Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ενα είδος φυλακής δηλαδη... Πολύ κακός γίνεσαι... Θα σε ακούσει κανείς και θα σε πει φασίστα...

Τι έγινε σε πείραξε το τζακούζι ε?? Περίμενες να το αναφέρω οτι θα το έχουν???......χαχαχα!!! Ο καθένας κρίνει......

Πως τα καταφέρνεις και συνδέεις άσχετα μεταξύ τους πράγματα κάθε φορά! Πραγματικά κατόρθωμα! Τι σχέση έχει τώρα ο Άκης και αυτά που έκανε; Ποιος τον υποστηρίζει από τη στιγμή που μαθεύτηκαν οι βρωμοδουλειές του; Τι σχέση έχει με τους μετανάστες και το παρεμπόριο; :BDGBGDB55:

Πηγη ? Εγω δεν μιλησα απαραιτητα για επισημες κομματικες θεσεις , αναφερομαι στις ιδεολογικες παρωπιδες (δεν μου ερχεται καταλληλοτερη λεξη ) που πολλοι φορουν.Εκτος αν η αριστερα ειναι καποιο trademark .Ακου πηγη

...
Από τις χώρες που ξεκινήσαμε πολλές από εμάς, χρόνια πριν, για να πάρουμε το δρόμο της προσφυγιάς, ξέραμε για μια μακρινή χώρα, την Ελλάδα, που οι άνθρωποι τιμούσαν και σέβονταν τον «ξένο», ως πρόσωπο ιερό. Γίναμε κι εμείς αυτός ο «ξένος» και στα απογευματινά σχολειά μας, μετά τη δουλειά, μάθαμε ότι υπάρχει ένας παλιός θεός να μας συνδράμει στο δύσκολο αγώνα της επιβίωσης: ο «Ξένιος Δίας».

Σήμερα ακούμε ότι ο παλιός αυτός θεός άλλαξε γνώμη και δεν θέλει να μας προστατεύει πια.

Πάντα προσπαθούσαμε με τη δράση μας να χτίζουμε γέφυρες μεταξύ των μεταναστευτικών κοινοτήτων και της Ελληνικής κοινωνίας.
...
http://www.facebook.com/photo.php?pid=10385081&l=c50a373f39&id=143394680950

Πολλά μου φαίνεται ήξεραν για τους έλληνες στην Τανζανία... Δεν γινόταν να ακούσουν πρώτα για Γαλλία και Ισπανία? Ισως γλύτωναν κι αυτοί κι εμείς... Μάλλον άκουσαν για τον "μαλ@#$" έλληνα κι αυτό αποδεικνύεται γιατί οταν τους ρωτας λένε εμείς δεν θέλουμε να μείνουμε στην Ελλάδα...Ευρώπη θέλουμε να πάμε... Η ανωτέρω κυρία άλλα μας περιγράφει...

... Η ανωτέρω κυρία άλλα μας περιγράφει...

Η ανωτέρω κυρία... Τα "προοδευτικά"κέντρα που τους έδωσαν το χαρτί να υπογράψουν εννοώ τελος πάντων...

Πως τα καταφέρνεις και συνδέεις άσχετα μεταξύ τους πράγματα κάθε φορά! Πραγματικά κατόρθωμα! Τι σχέση έχει τώρα ο Άκης και αυτά που έκανε; Ποιος τον υποστηρίζει από τη στιγμή που μαθεύτηκαν οι βρωμοδουλειές του; Τι σχέση έχει με τους μετανάστες και το παρεμπόριο; :BDGBGDB55:

Οτι καίγονται για τα λεφτά που "χάνονται" απο το παραεμπόριο και το κάνουν πρώτο ζήτημα ενώ μένουν ατιμώρητοι τύποι σαν τον Άκη(μέχρι πρότινος), Χριστοφοράκος, Εφραίμ, κλπ κλπ.....

Μα το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν στα σχολεία στη Σομαλία το Πακιστάν και την Τανζανία είναι το δωδεκάθεο! :flipout:

Πηγη ? Εγω δεν μιλησα απαραιτητα για επισημες κομματικες θεσεις , αναφερομαι στις ιδεολογικες παρωπιδες (δεν μου ερχεται καταλληλοτερη λεξη ) που πολλοι φορουν.Εκτος αν η αριστερα ειναι καποιο trademark .Ακου πηγη

Αααα.... αναφέρεσαι σε κάτι που υποστήριξε κάποιος....λοιπόν, ο οποίος είναι Αριστερός..... Να αρχίσω να λέω τι λένε κάποιοι δεξιοί???

Πολλά δισεκατομμύρια έχουν χαθεί, κι από τον Άκη και πολλούς άλλους. Δεν γίνεται όμως σε κάθε συζήτηση να ανακατεύουμε τα πάντα, επειδή κάπου επιφανειακά συναντιούνται (στο χρήμα). Θα πάψει να είναι συζήτηση και θα μεταβληθεί σε ρωσική σαλάτα...

Πάνε και αυτοί που βοηθούν φτιάχνοντας κέντρα εκμάθησης αλλοδαπών, μεταξύ άλλων και της Ελληνικής γλώσσας.....

Βρε κρύψτε και τίποτα....

Υποθέτω ότι δεν τις "βίασαν" για να υπογράψουν, ε????όπως κάνουν άλλοι.....

Πολλά δισεκατομμύρια έχουν χαθεί, κι από τον Άκη και πολλούς άλλους. Δεν γίνεται όμως σε κάθε συζήτηση να ανακατεύουμε τα πάντα, επειδή κάπου επιφανειακά συναντιούνται (στο χρήμα). Θα πάψει να είναι συζήτηση και θα μεταβληθεί σε ρωσική σαλάτα...

Θέματα προτεραιοτήτων είναι Σώτο..... ο rider το ανάγει σε πρωτεύον και εγώ στο τελευταίο που με απασχολεί οταν άλλοι και δη ημεδαποί κάνουν άλλα.....

Θέματα προτεραιοτήτων είναι Σώτο..... ο rider το ανάγει σε πρωτεύον και εγώ στο τελευταίο που με απασχολεί οταν άλλοι και δη ημεδαποί κάνουν άλλα.....

Να τα λεμε τα πραγματα ως εχουν.Ο rider αναρωτηθηκε ποσα λεφτα χανονται απο το παραεμποριο , δεν το αναγει ουτε ως πρωτευον ουτε ως κατι αλλο..Προφανεστατα το θεωρει σημαντικο .Αλλοι εσπευσαν να το υποβαθμισουν το προβλημα..η να το συμψηφισουν.

Να τα λεμε τα πραγματα ως εχουν.Ο rider αναρωτηθηκε ποσα λεφτα χανονται απο το παραεμποριο , δεν το αναγει ουτε ως πρωτευον ουτε ως κατι αλλο..Προφανεστατα το θεωρει σημαντικο .Αλλοι εσπευσαν να το υποβαθμισουν το προβλημα..η να το συμψηφισουν.

Αρα το παραεμποριο ειναι κατι (αναγκαια) καλο ας πουμε.Το φυσικα το λες εσυ.Και φυσικα δεν ειναι το τελευταιο που πρεπει να ασχοληθει καποιος.

Οκ. Βάλτο σε όποιο νούμερο θέλεις.....