Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Τα ναρκωτικά και η πορνεια στο κέντρο δεν έχουν καμμιά σχέση με τους μετανάστες λες;
Οι dealers πρεζας κάτω απο το γραφείο μου είναι ΟΛΟΙ μαύροι. Οι δε ποινές στη Γ Σεπτεμβρίου δε τις λες και καυκασιες...

άρα μας πήραν τις δουλείες ,,,

σωστό και αυτό ..

αγαπήτε μου ,, πορνεία και πρέζα στην Ομόνοια πάνε αγκαζέ απο το 1960 ...

μην μου πείτε ότι ανακαλύψατε τώρα την νύχτα ,,,

θα βάλω τα κλάματα ..

πραγματικά ...

edit ,,,
ασε ξέρω και απο καυκάσιες ,,,

ένα απο τα μεγαλήτερα κύκλώματα τράφικινκ ,,, είχαμε αναπτήξει ,,, εμείς ,,, το ελληνικό δαιμόνιο ,,,

με ξανθές υπερκαυκάσιες ,,,

η λέω μαλακίες ?

Last edited:
Δλδ .. άιντε ,,, και φύγαν ,,,,

τι σκατά θα άλλαξει σε αυτή την χώρα ??

ακούω ,,

ακούω ,,

μην ακούσω για εγκληματικότητα πάλι ,, ,,,

αυτό το ξεκαθάρισε η Ελληνική αστυνομία με στοιχεία ,,,

έχει ένα κάρο Ελληνες να σε σφάξουν μια χαρά ,,

Aς φύγουν,και το ξανασυζητάμε.
Θα εχουμε τουλάχιστον ενα λόγο λιγότερο για να δικαιολογηθούμε.

Last edited:
Βρε συ apkor ,, εάν μου επιτρέπεις και φιλικά πάντα ,, πόσο χρονών είσαι ?

εάν νιώθεις ότι δεν θες να απαντήσεις ,, δεν τρέχει τίποτα ,,

μην μας πουν και ιεροξεταστες ,,

Aς φύγουν,και το ξανασυζητάμε.
Θα εχουμε τουλάχιστον ενα λόγο λίγοτερο για να δικαιολογηθούμε.

μα 40 χρόνια ζούμε μαζί με ένα ποσοστό " ξένων ¨

τι διαολο άλλαξε τώρα ?

και τι θα αλλάξει ?

θα βρούμε τα 400 δις που είναι να δίνουμε στου τοκογλυφοι ,,, η θα ανοίξουν πάλι τα σχολεία και οι παιδικοι σταθμοί ?

η θα στρώσει ο ΕΟΠΠΥ ?

πέστε ρε παιδιά ,, εάν είναι να τους διώξουμε όλοι μαζι ..

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Δλδ .. άιντε ,,, και φύγαν ,,,,

τι σκατά θα άλλαξει σε αυτή την χώρα ??

ακούω ,,

ακούω ,,

μην ακούσω για εγκληματικότητα πάλι ,, ,,,

αυτό το ξεκαθάρισε η Ελληνική αστυνομία με στοιχεία ,,,

έχει ένα κάρο Ελληνες να σε σφάξουν μια χαρά ,,

Αν φύγουν ε;
Τι να πρωτογράψω... Γυρνά μερικές σελίδες πίσω εκει κοντά στο post του emilot για τα στοιχεία της ΕΛΑΣ περι εγκληματικότητας και κανε τις πράξεις σου...έξυπνο παλληκαρι φαίνεσαι και γραφή γνωρίζεις....
Αν θυμάμαι καλα στα 6 εγκλήματα ανά 1000 κατοίκους για τα 4 ευθύνονται οι αλλοδαποί.
Αν εσένα σου φαίνεται λίγο τραβά στο γείτονα που τον σφαξαν για μια βίντεο κάμερα και ρωτά την κόρη του που δεν τον γνώρισε να σου απαντήσει στην ερώτηση σου.

Last edited:
Τελικα ειμαστε κατα καθε παραβατικης συμπεριφορας ή μονο αν ειναι απο "ξενους";
Μας ενδιαφερει η δικαιοσυνη και η ισονομια γενικοτερα ή μονο για οσους μας "μοιαζουν";
Αν καποιος βιασει την κορη μου (αν ειχα) θα εχει σημασια τελικα για το θυμα αν ειναι ημεδαπος η αλλοδαπος; Ή οι ημεδαποι το κανουν με στυλ επειδη παιζουν εντος εδρας;
Ποση υποκρισια μπορει να χωρεσει μια ζωη;

τι διαολο άλλαξε τώρα ?

