Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Είδες τι παθαίνει κανείς όταν φορά γυαλάκια με συγκεκριμένο χρώμα; Βλέπει κάποια πράγματα, και άλλα όχι. Αν διάβαζε χωρίς τα γυαλάκια θα έβλεπε άλλα πράγματα, ας πούμε ότι ο βασικός λόγος της υποβάθμισης είναι η συρροή των μεταναστών και τα ναρκωτικά. Οι αντιεξουσιαστές και οι αναρχικοί, απλά αναφέρθηκαν ως δευτερεύουσες παράμετροι στην υπόθεση (εξάλλου το έγραψα και πριν, αυτοί υπήρχαν και παλιότερα, πριν την υποβάθμιση).

Καλά το τι φοράω εγώ, άστο.... Τουλάχιστον όμως δεν είμαι "τυφλός".....και μάλιστα τυφλός που έχω και "σίγουρη" άποψη για τα πράγματα που προφανώς δεν "βλέπω".....

Μα και εγώ μιλούσα για τις "δευτερεύουσες" επεμβάσεις(που δεν υφίσταται)........Για τις άλλες έχω καταθέσει επιχειρήματα απτά και συγκεκριμένα.....

Εσείς συνεχίζετε να μιλάτε με αοριστολογίες και φούμαρα, ειρωνικά....και μη.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελ

Οι πασοκοι (και η νοοτροπια τους) μπορει να ειναι αιτια καταστροφης της γενικοτερης ζωης του τοπου αλλα τουλαχιστον δεν εβαλαν στο ματι τους εμπορους . Προφανως γιατι δεν προεβλεπαν στο να γκετοποιησουν το κεντρο της Αθηνας οπως οι αντεξουσιαστες που μετα τα δεκεμβριανα ηταν φανερο οτι ηθελαν ενα δικο τους "κρατος" στο Αθηναικο κρατος.

Τελος παντων δυστηχως η ιστορια και μονο θα δειξει ποια αποψη ειναι η σωστη και θα περασουν αρκετα χρονια πριν το δουμε αυτο.

:flipout::flipout::flipout::flipout:

εγώ σταματάω εδώ...-bye-

Εσείς συνεχίζετε να μιλάτε με αοριστολογίες και φούμαρα, ειρωνικά....και μη.....

Ναι, η ειρωνεία είναι "προνόμιο" μόνο της μίας πλευράς, η άλλη μιλά πάντα σοβαρά, με τεκμήρια και αποδείξεις...

Ναι, η ειρωνεία είναι "προνόμιο" μόνο της μίας πλευράς, η άλλη μιλά πάντα σοβαρά, με τεκμήρια και αποδείξεις...

οταν απευθύνεται η μία στην άλλη με σοβαρότητα και επιχειρήματα, τότε ναι απαντά σοβαρά......

Υ.Γ Πριν λίγο μίλησες για μπάλα στην εξέδρα.....

τώρα ότι γενικά αντιεξουσιαστές ήθελαν κράτος να το σχολιάσω;;;;;;;;;

:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τ

Μου αρεσει που στην φραση σου απαραιτητα βαζεις το "εκφράζεις σίγουρη άποψη για ζητήματα που προφανώς δεν γνωρίζεις" ενω πιο κατω θελεις να μαθεις γιατι δεν εισαι στον χωρο (χωρις εισαγωγικα).

Θεωρεις βεβαιο οτι ο συνομιλητης σου "δεν ξερει" αρα εσυ ξερεις και του ζητας να σου πει την αποψη του αντι να του μεταφερεις την δικη σου.

Αυτο δεν λεγεται κουβεντα.....Αν θες κουβεντα τουλαχιστον μαζι μου να εισαι καλοπροαιρετος και οχι "ρωταω εκ του πονηρου".

Ωραίες οι νουθεσίες αλλά απάντηση δεν βλέπω. Ξέρω τη χρήση των εισαγωγικών πάντως, μην ανησυχείς.

Την ίδια στιγμή που αμφισβητείς την επίδραση των εργολαβικών συμφερόντων στην υποβάθμιση του κέντρου και βαφτίζεις τις μαρτυρίες και τις απόψεις πληθώρας ανθρώπων που δεν έχουν κανένα λόγο να συμφωνήσουν μαζί μου, θεωρίες συνωμωσίας, την ίδια ακριβώς στιγμή χωρίς ίχνος ούτε καν ένδειξης, αποδίδεις σε μια απροδιόριστη και θολή πολιτική ομάδα ευθύνες για την ίδια υποβάθμιση με το σκεπτικό ότι ήθελαν να φτιάξουν δικό τους "κράτος" στο κέντρο των Αθηνών για λόγους που μόνο εσύ καταλαβαίνεις...

Για μένα αρκεί αυτό, πραγματικά δεν χρειάζεται συνέχεια της κουβέντας και φυσικά όσο και να θέλεις δεν με αφήνεις να είμαι καλοπροαίρετος, δεν μου το επιτρέπουν οι θέσεις σου και τα παράξενα κριτήρια αντικειμενικότητάς σου. Και δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν το παραδεχόσουν, δεν είναι ντροπή να έχεις μια άποψη. Μην το παίζεις όμως "υπεράνω" διότι εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Ωραίες οι νουθεσίες αλλά απάντηση δεν βλέπω.

