Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Φυσικά και πρέπει να αμφιβάλει ο οποιοσδήποτε. Βλέπεις στο παρόν νήμα μας έχουν παραθέσει οτι οι μετανάστες τρώνε σκυλιά, κλπ....οπότε και εγω με την σειρά μου αμφιβάλλω για κάποια πράγματα που βάζει ο κάθε τυχάρπαστος. Επίσης απο την αλλη έχει γίνει κατεστημένο πια, οτι και να παραθέσει κάποιος που δεν ταιριάζει με την "ιδεολογία" ή με την αισθητική του ή με την ιδέα που έχει σχηματίσει στο μυαλό του, να του την "λένε" άνθρωποι με μηδέν επιχειρήματα και οι οποίοι ΠΟΤΕ δεν έχουν πει ξεκάθαρα τι πρεσβεύουν και ποιες είναι οι απόψεις τους.

Επειδή λοιπόν ο κάθε τυχάρπαστος μπορεί να λέει οτι θέλει, εγώ βάζω link και πηγές και αν δεν ισχύουν ή αν διαψευσθούν, εδώ θα είμαι και θα ζητήσω συγγνώμη. Ο τυχάρπαστος λοιπόν δεν είμαι εγώ, αλλά κάποιοι άλλοι
Το τυχάρπαστος δεν ήταν προσωπικό αν δεν το κατάλαβες, μην μυγιάζεσαι, τυχάρπαστοι είμαστε όλοι σε ενα χώρο που στην πλειοψηφία κανείς δεν ξέρει κανέναν.
Και δεν έβαλες πηγή, το όνομα της πηγής δεν θεωρείται πηγη, γι'άυτό και ρώτησα και αν θεωρούσα μπαρούφα αυτό που είπες δεν θα ρώταγα, δε σε θεωρω troll.
Τωρά τα περι ανθρώπων που λες δεν ξέρω αν αναφέρεται σε μένα ή είναι γενικό οπότε δεν απαντώ προς το παρον.

τώρα που έμαθες 5 πράγματα παραπάνω για το στατισιτικό εξαλουθείς να αμφιβάλλεις ή να το θεωρείς μια τρύπα στο νερό ? όπως πολύ ευγενικά το έθεσες ?

άσε που δεν νομίζω οτι είναι αυτοσκοπός κανενός να τη "λέει" στους φασίστες ......

Να αμφιβάλλω όχι, να το θεωρώ μια τρύπα στο νερό ναι, εσυ τι νομίζεις ότι έγινε η επανάστασης η ότι αύριο θα ξυπνήσουμε και θα έχουν εξαφανιστεί φασίστες και οι μισάνθρωποι?
Η ξενοφοβία των Ελλήνων δεν είναι επιδερμική, είναι ριζωμένη, αν εσύ θεωρείς οτι τα πινακάκια θα βοηθήσουν στο ξερίζωμα καλώς απλά έχουμε διαφορετική άποψη.

Last edited:
Τωρά τα περι ανθρώπων που λες δεν ξέρω αν αναφέρεται σε μένα ή είναι γενικό οπότε δεν απαντώ προς το παρον.

Όχι βρε, μην μυγιάζεσαι.....

Υ.Γ Πάω να διαβάσω το "Η γέννηση του νεοφασισμού στην Ελλάδα"... Αν και δεν πρόκειται να γίνει καμία επανάσταση.....-bye-

Δεν μυγιάστηκα γι'άυτο και δεν απάντησα.
Άντε πήγαινε και αν γίνει θα σε ειδοποιήσουμε, έχει έρθει και ένα container με καλσόν στον Πειραιά φτάνουν για όλους μας.

-bye-

Δεν μυγιάστηκα γι'άυτο και δεν απάντησα.
Άντε πήγαινε και αν γίνει θα σε ειδοποιήσουμε, έχει έρθει και ένα container με καλσόν στον Πειραιά φτάνουν για όλους μας.

