Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

DNA με το έτσι θέλω ξέχασες...

Καλά αυτό στην Μανωλάδα δεν χρειάζεται.Ξέρουν πολύ καλά όλοι ποιοί είναι οι έλληνες επιστάτες που πυροβόλησαν με καραμπίνες και πιστόλια...

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Δεν βλέπεις καμία κάλυψη;

Πάνω στην Χαλκιδική ο Δένδιας έστειλε την ΕΥΠ,παρακολούθησαν τηλέφωνα,πλακώσαν εισαγγελείς,τα ΕΚΑΜ με αυτόματα και τα μισά ΜΑΤ για να συλλάβουν τους "ενόχους" του εμπρησμού .

Μπήκαν σε σπίτια παράνομα,έκαναν έρευνες,καταδίωξαν πολίτες,έκαναν προσαγωγές,έριξαν δακρυγόνα μέχρι μέσα στα σχολεία...

Κάτω στην Μανωλάδα τι είδες απ' αυτά;Αρχισε να βλέπεις μ' άλλα μάτια...:Banane0:

(Δεν ρωτάω που βρίσκονται κι άν συνελήφθησαν ποτέ οι δράστες των τόσων τραμπουκισμών μέχρι ενάντια σε δημοσιογράφους,που βρίσκονται αυτοί οι έσερναν μ' αγροτικό εργάτες,που βρίσκονται οι δράστες των παλαιότερων σοβαρών τραυματισμών εργατών κοκ,Γιατί εκεί αυτά συμβαίνουν δεκαετίες...)

Διάβασε καλά την ανακοίνωση Διονύση.... και ξαναδιάβασε τι γράφω... μη βάζεις στο στόμα μου άλλες ιστορίες.

Έγραψα αποκλειστικά για το συγκεκριμένο γεγονός.... και έκρινα αποκλειστικά το συγκεκριμένο γεγονός.

@ Κλέαρχε, αυτά με το dna όχι σε μένα... είσαι μικρός ακόμα....

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Καλά αυτό στην Μανωλάδα δεν χρειάζεται.Ξέρουν πολύ καλά όλοι ποιοί είναι οι έλληνες επιστάτες που πυροβόλησαν με καραμπίνες και πιστόλια...

Εννοείται ότι ξέρουμε ποιοι είναι οι λεγάμενοι και το χειρότερο είναι ότι δεν είναι όλοι οι επιστάτες Έλληνες.

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 18 Απριλίου 2013

Δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με το περιστατικό ...
... ... ...

Με τα δικά μου μάτια δεν βλέπω καμία κάλυψη στους επιστάτες από την αστυνομία.... επίσης δεν βλέπω να γράφεται κάτι για συμπλοκή... τώρα αν τα ΜΜΕ άλλαξαν την ανακοίνωση δεν ξέρω αλλά δεν θα είναι και πρώτη φορά
Η πρώτη και προβοκατόρικη δήλωση περί δήθεν συμπλοκής ήταν της τοπκής Αστυνομικής Δ/νσης που σαφώς είναι πιο μέσα στα πράγματα.
Καταλαβαίνεις, νομίζω, τι σημαίνει το "μέσα"...
Αυτή εδώ είναι του Αρχηγείου (πιο κεντρικά δε γίνεται). Μετά το ντόρο που έγινε κατάλαβαν κι οι ίδιοι τη χοντράδα και τους άδειασαν τους τοπικούς.
Δεν ξέρω αν τώρα τελικά θα μπορέσουν να το πνίξουν κι αυτό, αν και πολύ θα το 'θελαν...
Την ευθύνη, πάντως, για τη διαιώνιση της κατάστασης στη Μανωλάδα τη διατηρούν στο ακέραιο.

Επίσης οι διαφορές που επισήμανε ο Ντίπι με την Χαλκιδική σημαίνουν πολλά.

Last edited:
Όσοι περιμένουν ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να τελεσφορίσουν οι ερευνες της αστυνομίας και να βρεθούν-τιμωρηθούν οι ένοχοι προφανώς ζουν σε άλλη χώρα.
Όλα τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται...
Αν είχε σκάσει χύτρα ταχύτητας, μπουκάλι, γκαζάκι θα είχε γυρίσει ο κόσμος ανάποδα από τα κανάλια, τώρα με το ζόρι να δούμε ένα βίντεο ή φωτό για ένα θέμα που είναι γνωστό τουλάχιστον μια 5ετία.

