ξέρετε, για τους άλλους... Αν μη τι άλλο δηλώνει αγένεια....

:flipout:

Οπότε η χρησιμοποίηση της λέξης είναι άκυρη, ΙΜΟ....

Οκ.

Ιn Your Opinion.

πιο πανω σου εβαλα μονο 3 περιπτωσεις που μας το ειπες. Μια απο τις 300.

Φτανει καταλαβαμε την αποψη σου , εχουμε διαφορετικη.

Φτανει καταλαβαμε την αποψη σου , εχουμε διαφορετικη.

Το "φτάνει" ποιος το κρίνει....??? Μήπως έκανες και "γκάλοπ"??? ή έχεις super duper δυνάμεις και ξέρεις τι θέλουν οι άλλοι???

Υπάρχει συνδετικός κρίκος η λέξη "και"....στο Post μου.... Δικηγόρε.....

Μην κολλάτε ρε ταμπέλες στους άλλους και μην λέτε πράγματα που δεν ξέρετε, για τους άλλους...

Το "φτάνει" ποιος το κρίνει....??? Μήπως έκανες και "γκάλοπ"??? ή έχεις super duper δυνάμεις και ξέρεις τι θέλουν οι άλλοι???
Εμείς το λέμε, όσοι γράφουμε το λάθρο, και μας κατσαδιάζεις! :Banane0:

Εμείς το λέμε, όσοι γράφουμε το λάθρο, και μας κατσαδιάζεις! :Banane0:

Αφού επιμένεις...(by proxy δεν φταίω εγώ...)...

Η μετανάστευση είναι αδίκημα....???(επικεντρώσου στην συγκεκριμένη λέξη)...

Θα απαντήσεις??

Υ.Γ Σας κατσάδιασα??? χαχαχαχ.... Ναι να συμμορφωθείτε, νινιά.....χαχαχαχαχα!!!

Να ενας....

βρε παιδιά μήπως κατήντησε λίγο βαρετό αυτό το με τους μετανάστες που δεν είναι λαθρομετανάστες ;

Τεράστιες ευθύνες καταλογίζει στην κυβέρνηση το ΚΚΕ με αφορμή τη δολοφονία νεαρού Ιρακινού στο κέντρο της Αθήνας, καλώντας τους πολίτες να μην ανεχθούν την απάνθρωπη βία κατά των μεταναστών.

«Παράλληλα με το πογκρόμ που οργανώνει η κυβέρνηση, τον 'Ξένιο Δία' τον εφαρμόζουν και συμμορίες φασιστοειδών που ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν τα θύματα των πολέμων, των δουλεμπόρων και της εκμετάλλευσης. Ο νεαρός Ιρακινός που δολοφονήθηκε άγρια και άνανδρα στο κέντρο της Αθήνας είναι μόνο ένα από τα θύματά τους» αναφέρει το ΚΚΕ.

«Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες. Ο λαός δεν πρέπει να ανεχτεί την απάνθρωπη βία κατά των μεταναστών. Αυτοί που την ασκούν επιδιώκουν να κρύψουν τις αιτίες που δημιουργούν τη μετανάστευση, αξιοποιούν το πρόβλημα για να προωθήσουν τα αντιδραστικά τους σχέδια. Στόχος τους είναι να τσακίσουν τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και του λαού» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

http://www.left.gr/article.php?id=5685

Όχι, είμαστε άτακτοι, δεν συμμορφωνόμαστε κακέ δάσκαλε! :Banane0: :smash:

ΥΓ. Τι να απαντήσω, σε υπεκφυγές; Η μετανάστευση είναι νόμιμη και παράνομη λοιπόν, αφού θέλεις απάντηση... :ADFADF1: