gPaska
AVClub Addicted Member
- 23 November 2010
- 1,698
Το τυχάρπαστος δεν ήταν προσωπικό αν δεν το κατάλαβες, μην μυγιάζεσαι, τυχάρπαστοι είμαστε όλοι σε ενα χώρο που στην πλειοψηφία κανείς δεν ξέρει κανέναν.Φυσικά και πρέπει να αμφιβάλει ο οποιοσδήποτε. Βλέπεις στο παρόν νήμα μας έχουν παραθέσει οτι οι μετανάστες τρώνε σκυλιά, κλπ....οπότε και εγω με την σειρά μου αμφιβάλλω για κάποια πράγματα που βάζει ο κάθε τυχάρπαστος. Επίσης απο την αλλη έχει γίνει κατεστημένο πια, οτι και να παραθέσει κάποιος που δεν ταιριάζει με την "ιδεολογία" ή με την αισθητική του ή με την ιδέα που έχει σχηματίσει στο μυαλό του, να του την "λένε" άνθρωποι με μηδέν επιχειρήματα και οι οποίοι ΠΟΤΕ δεν έχουν πει ξεκάθαρα τι πρεσβεύουν και ποιες είναι οι απόψεις τους.
Επειδή λοιπόν ο κάθε τυχάρπαστος μπορεί να λέει οτι θέλει, εγώ βάζω link και πηγές και αν δεν ισχύουν ή αν διαψευσθούν, εδώ θα είμαι και θα ζητήσω συγγνώμη. Ο τυχάρπαστος λοιπόν δεν είμαι εγώ, αλλά κάποιοι άλλοι
Και δεν έβαλες πηγή, το όνομα της πηγής δεν θεωρείται πηγη, γι'άυτό και ρώτησα και αν θεωρούσα μπαρούφα αυτό που είπες δεν θα ρώταγα, δε σε θεωρω troll.
Τωρά τα περι ανθρώπων που λες δεν ξέρω αν αναφέρεται σε μένα ή είναι γενικό οπότε δεν απαντώ προς το παρον.
τώρα που έμαθες 5 πράγματα παραπάνω για το στατισιτικό εξαλουθείς να αμφιβάλλεις ή να το θεωρείς μια τρύπα στο νερό ? όπως πολύ ευγενικά το έθεσες ?
άσε που δεν νομίζω οτι είναι αυτοσκοπός κανενός να τη "λέει" στους φασίστες ......
Να αμφιβάλλω όχι, να το θεωρώ μια τρύπα στο νερό ναι, εσυ τι νομίζεις ότι έγινε η επανάστασης η ότι αύριο θα ξυπνήσουμε και θα έχουν εξαφανιστεί φασίστες και οι μισάνθρωποι?
Η ξενοφοβία των Ελλήνων δεν είναι επιδερμική, είναι ριζωμένη, αν εσύ θεωρείς οτι τα πινακάκια θα βοηθήσουν στο ξερίζωμα καλώς απλά έχουμε διαφορετική άποψη.
Last edited: