Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Τζήμερος!!!:fahne90:

:award:

Μάλιστα άξιος!

Τι απαντάς στην ερώτηση κρίσεως;Αριστερός,κεντρώος,κεντροαριστερός,δεξιός,ακροδεξιός;;;;

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

:award:

Μάλιστα άξιος!

Τι απαντάς στην ερώτηση κρίσεως;Αριστερός,κεντρώος,κεντροαριστερός,δεξιός,ακροδεξιός;;;;

Ρεπουμπλικάνος είναι και όχι φιλελευθερος,οι δε οπαδοί του το λιγότερο αφελείς.

Δηλαδή δεν θα τον έλεγες ακροδεξιό;

Αυτός έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία,ακόμη κι αμερικάνικη...

Αν θες να το χαρακτηρίσω με τα ελληνικά δεδομένα,δεξιός,δεξιότατος και light ακροδεξιό ακόμη αν και νομίζω επί της ουσίας είναι η τελευταία φούσκα του lifestyle του Κωστόπουλου!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Φίλε μου, τα περισσότερα λάθη στη ζωή μου τα έχω κάνει επειδή πιστεύω στους ανθρώπους.
Βέβαια όταν κάτι με απογοητεύει του ρίχνω ένα Χ και δεν μπορεί πλέον να με πείσει για το αντίθετο.
Το κράτος με έχει απογοητεύσει προ πολλού. Ξέρω ότι η δικαιοσύνη κάνει κάποιες προσπάθειες αλλά και αυτή είναι δέσμια του κράτους.
Επειδή όμως σε αυτή την περίπτωση δεν εμπλέκεται πολιτικός πιστεύω ότι θα βρεθεί η αλήθεια.
Αυτό περιμένω και όχι τις αρχικές εντυπώσεις.

Από εκεί και πέρα, τη δικαιολογία "Βγήκα στο δρόμο και έσφαξα 10 Πακιστανούς/Έλληνες/Κινέζους, έκλεψα τον τάδε μεροκαματιάρη, έσπασα το τάδε μαγαζί και φταίει το κράτος" δεν την δέχομαι από κανέναν.
Από τη στιγμή που θα μαχαιρώσεις παύεις να είσαι Έλληνας/Πακιστανός/Μαροκινός/Αλβανός και γίνεσαι δολοφόνος.
Το "πεινάει το παιδί μου και αναγκάστηκα να κλέψω 20 ευρώ" το δικαιολογώ εν μέρη.
Το να χρησιμοποιήσεις μαχαίρι, γιατί;

Καταλαβαινω απολυτως τη λογικη σου, και συμφωνω σε μεγαλο βαθμο, οπως πιστευω
οτι καταλαβαινω και τη λογικη του Αιμιλιου με τον οποιο επισης συμφωνω σε μεγαλο βαθμο.
Δεν ειναι οξυμωρο αυτο γιατι η βαση και των δυο σας ειναι ο ανθρωπισμος.
Η διαφορα του Αιμιλιου απο σενα ειναι οτι θεωρει οπως και εγω πως δεν αποτελει ακριβως δικαιοσυνη
να αντιμετωπιζεις τον αδυνατο και τον δυνατο, το δυναστη και τον καταπιεζομενο με τα ιδια μετρα και
σταθμα. Αλλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Η διαφορα του Αιμιλιου απο σενα ειναι οτι θεωρει οπως και εγω πως δεν αποτελει ακριβως δικαιοσυνη
να αντιμετωπιζεις τον αδυνατο και τον δυνατο, το δυναστη και τον καταπιεζομενο με τα ιδια μετρα και
σταθμα. Αλλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα...

Δηλαδή ο τύπος που μπαίνει με το μαχαίρι σε ένα μαγαζί για να κλέψει και να σφάξει είναι ο αδύνατος καταπιεζόμενος και ο μεροκαματιάρης που έχει ανοίξει το μαγαζί ή δουλεύει σε αυτό είναι ο δυνατός δυνάστης;
Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;
Νομίζετε ότι αυτοί που δουλεύουν στην περιοχή ή έχουν μαγαζί εκεί μετά παίρνουν τη Mercedes τους και πάνε στο σπίτι τους στην Εκάλη;