-bye-

Μπαααα...Θα περιμένω να τα σκίσετε πρώτα....και μετά όταν αντιληφθείτε που ζείτε να τα ξαναπούμε....

Το τυχάρπαστος δεν ήταν προσωπικό αν δεν το κατάλαβες, μην μυγιάζεσαι, τυχάρπαστοι είμαστε όλοι σε ενα χώρο που στην πλειοψηφία κανείς δεν ξέρει κανέναν.
Και δεν έβαλες πηγή, το όνομα της πηγής δεν θεωρείται πηγη, γι'άυτό και ρώτησα και αν θεωρούσα μπαρούφα αυτό που είπες δεν θα ρώταγα, δε σε θεωρω troll.

Να αμφιβάλλω όχι, να το θεωρώ μια τρύπα στο νερό ναι, εσυ τι νομίζεις ότι έγινε η επανάστασης η ότι αύριο θα ξυπνήσουμε και θα έχουν εξαφανιστεί φασίστες και οι μισάνθρωποι?
Η ξενοφοβία των Ελλήνων δεν είναι επιδερμική, είναι ριζωμένη, αν εσύ θεωρείς οτι τα πινακάκια θα βοηθήσουν στο ξερίζωμα καλώς απλά έχουμε διαφορετική άποψη.

ε ναι , κάπου έχουμε διαφορετική άποψη ...

εδώ είναι φόρουμ, μιλάμε , λέμε απόψεις, παραθέτουμε στοιχεία ....

από που προκύπτει οτι πρέπει να την "λέμε" στους φασίστες (συνήθως εκτίθενται μόνοι τους) ή το οτιδήποτε γράφουμε/αναφέρουμε πρέπει να είναι ικανό να πείσει τον άλλον ? και ποιός σου είπε οτι όλοι θέλουμε να πείσουμε τους άλλους ?

και πρέπει να πάρει κάποιος την έγκριση σου για να αναρτήσει κάτι, το οποίο εσύ θεωρείς οτι δεν προσφέρει τίποτα στον τρόπο που εσύ νομίζεις οτι πρέπει να γράφουμε για να πείσουμε τον άλλον?

εκτός αν πιστεύεις οτι με την παράθεση πινάκων χάνουμε την ευκαιρία που έχουμε εδώ μέσα να ξεριζώσουμε την ξενοφοβία των ελλήνων .....

τεσπα
πολύ τράβηξε το οφτόπικ για ένα στατιστικό .....

Last edited:
Ξεσπιτώνουν 42 οικογένειες

Κατεδαφίζουν καταυλισμό Ρομά στο Νομισματοκοπείο. Με προσφυγή στον Συνήγορο του Πολίτη, οι εδώ και 40 χρόνια κάτοικοι ζητούν μετεγκατάστασή τους σε εντός σχεδίου ελεύθερη, όμορη έκταση

http://www.efsyn.gr/?p=38529#.UWSVP2Q_Uw9.twitter

Αρκετές βλακείες έχουν ακουστεί και γραφτεί κατά καιρούς με σκοπό να ταυτιστούν τα λεγόμενα δύο "άκρα" και να περάσει το μήνυμα ότι το να είσαι φασίστας/ναζί είναι απλά άλλη μια άποψη όπως όλες οι άλλες...Κάτι ανώδυνο σαν να μου αρέσει το παγωτό σοκολάτα ενώ σε άλλους η βανίλια. Μπούρδες δηλαδή που δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιοι οι φασίστες, πιστεύουν όμως αυτοί που τους σιγοντάρουν.
Πού θέλω να καταλήξω θα μου πείτε.
Ακόμα και η ίδια αυτή η εξουσία αναγνωρίζει ως ξεχωριστή περίπτωση, όχι μόνο τη ρατσιστική βία και τα εγκλήματα με ρατσιστικό κίνητρο ως ξεχωριστή περίπτωση (καταρρίπτοντας τον παραπάνω ισχυρισμό της νορμάλ ιδεολογίας ως γελοίο) αλλά έχει ποινικοποιήσει και την προτροπή ακόμα σε αυτά τα εγκλήματα.