και τι θα αλλάξει ?

θα βρούμε τα 400 δις που είναι να δίνουμε στου τοκογλυφοι ,,, η θα ανοίξουν πάλι τα σχολεία και οι παιδικοι σταθμοί ?

η θα στρώσει ο ΕΟΠΠΥ ?

πέστε ρε παιδιά ,, εάν είναι να τους διώξουμε όλοι μαζι ..

Ακριβώς οπως το είπες είναι.
Ζουμε χρόνια με ενα "ποσοστό"
Ποσοστό νομίμων που εργάζονται,και τιμουν την χώρα που τους φιλοξενεί.
Αυτο νομιζεις οτι ισχύει και τώρα;
Και ναι...θα αλλάξει και ΕΟΠΠΥ εν μερει προς το καλύτερο,γιατί;
Ξερεις τι καλύπτει,και τι έξοδα χρειάζονται για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των λαθραίων;
Η των εγκληματιών λαθραίων που βρίσκονται έγκλειστοι στις Φυλακές;
Πριν κανα 2-3 χρόνια(παραδειγμα αναφερω)σε καταδίωξη Αλβανού(ληστεια ενοπλη) απο την Αστυνομία,με μηχανάκι(παπακι) αυτός,διέλυσε τις φτέρνες του στην κυριολεξία στην προσπάθειά του να σταματήσει την μηχανή,διότι δεν επιασαν τα φρένα της καλά.
Αφου συνελήφθει,και οδηγήθηκε στις Φυλακές,αποκαταστάθηκε η ζημιά με αρθροπλαστικές επεμβάσεις(οχι 1 η 2) με συνολικό κόστος για το κράτος γύρω στα 15000 ευρώ.
Βεβαια θα μου πείς,μπορεί να ηταν και Ελληνας στην θέση του,δε θα γινόταν πάλι;
Ναι..θα γινόταν,αλλά αλλο να εχουμε οτι δικό μας πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε,και άλλο να εχουμε να περιθαλπτουμε και του Κοσμου τους κατατρεγμένους..
Το ιδιο πράγμα είναι;
Μπορούμε λες εσυ να το κανουμε;

Last edited:

Στόχος επίθεσης στο διαμέρισμά του, στο Αιγάλεω, έγινε απόψε ένας Πακιστανός. Σύμφωνα με την αστυνομία δράστες του περιστατικού είναι τέσσερις αλλοδαποί, πιθανότατα ομοεθνείς του θύματος, οι οποίοι εισήλθαν στο ισόγειο διαμέρισμά του και τον τραυμάτισαν στο κεφάλι.

Το θύμα νοσηλεύεται με ελαφρά θλαστικά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ η αστυνομία έχει προβεί σε 16 προσαγωγές μέχρι ώρας.

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=166873&catID=3

497

Τελικα ειμαστε κατα καθε παραβατικης συμπεριφορας ή μονο αν ειναι απο "ξενους";
Μας ενδιαφερει η δικαιοσυνη και η ισονομια γενικοτερα ή μονο για οσους μας "μοιαζουν";
Αν καποιος βιασει την κορη μου (αν ειχα) θα εχει σημασια τελικα για το θυμα αν ειναι ημεδαπος η αλλοδαπος; Ή οι ημεδαποι το κανουν με στυλ επειδη παιζουν εντος εδρας;
Ποση υποκρισια μπορει να χωρεσει μια ζωη;

Εννοείται ενάντια σε κάθε παραβατική συμπεριφορά.
Ποιος το είπε μόνο για τους αλλοδαπούς;
Αυτό κατάλαβες;
Ελα ομως που στην πλειοψηφία τους είναι αλλοδαποι...το έχεις καταλάβει αυτό;
Δε νομίζω να υπάρχει καμμιά υποκρισία.Κοινή λογική θα το λεγα.

τι διαολο άλλαξε τώρα ?

Το ποσοστο αλλαξε Βασιλη, το ποσοστο... και τραγικα...