Δεν προκειται για νουθεσιες.

Απλα σου λεω πως μου αρεσει να συζητω.

Την ίδια στιγμή που αμφισβητείς την επίδραση των εργολαβικών συμφερόντων στην υποβάθμιση του κέντρου και βαφτίζεις τις μαρτυρίες και τις απόψεις πληθώρας ανθρώπων που δεν έχουν κανένα λόγο να συμφωνήσουν μαζί μου, θεωρίες συνωμωσίας,

Δεν την αμφισβητω, καποιο ρολο θα εχει παιξει. Αλλα δεν μπορω και να δεχτω οτι υπαρχει ενα τοσο καλοπλεγμενο σχεδιο με τοσο μακρυ οριζοντα...

Δεν τους εχω για τοσο μακροπροθεσμους παιχτες.....

την ίδια ακριβώς στιγμή χωρίς ίχνος ούτε καν ένδειξης, αποδίδεις σε μια απροδιόριστη και θολή πολιτική ομάδα ευθύνες για την ίδια υποβάθμιση με το σκεπτικό ότι ήθελαν να φτιάξουν δικό τους "κράτος" στο κέντρο των Αθηνών για λόγους που μόνο εσύ καταλαβαίνεις...

Δεν προκειται για λογους που μονο εγω καταλαβαινω.

Ειναι φανερο οτι θελουν να διωξουν την παρουσια του κεφαλαιου απο ενα κομματι της πολης και ο εμπορικος κοσμος ειναι παραπλευρες απωλειες....

Και δεν μιλησα για καμια πολιτικη ομαδα. Αλλα για ανοργανωτες ομαδες που φανταζομαι οτι απο ιδεολογια δεν θελουν και να μεγαλωσουν. Οπως οι συμμοριες.

Για μένα αρκεί αυτό, πραγματικά δεν χρειάζεται συνέχεια της κουβέντας και φυσικά όσο και να θέλεις δεν με αφήνεις να είμαι καλοπροαίρετος, δεν μου το επιτρέπουν οι θέσεις σου και τα παράξενα κριτήρια αντικειμενικότητάς σου. Και δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν το παραδεχόσουν, δεν είναι ντροπή να έχεις μια άποψη. Μην το παίζεις όμως "υπεράνω" διότι εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.

Πως το πες ? Ωραιες οι νουθεσιες αλλα θα εκφραζομαι οπως πιστευω, ναμαστε καλα με ινστραξιονς δεν τα πηγα ποτε μου καλα :ernaehrung004:

Sotos @ Emilot έχετε αρκετές φορές παρατηρηθεί για chat...αλλά συνεχίζετε τα ίδια...

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Sotos @ Emilot έχετε αρκετές φορές παρατηρηθεί για chat...αλλά συνεχίζετε τα ίδια...

Μύγα σε τσίμπησε?? Μόνοι μας το λήξαμε......Εγώ μία φορά έχω "παρατηρηθεί" για chat απο οτι θυμάμαι.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μύγα σε τσίμπησε?? Μόνοι μας το λήξαμε......Εγώ μία φορά έχω "παρατηρηθεί" για chat απο οτι θυμάμαι.....

Επισήμως... κι άλλη μία τώρα δύο...

Εμενα 30χρονια Εξαρχεια οι αντεξουσιαστες ηταν εκει δεκαδες χρονια πριν,περα απο τον 'τζερτζελε",ηταν απο τις πιο ασφαλες περιοχες της Αττικης,περιοχη φιλετο για τους εμπορους εχοντας γνωση την μικρη χασουρα των φασαριων,πολυς κοσμος πηγαινε εκει για την "φημη" των Εξαρχειων,η μιση Ελλαδα εχει περασει απο την μποεμισσα η το διπλο κλπ,για πολλα χρονια τα καλοκαιρια περιμενες στην ουρα για να βρεις θεση στα καφε,τα περι αναρχικων ειναι αστειοτητες,αντιθετως η δραση τους και η κουλτουρα τους τραβαγε κοσμο,(πλην εξαιρεσεων μπαχαλακηδων)...

20-09-2012: Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για αντιποίηση Αρχής απρόκλητη σωματική βλάβη και ληστεία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν στη Λάρισα

http://www.astynomia.gr/index.php?o...g='..'&perform=view&id=20199&Itemid=972&lang=

Εβγαλε δελτιο τυπου η Αστυνομια! Πρωτο θεμα η ληστεια αλλοδαπων απο ντοπια λαμογια !!

Μαλλον ειναι ακροδεξιοι, οπως και ο βομβιστης της Σπαρτης που ελεγε ο τσιπρας ( :flipout: )

Εβγαλε δελτιο τυπου η Αστυνομια! Πρωτο θεμα η ληστεια αλλοδαπων απο ντοπια λαμογια !!

Μαλλον ειναι ακροδεξιοι, οπως και ο βομβιστης της Σπαρτης που ελεγε ο τσιπρας ( :flipout: )

"απρόκλητη σωματική βία".......

όχι καλέ ο βομβιστής ήταν Αριστερός.....

χααχαχχα!!!LOL!!!