Σε απλά ελληνικά δηλαδή απόψεις που εκφράζουν μίσος και προτροπές εκkαθάρισης προς ανθρώπους άλλου χρώματος, θρησκείας, φυλής, κτλ. είναι ποινικά αδικήματα. Ξανά: Οι απόψεις, όχι οι πράξεις. ´

[...]Σύμφωνα με την απόφαση-πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ του Συμβουλίου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ υποχρεούνται να διώκουν ποινικά την εκ προθέσεως δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους που στρέφεται κατά ομάδας προσώπων ή μέλους ομάδας που προσδιορίζονται βάσει της φυλής, του χρώματος, της θρησκείας, των γενεαλογικών καταβολών ή της εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής τους, συμπεριλαμβανομένης της υποκίνησης μέσω της διάδοσης πληροφοριών ή διανομής προπαγανδιστικών φυλλαδίων, εικόνων ή άλλου υλικού.[...]

Από εδώ.

ΥΓ. Ο συντάκτης του άρθρου δεν παύει να είναι ένα γελοίο πολιτικά υποκείμενο αλλά η αλήθεια αυτών που αναφέρει είναι αναγκαστικά αντικειμενική για αυτό και δανείστηκα το άρθρο ως ντοκουμέντο, όχι ως άποψη.

Απόφαση-πλαίσιο 2008/913/ΔΕ του Συμβουλίου, της 28ης Νοεμβρίου 2008 , για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου

Επίσημη Εφημερίδα αριθ. L 328 της 06/12/2008 σ. 0055 - 0058

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32008F0913:EL:HTML

ΜΑΤ και χημικά στο στρατόπεδο κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο - 47 συλλήψεις για «στάση κρατουμένων»

Απόπειρα εξέγερσης σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο κατ' ευφημισμόν αποκαλούμενο «κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών» στο στρατόπεδο της Κορίνθου από μετανάστες που κρατούνται εκεί. Επέμβαση των ΜΑΤ με χημικά, 47 συλλήψεις.

http://left.gr/news/mat-kai-himika-...anaston-stin-korintho-47-syllipseis-gia-stasi

Y.Γ πως γινεται οι 47 μετανάστες στην Κόρινθο να παραπέμπονται και για "στάση κρατουμένων" ενώ βρίσκονται σε "ίδρυμα φιλοξενίας"??(απο twitter)....

Last edited:
Συριακές προσφυγικές οικογένειες υποφέρουν στην Ελλάδα

Τα δεινά των Σύριων προσφύγων στην Ελλάδα, όπως αντικατοπτρίζονται μέσα από τις ιστορίες τους. Πώς έφτασαν στην Ελλάδα, κάτω από ποιες συνθήκες φυλακίστηκαν, τι περίμεναν και τι τελικά βρήκαν.

Η 29χρονη Σύρια Jihan, αφηγείται τα βάσανα της οικογένειάς της, στο μικρό δωμάτιο που μοιράζονται για να ζήσουν στην Αθήνα.

http://www.youtube.com/watch?v=GlWU65YQV08#feature=player_embedded&

http://lefteria-news.blogspot.gr/2013/04/video-6.html

Με ανακοίνωση του, το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κρατητήρια μεταναστών της Αμυγδαλέζας, την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 12:00 το μεσημέρι, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «κανείς δε δικαιούται να σιωπά για τη ντροπιαστική κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας».

http://tvxs.gr/news/ελλάδα/συριζα-κανείς-δεν-δικαιούται-να-σιωπά-για-την-αμυγδαλέζα

BH50880CMAAKwH_.jpg:large

Φωτογραφία από το στρατόπεδο συγκέντρωσης Κορίνθου.