Mάλιστα...
Απ οτι καταλάβα μεχρι τώρα,η αριστερή να το πω πλευρά,η προοδευτική,η η πλευρά που βλέπει 10 χρόνια μπροστα καλύτερα να το πω με εκφραστή τον ιδεαλιστή Αιμίλιο,εκτοξευει μύδρους προς καθε κατευθυνση
εαν δεν συμφωνούν με τα γραφόμενα τους.
Τι φασισταριά προσάπτουν στους συμφορουμίτες τους,τι κακομοίρηδες τους λένε,τι ψυχάκηδες τους ανεβάζουν,τι ψυχαναλυτες τους κατεβάζουν,τι οτι παραληρούνε και οτιδήποτε άλλο.....
Μπράβο παίδες!!!Ευγε...συνεχίστε στο δικό σας παραλήρημα
Εσεις μόνο χρυσαυγίτες βλέπετε μπροστά σας,τίποτα αλλο.
Δεν μπορείτε να καταλάβετε οτι υπάρχει κι αλλος κόσμος,που βλέπει οτι η κατασταση δε πάει άλλο,θέλει να γίνει κατι να ξεκαθαρίσει ο τόπος,και δεν είναι κατ ανάγκην χρυσαυγίτες;
Ολοι φασισταριά ειναι αυτοί;Μόνο αυτό βλέπετε πλέον;
Να γραψουμε μήπως κι εμεις τους πραγματικούς λόγους συμπάθειάς σας προς τους καημένους λαθρομετανάστες,οπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς τουλάχιστον;
Δεν θα ηταν πρέπον διότι μπορεί να σας προσβάλλουμε,και δε θα το κάνουμε.
Αντιθέτως εσεις δε κρατιέστε πλέον....
Χαλαρώστε λοιπόν,και μη προσάπτετε χαρακτηρισμούς,αγνοήστε η μη διαβάζετε αν δε σας αρέσουν μερικά γραφόμενα,η απαντήστε με τον πρέπον τρόπο.
Το να απαντήσει ανάλογα κανεις είναι πολύ ευκολο,οπως είπα και πιο πάνω.

Ναι σωστα καταλαβες.
Κατα καποιους "προοδευτικους", ολιγους ευτυχως, υπαρχουν δυο κατηγοριες ανθρωπων, αυτοι, οι 'Ανθρωποι' (υπερανθρωποι) και οι αλοι, οι 'Α-νθρωποι' (υπανθρωποι). Δεν χωρουν αλλες κατηγοριες.
Οι μεν αποτελουν την προσωποποιηση του ανθρωπισμου και της ορθης γνωσης επι παντος επιστητου και οι δε, συλληβδην, φασιστες, ρατσιστες, ελληναραδες, πατριδοκαπηλοι και αλλα φαιδρα.
Επισης εδω καταλαβα οτι ο 'πολεμος' ειναι ταξικος, οποτε ακομα και ο δυστυχης φτωχος/μικρος/μικρομεσαιος αλλα ΜΗ αριστεροφρων Ελληνας ειναι 'εχθρος' και αντιμετωπιζεται ως τετοιος.

Οταν οι Εβραιοι θελουν να στιγματισουν καποιον που παει αντιθετα με τα συμφεροντα τους τον αποκαλουν 'αντισημιτη', το οποιο ειναι και ποινικο αδικημα σε πολλα κρατη.
Στην Ελλαδα το αντιστοιχο επιθετο που χρησιμοποιουν καποιοι Ανθρωποι, ειναι 'ρατσιστης' και 'φασιστας', ειτε εισαι ειτε δεν εισαι, δεν εχει σημασια. Δεν ειναι ποινικο αδικημα, αλλα που θα παει..
Εδω καποιοι Ανθρωποι, υπερμαχοι των δικαιωματων του Ανθρωπου, βαφτισανε τη σφαγη, συνωστισμο. Εκει θα κολλησουνε?

Last edited:

Μαλιστα, καλο, αλμπανης και ο Μιλιγκραμ...

Ασχετως απο αυτο βεβαια Γιαννη ησουν οντως εριστικος και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι, επειδη καποιος αμφισβητισε την επιστημονικοτητα της γνωμης σου πανω στο συγκεκριμμενο θεμα;
Εκει που πραγματικα εχεις εμπεριστατωμενη γνωμη σε εχει αμφισβητισει κανεις; Τοτε ναι, να πω οτι εχεις δικιο. Αλλα τωρα;

Καταρχάς, πουθενά δεν τον χαρακτήρισα αλμπάνη. Έγραψα απλά ότι δεν δέχομαι τα αποτελέσματα του πειράματος και τα θεωρώ αρλούμπες. Επιτρέπεται ή απαγορεύεται?