Η πρώτη και προβοκατόρικη δήλωση περί δήθεν συμπλοκής ήταν της τοπκής Αστυνομικής Δ/νσης που σαφώς είναι πιο μέσα στα πράγματα.
Αυτή εδώ είναι του Αρχηγείου (πιο κεντρικά δε γίνεται). Μετά το ντόρο που έγινε κατάλαβαν κι οι ίδιοι τη χοντράδα και τους άδειασαν τους τοπικούς.
Δεν ξέρω αν τώρα τελικά θα μπορέσουν να το πνίξουν κι αυτό, αν και πολύ θα το 'θελαν...
Την ευθύνη, πάντως, για τη διαιώνιση της κατάστασης στη Μανωλάδα τη διατηρούν στο ακέραιο.

Ο ΣΚΑΙ το πρωι μιλούσε ξεκάθαρα για συμπλοκές.....στην Μανωλάδα.... Μετά το γύρισε....

Από την εγχώρια αγορά είναι σχεδόν αποκομμένοι οι συγκεκριμένοι Αιμίλιε, οι εξαγωγές τους έχουν μείνει αλλά δεν το βλέπω για πολύ ακόμα....

Απο τις απαντήσεις των εταιρειών βέβαια δεν δείχνουν και τόσο αποκομμένοι και στις λαικές αγορές ο ίδιος έχω δει φράουλες Μανωλάδας... Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.

Υ.Γ Βέβαια το blog είναι ενημερωτικό γύρω απο το θέμα για να μην Ξανα-ξεχαστεί.....

Υπάρχει προφανής κάλυψη από την τοπική κοινωνία. Πάντα υπάρχει.....
Αξιοπερίεργο βέβαια γιατί δεν είδα να απασχολεί πολλούς ντόπιους ο φερόμενος....
Και να υπάρχουν φαντάζομαι αυτοί θα πληρώνονταν κανονικά.

BIKQDacCAAAPrTv.jpg:large

Ο ΣΚΑΙ το πρωι μιλούσε ξεκάθαρα για συμπλοκές.....στην Μανωλάδα.... Μετά το γύρισε....
Καμία εντύπωση Εμίλ. Αφού το 'παν και οι Αρχές...
Ο καλός ο παπαγάλος... η 'τάνα να κρυφτεί κλπ κλπ...

Υπάρχει προφανής κάλυψη από την τοπική κοινωνία. Πάντα υπάρχει.....

Έτσι ακριβώς Τζιμ, είναι του ηλίου φαεινότερον.
Τι έρευνες της αστυνομίας και π@π@ρια μάντολες να λέμε τώρα,
τα χει αυτά η ανάπτυξη, όλοι το ξέρουμε, εδώ ζούμε.

Είχαν καεί φραουλοχώραφα στις μεγάλες πυρκαγιές της Ηλείας;
Αν ναι, είναι μια ένδειξη ότι μπορεί να υπάρχει θεός.

Καμία εντύπωση Εμίλ. Αφού το 'παν και οι Αρχές...
Ο καλός ο παπαγάλος... η 'τάνα να κρυφτεί κλπ κλπ...

Ο Πρωκτοσάλτε έλεγε πως πρέπει να μποϋκοτάρουμε τις φράουλες γιατί μπορεί να έχουν ηπατίτιδα μιας και τις μάζευαν μετανάστες κλπ...

Άλλο η πρώτη ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας και των ηλιθίων που είναι εκεί κάτω (λόγω καταγωγής από επαρχία Ολυμπίας γνωρίζω πράγματα και θάματα των τοπικών αρχόντων μη χέσω...) και άλλο αυτή που εγώ έβαλα..

Την πρώτη ούτε καν την είδα, αυτή που είδα αυτή και έβαλα και εκεί πήγαινε το "με τα δικά μου μάτια"...

Δεν έκρινα καμία διαφορά με τη Χαλκιδική, δεν έχω ασχοληθεί με τη Χαλκιδική και κακώς αναφέρθηκε πάνω σε αυτό που έγραψα.

Με ενοχλεί όταν μου φορτώνουν πράγματα που δεν ισχύουν.. κοινώς όταν μου πατάν το κάλο....

όλοι γνωρίζουμε πως λειτουργεί η αστυνομία παγκοσμίως....

Απο τις απαντήσεις των εταιρειών βέβαια δεν δείχνουν και τόσο αποκομμένοι και στις λαικές αγορές ο ίδιος έχω δει φράουλες Μανωλάδας... Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.

Υ.Γ Βέβαια το blog είναι ενημερωτικό γύρω απο το θέμα για να μην Ξανα-ξεχαστεί.....

Δεν έγραψα για λαικές αγορές, εκεί μη ξεχνάς ότι βγαίνουν οι ίδιοι οι μικροπαραγωγοί που τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία σχέση με τους παραπάνω...

Από τα σουπερμαρκετ ο συγκεκριμένος μεγαλοπαραγωγός είναι πετσοκομμένος εδώ και καιρό, νομίζω από την ιστορία με το πρωτο παλήκαρο που ακόμα ψάχνουν για την επίθεση στον εργάτη..