Αιμίλιε, το να δικαιολογείς οποιαδήποτε βίαιη αντίδραση, από οποιαδήποτε μεριά και για οποιοδήποτε λόγο σημαίνει ότι απλά δεν έχεις το μυαλό να αντισταθείς και γίνεσαι ένα με αυτούς.
Εσύ ο ίδιος είπες ότι αν σε κακοποιούσαν, έσπαζαν την περιουσία σου ή σε μαχαίρωναν θα έπαιρνες το ντουφέκι και θα έβγαινες στο δρόμο.
Κάποιοι κάτοικοι αυτό ακριβώς κάνουν.
Βγαίνουν στο δρόμο γιατί κακοποιήθηκαν ή έπεσαν θύμα κλοπής από κάποιον μετανάστη.
Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Μην αρνείσαι να δεις την αντίθετη. Μην δικαιολογείς μόνο τη μία πλευρά.
Από τη στιγμή που πιάνεις το ντουφέκι ξεκινάς έναν πόλεμο που δεν έχει τέλος.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία όταν θα χρησιμοποιήσεις το ντουφέκι ή το μαχαίρι.
Ούτε το κράτος, ούτε η κοινωνία, ούτε ο μετανάστης, ούτε ο Έλληνας.
Γιατί αν σκοτώσεις έναν άνθρωπο, οι γονείς του, το παιδί του, οι φίλοι του δεν θα σε κυνηγήσουν;
Ή θα περιμένεις να αντιδράσουν διαφορετικά επειδή εσένα "σε έσπρωξε η κοινωνία και το κράτος να το κάνεις";

Δικαιολόγησα εγώ οποιαδήποτε βίαιη αντίδραση??? Που??

Δικαιολογώ οποιαδήποτε βίαιη αντίδραση που έρχεται ως αμυντική βία, απέναντι σε οτιδήποτε φασιστικό....κλπ..... Και δεν νομίζω οτι με κάνει ίδιο με τους φασίστες.... Μάλλον αυτό που λες εσύ δίνει "αβάντα" στον φασισμό.... Η καταδίκη οποιασδήποτε "βίας"...

Εγώ ο ίδιος είπα κάτι περίπου σαν και αυτό που αναφέρεις και απομονώνεις...που ήταν μέρος μιας ολόκληρης κουβέντας, διαλόγου που είχε προηγηθεί.... Για να το ξεκαθαρίσω λοιπόν, όπως και προανέφερα, όταν το Κράτος με εγκαταλείψει στην μοίρα μου και οι πολίτες(μερίδα πολιτών) στραφούν εναντίον μου και μου επιτεθούν, τότε είμαι απόλυτα δικαιολογημένος να αμυνθώ επιτιθέμενος....Πόσο κιόλας, όταν ακόμη και η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια και δεν έχω κανέναν να στραφώ ως υπεράσπιση....

Εσύ λες ότι εφόσον χρησιμοποιήσω μαχαίρι και σφάξω τον φασίστα, γίνομαι το ίδιο και το αυτό....

Αυτά πες τα στους Εβραίους επι Ναζισμού....και να δούμε τι θα σου έλεγαν.....

Τι λέτε ρε παιδιά??? Και γίνομαι εγώ ίδιος με τους φασίστες..... Για ψάξτο λίγο καλύτερα....

Καλά επειδή ο Τζήμερος δηλώνει φιλελεύθερος…δε σημαίνει ότι είναι κιόλας!
Αν κάποια οργάνωση θα μπορούσε να εκφράσει τις πραγματικά φιλελεύθερες θέσεις στην Ελλάδα,θα ήταν η Φιλελεύθερη Συμμαχία.
Κατά τ'άλλα μακριά από μένα έστω και υπόνοιες για ακροδεξιές απόψεις,ιδέες,πρακτικές κλπ!
Αλλωστε είμαι παντρεμένος με Κενυάτισα και υπέρμαχος μιας ανοιχτής κοινωνίας,χωρίς φυλετικές,εθνικές,πολιτισμικές,θρησκευτικές, ή οποιεσδήποτε άλλες διακρίσεις!

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

http://www.theinsider.gr/index.php?...lysodesan-metanasti&catid=3:society&Itemid=41

Αυτο εδώ δεν εχει να κάνει με ''πολιτικές'' ,αλλά μέ υπανθρώπους...