Ποια επιστημονικότητα της γνώμης μου? Επικαλέσθην κάποια ιδιότητά μου σχετική με το άθλημα? Αντ' αυτού, εισέπραξα χλεύη και ειρωνεία. Επειδή, δηλαδή, ο κ. τάδε έκανε ένα πείραμα και ''απέδειξε'' ότι όλοι είμαστε πρόβατα, με φλατ αξιακούς και ηθικούς κώδικες και συμπεριφορές πρέπει να το δεχτώ ως σωστό? Επειδή μας ''είπε'' ότι ο άνθρωπος δεν διαφέρει σε τίποτα από το μαλάκιο και είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να βασανίσει, σκοτώσει, εξαφανίσει το συνάνθρωπό του στερούμενος οποιασδήποτε κοινής λογικής που υπαγορεύει το αντίθετο?

Ξέρεις Στέλιο, στο Δίκαιο υπάρχει η φράση της ''λογικής του κοινού ανθρώπου'', συμπεριφορά που καλύπτει άπειρες περιπτώσεις οι οποίες δεν έχουν κωδικοποιηθεί. Ποια είναι η λογική του μέσου νου στο παραπάνω πείραμα? Η πίστη στην ντιρεκτίβα του ειδήμονα/επιστήμονα/ειδικού ότι πρόκειται για πράξη που δεν προκαλεί βλάβη και πρέπει να συνεχιστεί έως τέλους όταν ο συνάνθρωπός του έλιωνε από τους πόνους στην καρέκλα? Όταν έβλεπε τον άλλο να σφαδάζει από τους πόνους, εκείνος συνέχιζε ακάθεκτος επικαλούμενος την λογική της επιστημονικής αυθεντίας που του έγνεφε θετικά και τον καλούσε να συνεχίσει?

Μάλιστα...

Πώς χαρακτηρίζεις τα ''πειράματα'' ομαδικών αυτοκτονιών σε αμερικάνικες (κυρίως) θρησκευτικές σέκτες? Δεν τους λες ''πειραγμένους''?

Προφανώς, έχουμε διαφορετική αντίληψη για τον άνθρωπο, καθώς και κοσμοθεωρία. Το συγκεκριμένο νήμα το διαβάζει πολύς κόσμος και μάλιστα νοήμον. Πολύ θα μου άρεσε να γινόταν ένα poll για να δούμε πόσοι από μας (ένα μικρό κοινωνικό δείγμα είμαστε και 'μεις) λειτουργούμε ως πρόβατα και άβουλα όντα μέχρι το σημείο να πλήξουμε την σωματική ακεραιότητα και ζωή κάποιου, χωρίς μάλιστα να υπάρχει άμεσος προσωπικός κίνδυνος που να υπαγορεύει μια αυθόρμητη δράση/αντίδραση.

Είμαι εριστικός επειδή δεν θα το έκανα ποτέ ή επειδή πιστεύω ακόμα στον άνθρωπο, όπως τον περιγράφει ο Σωκράτης? Είμαι εριστικός επειδή γνωρίζω και πέντε-δέκα-δεκαπέντε άτομα τα οποία είμαι σίγουρος (με το χέρι μου στη φωτιά) ότι δεν θα το έκαναν? Και για να μην πάμε μακρυά...

Εσύ, θα το έκανες Στέλιο? Και αν όχι, γιατί? Έχεις κάποιο ιδιαίτερο i.q. από τους ''δασκάλους'' του πειράματος? Χρειάζεται κάποια επιστημονικότητα ή ο μανδύας της αυθεντίας για να αμφισβητήσεις την παράνοια άνευ λόγου και αιτίας (η λέξη ''παράνοια'' χρησιμοποιείται κατά το κοινώς εννοούμενο. Κάνω εκ των προτέρων την επισήμανση πριν οποιοσδήποτε ζητήσει να δει τα πτυχία μου στο συγκεκριμένο γνωστικό πεδίο...) του βασανισμού συνανθρώπων στο όνομα της επιστήμης?

Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο σεντόνι* για το θέμα, αλλά, δεν υπάρχει κανένας λόγος, άσε που είμαστε και οφ τόπικ.

* Αναλύοντας την άποψή μου και θέση μου. Δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο.

Βρε Γιαννη κανεις δε διακδικει αλαθητο, κουβεντα κανουμε.