Έτσι γίνονται οι "σωστές" δουλειές. Νύχτα και απόμερα. Όχι στο "πιο κεντρικό κτίριο της πόλης". :ADFADF1:
Αλήθεια, οι αστυνομικοί την Τρίτη και την Τετάρτη θα φοράνε καλοκαιρινές ή χειμερινές στολές; :smash:

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Καλά επειδή ο Τζήμερος δηλώνει φιλελεύθερος…δε σημαίνει ότι είναι κιόλας!
Αν κάποια οργάνωση θα μπορούσε να εκφράσει τις πραγματικά φιλελεύθερες θέσεις στην Ελλάδα,θα ήταν η Φιλελεύθερη Συμμαχία.
Κατά τ'άλλα μακριά από μένα έστω και υπόνοιες για ακροδεξιές απόψεις,ιδέες,πρακτικές κλπ!
Αλλωστε είμαι παντρεμένος με Κενυάτισα και υπέρμαχος μιας ανοιχτής κοινωνίας,χωρίς φυλετικές,εθνικές,πολιτισμικές,θρησκευτικές, ή οποιεσδήποτε άλλες διακρίσεις!

Κουβέντα γίνεται και χρησιμοποίησα το παράδειγμα με τις θέσεις του...δημοκράτη Τζήμερου,γιατί πολλοί θεωρούν ότι η ακροδεξιά αρχίζει και τελειώνει στην ΧΑ...Το πραγματικό ποσοστό των ακροδεξιών στην χώρα μας ξεπερνά κατά πολύ το αντίστοιχο της ΧΑ..Δεξιά κι ακροδεξιά στην Ελλάδα είναι όντως συγκοινωνούντα δοχεία ή αδελφές όπως είπε κι ο επίσης ακροδεξιός Ψωμιάδης...

Απο το http://www.left.gr/article.php?id=12131

12131_1.jpg

Τουρίστας από τη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απαγωγή, ξυλοδαρμό και ληστεία από αστυνομικούς στα Χανιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Joel Stirling, 29 χρονών, υποστηρίζει ότι απήχθη από αστυνομικούς, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν.

Ο νεαρός τουρίστας υποστηρίζει ότι μετά από δείπνο σε εστιατόριο της πόλης, δύο αστυνομικοί τον πλησίασαν, του πέρασαν χειροπέδες πίσω από την πλάτη και έπειτα τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, φορώντας του κουκούλα στο κεφάλι.

Εκεί, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, οι αστυνομικοί τον ξυλοκόπησαν, αφαιρώντας ταυτόχρονα 200 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι του. Μετά από παρέμβαση των γονέων του στην Νεοζηλανδική αστυνομία και ανάμειξη της Interpol, ο νεαρός, που μέχρι τότε δε γνώριζε καν ποιες είναι οι κατηγορίες εις βάρος του, απελευθερώθηκε.

Πλέον, έχοντας επιστρέψει σπίτι του, συμβουλεύει κόσμο που θα ταξιδέψει στην Ελλάδα να μη μένει μόνος του ποτέ, ενώ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ξαναεπισκεφτεί την Κρήτη.

Πηγή: nzherald.co.nz

Το φαινόμενο του φασίστα του Τζήμερου έχει αναλυθεί επαρκώς προεκλογικά.
Το παράξενο είναι ότι είχε μεγάλη πέραση στους νέους.
Όταν εντρυφήσω περαιτέρω στην ψυχολογία του Κλικ, θα μπορέσω να δώσω μια ικανοποιητική απάντηση.
Αλλά τα καλά παιδιά δε χάνονται. Σύντομα κοντά μας μέσα από τους νέους κομματικούς σχηματισμούς. Πολιτική χωρίς πολιτικούς...:BDGBGDB55:

Ποια αστυνομία του κόσμου έχει τη χάρη να συζητείται από τη Νέα Ζηλανδία μέχρι τη Νότια Κορέα;
Ο ξυλοδαρμός όμως έγινε σε κεντρικό κτίριο ή όχι;
Ας βάλει μπρος ο Δένδιας τη Διεθνή των Μηνύσεων. :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Δηλαδή ο τύπος που μπαίνει με το μαχαίρι σε ένα μαγαζί για να κλέψει και να σφάξει είναι ο αδύνατος καταπιεζόμενος και ο μεροκαματιάρης που έχει ανοίξει το μαγαζί ή δουλεύει σε αυτό είναι ο δυνατός δυνάστης;
Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;
Νομίζετε ότι αυτοί που δουλεύουν στην περιοχή ή έχουν μαγαζί εκεί μετά παίρνουν τη Mercedes τους και πάνε στο σπίτι τους στην Εκάλη;

Οχι ρε φιλε, τωρα εφυγες πολυ. Ποτε ειπε κανεις τετοια πραγματα???
Ισα ισα που συμφωνω στο νοημα των λογων σου οτι η βια φερνει βια.
Αν θελουμε λοιπον να την καταπολεμησουμε πρεπει να χτυπησουμε ο,τι την γενναει.
Και μιας και οπως ειπες κι εσυ οι μεταναστες ειναι εδω τοσα χρονια, μαλλον καποιος αλλος
τη γενναει, ετσι δεν ειναι?Απλα δεν μπορεις να κρινεις
με το ιδιο κριτηριο τη δραση και τη φυσιολογικη με βαση και τα λεγομενα σου,αντιδραση.