Οχι δεν θα το εκανα αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειμαι σιγουρος οτι μεγαλη μεριδα του κοσμου (και απο εδω μεσα αν θες) στις καταλληλες συνθηκες θα το πατουσαν το κουμπακι. Βλεπουμε διαφορετικα τον κοσμο, συμφωνω.
Δεν ειναι θεμα iq, αλλοι ειναι οι λογοι. Να μου επιτρεψεις ομως να μην τους αναφερω εδω, κατ' ιδιαν ευχαριστως.

Οχι δεν θα το εκανα αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειμαι σιγουρος οτι μεγαλη μεριδα του κοσμου (και απο εδω μεσα αν θες) στις καταλληλες συνθηκες θα το πατουσαν το κουμπακι. Βλεπουμε διαφορετικα τον κοσμο, συμφωνω.
Δεν ειναι θεμα iq, αλλοι ειναι οι λογοι. Να μου επιτρεψεις ομως να μην τους αναφερω εδω, κατ' ιδιαν ευχαριστως.

Ανέλυσε το λίγο αν θες σε παρακαλώ..
Ποια είναι αυτή η μεγάλη μερίδα απο δω μέσα,που στις καταλληλες συνθήκες θα πατούσε το κουμπάκι;
Να με συμπαθάς,δε συμμερίζομαι καθόλου την αποψή σου.

Στέλιο, δεν είναι και τόσο εύκολο να πατήσεις κουμπάκι....... στο πληκτρολόγιο όλα εύκολα είναι, έξω όμως ?????

Μιλάω με πολύ κόσμο καθημερινά, επέτρεψε μου να έχω άλλη άποψη.......

Ενα πειραμα που ξεθαξαν διαφοροι οπαδοι των ακρων για να κανουν το κομματι τους.Ακομα και αν δεχτουμε οτι ετσι ειναι , οτι η πλειοψηφια δεν θα εχει κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες αντιστασεις , ενα συμπερασμα μπορει να βγει μονο.Ποσο αστειο ειναι το διαλεχτε πλευρα , απο το καναπε με το λαπτοπ αγκαλια.Για οσους το ''κεντρο'' τους φαινεται μονοτονο και βαρετο και βιαζονται να ζησουν , με το φραπογαλο στο χερι , επαναστατικους καιρους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Το ποσοστο αλλαξε Βασιλη, το ποσοστο... και τραγικα...

10 και βάλε χρόνια είναι βρε συ Στράτο το ποσοστό αλλαγμένο ..

αλλα ποσοστά άλλαξαν και στράβωσε το κόλπο ...

τα πάντα πηγάζουν απο την οικονομική ανέχεια ,,

όσο το μπικικινι γυρίζει ,,, δεν τρέχει κάστανο ...

θυμάσαι στην Στουρνάρη ,, που κάναν ντού οι Αραβες και Κυπρέοι και ψώνιζαν πορτμπαγκάζ λάπτοπ ... με τις αμέρικαν βιζα ?

ξένοι ήταν και τότε ...

και συνάμα η πλατεία τίγκα στην πρέζα και στα κλωτσομπουνίδια ..

Οι μεταναστες ειναι το κακο, αν δεν υπηρχαν αυτοι θα τρωγαμε με χρυσα κουταλια τωρα.
Αν δεν ηταν αυτοι δεν θα παιζοντουσαν τα χρηματα απο τα ασφαλιστικα ταμεια ουτε στο χρηματιστηριο ουτε στα ομολογα.
Αν δεν ηταν αυτοι δεν θα διαλυοταν η δωρεαν παιδεια, δεν θα ξεπουλιοταν η χωρα, δεν θα καταργουνταν ακομα και τα βασικα εργατικα δικαιωματα.
Αν δεν ειναι δολοφονοι στην καλυτερη ειναι βιαστες ή κλεφτες. ΟΛΟΙ ανεξαρτητως οι παρανομα ευρισκομενοι στη χωρα. Μη σου πω και οι νομιμα ευρισκομενοι.
Το κεντρο ειναι επικινδυνο, ποια Ρουαντα και αηδιες, εδω ειναι τα ζορια, τι να μας πουν και οι αλλοι τωρα.

Ενταξει τωρα, το λυσαμε;

Θες να μου πεις ποιος τα υποστηριξε ολα αυτα ;;

Οι μεταναστες ειναι το κακο, αν δεν υπηρχαν αυτοι θα τρωγαμε με χρυσα κουταλια τωρα
.
Αν δεν ηταν αυτοι δεν θα παιζοντουσαν τα χρηματα απο τα ασφαλιστικα ταμεια ουτε στο χρηματιστηριο ουτε στα ομολογα.
Αν δεν ηταν αυτοι δεν θα διαλυοταν η δωρεαν παιδεια, δεν θα ξεπουλιοταν η χωρα, δεν θα καταργουνταν ακομα και τα βασικα εργατικα δικαιωματα.