Η παρουσία των μεταναστών στην Κυψέλη είναι γεγονός. Η υποβάθμιση της περιοχής επίσης. Συνδέονται όμως αυτά τα δύο δεδομένα; Σε αυτό κλήθηκαν να απαντήσουν δύο επιστήμονες, η κοινωνιολόγος κυρία Ιρις Πολύζου και ο αρχιτέκτονας κ. Δημήτρης Μπαλαμπανίδης, οι οποίοι ολοκλήρωσαν πρόσφατα (Σεπτέμβριος 2012) την έρευνά τους με τίτλο «Η παρουσία των μεταναστών στο Κέντρο της Αθήνας - Στέγαση, εμπορικές δραστηριότητες και ελεύθεροι χώροι στην Κυψέλη».

http://www.kar.org.gr/?p=5959

Y.Γ Ευτυχώς δεν υπάρχουν μόνο τα blog.....

Δικαιολόγησα εγώ οποιαδήποτε βίαιη αντίδραση??? Που??

Δικαιολογώ οποιαδήποτε βίαιη αντίδραση που έρχεται ως αμυντική βία, απέναντι σε οτιδήποτε φασιστικό....κλπ..... Και δεν νομίζω οτι με κάνει ίδιο με τους φασίστες.... Μάλλον αυτό που λες εσύ δίνει "αβάντα" στον φασισμό.... Η καταδίκη οποιασδήποτε "βίας"...

Εγώ ο ίδιος είπα κάτι περίπου σαν και αυτό που αναφέρεις και απομονώνεις...που ήταν μέρος μιας ολόκληρης κουβέντας, διαλόγου που είχε προηγηθεί.... Για να το ξεκαθαρίσω λοιπόν, όπως και προανέφερα, όταν το Κράτος με εγκαταλείψει στην μοίρα μου και οι πολίτες(μερίδα πολιτών) στραφούν εναντίον μου και μου επιτεθούν, τότε είμαι απόλυτα δικαιολογημένος να αμυνθώ επιτιθέμενος....Πόσο κιόλας, όταν ακόμη και η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια και δεν έχω κανέναν να στραφώ ως υπεράσπιση....

Εσύ λες ότι εφόσον χρησιμοποιήσω μαχαίρι και σφάξω τον φασίστα, γίνομαι το ίδιο και το αυτό....

Αυτά πες τα στους Εβραίους επι Ναζισμού....και να δούμε τι θα σου έλεγαν.....

Τι λέτε ρε παιδιά??? Και γίνομαι εγώ ίδιος με τους φασίστες..... Για ψάξτο λίγο καλύτερα....

Η άμυνα τι σχέση έχει με το μπαίνω σε ένα μαγαζί και μαχαιρώνω όποιον βρω μπροστά μου, ή πλακώνω στο ξύλο μια γριά για να της πάρω τη σύνταξη;
Εννοείται ότι αν δεχθείς επίθεση έχεις το δικαίωμα να αμυνθείς με ανάλογο τρόπο.
Και αν κινδυνεύει η ζωή σου να βγάλεις και το μαχαίρι και το πιστόλι και ότι σου έρθει εκείνη τη στιγμή.
Αυτή είναι αντίδραση και όχι δράση.
Το "πεινάω", "νοιώθω απομονωμένος" "δεν βρίσκω δουλειά" "μου κόψανε το ρεύμα" δεν είναι δικαιολογίες που οδηγούν στη δολοφονία ενός συνανθρώπου σου, που στην τελική, ούτε το φαγητό σου πήρε, ούτε το ρεύμα σου έκοψε, ούτε σε απέλυσε από τη δουλειά σου.
Τράβα στους κυβερνώντες που τα φάγανε και κόψε τους φέτες!
Όχι στον μεροκαματιάρη που παίζει να έχει τα ίδια προβλήματα μαζί σου αν όχι μεγαλύτερα!

Το ότι "μερίδα πολιτών" έχει στραφεί εναντίον σου δεν σου δίνει το δικαίωμα να στραφείς εναντίον όλων των πολιτών!

Καλά ή κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις ή δεν δέχεσαι την άποψη του άλλου και την διαστρεβλώνεις.....

Καμία σχέση αυτά που λες με αυτά που έγραψα......

BB....