Δεν φταινε οι μεταναστες για την οικονομικη κατασταση της χωρας ,το κλεψιμο στα ασφαλιστικα ταμεια ,το χρηματιστηριο ,την απαιδεια , την καταργηση βασικων εργατικων δικαιωματων .

Αν δεν ειναι δολοφονοι στην καλυτερη ειναι βιαστες ή κλεφτες. ΟΛΟΙ ανεξαρτητως οι παρανομα ευρισκομενοι στη χωρα. Μη σου πω και οι νομιμα ευρισκομενοι.
Το κεντρο ειναι επικινδυνο, ποια Ρουαντα και αηδιες, εδω ειναι τα ζορια, τι να μας πουν και οι αλλοι τωρα.

Δεν ειναι ΟΛΟΙ οι μεταναστες δολοφονοι,βιαστες,κλεφτες νομιμοι η παρανομοι ,εχουν ομως αναλογικα υψηλο ποσοστο "συμμετοχης", στα εγκληματα αυτα .
Το κεντρο για αλλους ειναι επικινδυνο για αλλους οχι , οπως λεει και ο Βασιλης τα μαγαζια κλεινουν λογω κρισης .
Ομως θα εθελοτυφλουσα εαν δεν μπορουσα να "δω" οτι κατι εχει αλλαξει στο κεντρο ,για αλλους προς το καλυτερο για αλλους προς το χειροτερο .Εκει τους"εβαλε" το κρατος εκει ειναι ,το λεω συνεχεια δεν φταινε οι ανθρωποι .
Θα εθελοτυφλουσα αν δεν μπορουσα να "δω" οτι μεγαλο ποσοστο εχει σχεση με παραβατικες συμπεριφορες ,οπως καταδικαζω ΚΑΘΕ παραβατικη συμπεριφορα απο ΕΛΛΗΝΕΣ ετσι ακριβως καταδικαζω και τις παραβατικες συμπεριφορες μεταναστων και λαθρομεταναστων .

Καταδικαζω δε το " κυνηγι" αυτων των ανθρωπων ,απο ομαδες φασιστοειδων .
Αηδιαζω με "δηθεν" αριστερους" που χανουν τον ελεγχο και την ψυχραιμια τους ,που οταν δεν εχουν επιχειρηματα να απαντησουν , χλευαζουν και χαρακτηριζουν φασιστες και ρατσιστες οποιον εχει μια αλλη αποψη ,εκτος γραμμης . Δεν ειναι καλα και ντε φασιστας ο ανθρωπος που ζει σε περιοχες που δεν μπορει να αφησει το παιδι του να παιξει στην γειτονια χωρις να κινδυνευσει ,το προβλημα του λεει ,για αυτον ειναι προβλημα και θα πρεπει αντι να τον πουμε φασιστα και ρατσιστη ,εστω να τον ακουσουμε .

Θα μπορουσα ευκολα να γραψω ενα καρο ειρωνιες και "αχαχαχαχαχ" αλλα οπως ειπα δεν ριχνω το οποιο επιπεδο μου .

Αααα ξεχασα να υπογραψω
Ενας κακομοιρης (κατα τον Αιμιλιο)

Last edited:
Τη συνδρομή τους στις ελληνικές αρχές πρόκειται να προσφέρουν οι Τούρκοι, για την αντιμετώπιση του όλο και αυξανόμενου μεταναστευτικού ρεύματος από τη Συρία, στα σύνορα της χώρας μας, στον Έβρο.

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο πρόεδρος των συνοριακών φυλάκων Έβρου Χαράλαμπος Παντελίδης ανέφερε ότι αναμένονται 15.000 άνθρωποι από τη Συρία και ότι για να αντιμετωπιστεί το κύμα αυτό οι ελληνικές αρχές συνεργάζονται με τις αντίστοιχες τουρκικές.

Εξάλλου, όπως είπε, η εισροή παράνομων μεταναστών έχει μειωθεί από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις στον Έβρο, μετά και την απόσπαση 1881 συνοριοφυλάκων στα σύνορα.

Στις 3 Αυγούστου είχαν γίνει 447 συλλήψεις, ενώ στις 9 του μήνα έγιναν μόλις 12, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Παντελίδης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.