Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αν δεν ξερεις τι να απαντησεις σε αυτο που εγραψες μολις και αναιρεις τον εαυτο σου αστο.....

Μακαρι να κανεις πραξη αυτο που ζητας να μην βαζουμε ταμπελες.

ΜΑΚΑΡΙ.

Αλλα στην επομενη ταμπελα που θα κολλησεις σε μελος εδω μεσα θα σου πεταω το μηνημα σου μεχρι να αποφασισεις ποιος εισαι ......

Απάντησα μάλλον δεν κατάλαβες την απάντηση μου...

Μωρε δεν πα να κάνεις οτι θες.... Σκοτίστηκα....

Υ.Γ Πρόσεχε μόνο γιατί ταμπέλες υπάρχουν πολλών ειδών......(λαικός τραγουδιστής, έντεχνος, (καλλιτεχνικές ταμπέλες), φασίστας, αριστερός, δεξιός(πολιτικές ταμπελες), κ.ο.κ.).......

Υ.Γ Νο2 Φυσικά απο την "βιασύνη" σας, λόγω πρότερου βίου δικού μου μάλλον, νομίζατε οτι μιλάω γενικά για ταμπέλες....ενώ μιλούσα για ιδεολογίες....

Αφιερωμένο......(ξέρουν αυτοί)....

ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΛΑ

Εσύ που πίστεψες ότι απολύσανε τον καπετάνιο επειδή έδιωξε τον Παπανδρέου.

Εσύ που πίστεψες ότι η Γερμανίδα σημαιοφόρος ειρωνεύτηκε τους Έλληνες στο τουίτερ.

Εσύ που πίστεψες στη πρώτη φωτογραφία του Πακιστανού.

Εσύ που πιστεύεις την εφημερίδα “Δημοκρατία”.

Εσύ που πίστεψες ότι για όλα φταίνε οι ξένοι.

Εσύ που πίστεψες ότι για όλα φταίνε οι μισθοί των πολιτικών.

Εσύ που πίστεψες ότι για όλα φταίει ο συνδικαλισμός.

Εσύ που πίστεψες ότι ο Μεταξάς θέσπισε τα εργασιακά δικαιώματα.

Εσύ που πίστεψες ότι σε ψεκάζουν.

Εσύ που πίστεψες ότι η θανατική ποινή είναι λύση.

Εσύ που πιστεύεις οτιδήποτε διαβάζεις.

Εσύ που πίστεψες ότι ο Έλληνας είναι ανώτερος.

Εσύ που πίστεψες ότι οι αριστεροί δεν είναι πατριώτες.

http://tafotatispolis.wordpress.com/2012/08/09/εσυ-που-τα-πιστεψεσ-ολα/

Ναι....βρε... Εμένα τουλάχιστον μου αρέσει να "εκτίθεμαι".... Δεν έχει πρόβλημα αυτός που εκτίθεται και υποστηρίζει την "Ανθρωπιά" απο το λιντσάρισμα..... Αλλά βλέπεις η εποχή που ζούμε και θα ζήσουμε, δημιουργεί "εικονικά" πλαίσια για να εκθέσει και στο φως, χωρίς πρόβλημα, τους αιμοδιψείς βρυκόλακες......

Δεν ξερω αν σου αρεσει η δεν σου αρεσει ,δεν με νοιαζει κιολας ,εκτιθεσαι παντως .Φασκεις και αντιφασκεις , οτι ναναι και οτι σε βολευει ,μολις δε στριμωχτεις και σου δειξουν το λαθος σου αντι να πεις "σορρυ ρε παιδες" το ριχνεις στην ειρωνια και στα "Αχαχαχαχαχαχα" .
Παιρνεις βλεπω και "τιτλους" μονος σου ,πως ειχα την ιδεα ρε συ Αιμιλιε οτι δεν παει ετσι..........................

Ποτε θα διαβασουμε μηνυμα που να ξεκιναει με το 'εγω' .Συνηθως με το εσυ ξεκινανε ολα...:)

Αφιερωμένο......(ξέρουν αυτοί)....

ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΛΑ

Εσύ που πίστεψες ότι απολύσανε τον καπετάνιο επειδή έδιωξε τον Παπανδρέου.

Εσύ που πίστεψες ότι η Γερμανίδα σημαιοφόρος ειρωνεύτηκε τους Έλληνες στο τουίτερ.

Εσύ που πίστεψες στη πρώτη φωτογραφία του Πακιστανού.

Εσύ που πιστεύεις την εφημερίδα “Δημοκρατία”.

Εσύ που πίστεψες ότι για όλα φταίνε οι ξένοι.

Εσύ που πίστεψες ότι για όλα φταίνε οι μισθοί των πολιτικών.

Εσύ που πίστεψες ότι για όλα φταίει ο συνδικαλισμός.

Εσύ που πίστεψες ότι ο Μεταξάς θέσπισε τα εργασιακά δικαιώματα.

Εσύ που πίστεψες ότι σε ψεκάζουν.

Εσύ που πίστεψες ότι η θανατική ποινή είναι λύση.

Εσύ που πιστεύεις οτιδήποτε διαβάζεις.

Εσύ που πίστεψες ότι ο Έλληνας είναι ανώτερος.

Εσύ που πίστεψες ότι οι αριστεροί δεν είναι πατριώτες.

http://tafotatispolis.wordpress.com/2012/08/09/εσυ-που-τα-πιστεψεσ-ολα/

Εισαι απιστευτα καλος στο copy/paste σε θαυμαζω ,τιποτα δικο σου εχεις να πεις ομως . Και ναι εκτος κομματικης γραμμης εννοω .

Δεν ξερω αν σου αρεσει η δεν σου αρεσει ,δεν με νοιαζει κιολας ,εκτιθεσαι παντως .Φασκεις και αντιφασκεις , οτι ναναι και οτι σε βολευει ,μολις δε στριμωχτεις και σου δειξουν το λαθος σου αντι να πεις "σορρυ ρε παιδες" το ριχνεις στην ειρωνια και στα "Αχαχαχαχαχαχα" .
Παιρνεις βλεπω και "τιτλους" μονος σου ,πως ειχα την ιδεα ρε συ Αιμιλιε οτι δεν παει ετσι..........................

Ποιον "τίτλο" του 'Ανθρωπου...? Αυτόν τον έχω τιμή μου Budda.... Σας εύχομαι το ίδιο.....

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

TΟ να υποστιρίζεις κυνηγητό κλωτσομπουνίδια κρτήσεις και στρατόπεδα σε μετανάστες ,, και μετά να θες να μην σε λένε φασίστα ...

οξύμορον ...

Οποιος το υποστηριξε ειναι φασιστας Βασιλη ,κανεις δεν διαφωνει με αυτο δεν το καταλαβαινεις ;Το να βαζεις ομως ταμπελες σε ανθρωπους(αυτος ειναι Δημαρ-Μπατσοκ -χρυσαβγιτης κλπ) και μετα να κανεις ποστ ζητωντας ακριβως το αντιθετο ειναι αστειο .

To αριστερο ουμανιστικο , ιμπεριαλιστικες δυναμεις κλπ , ταξικη αλληλεγγυη σε ολα τα ξενα αδελφια/εργατες ,ειναι καλο για παρεουλα της πενταημερης.Και για κατι απολιθωματα του Σταλιν που μερικοι απο αυτους παιζει να μην εχουν δει πορτα εργοστασιου ουτε σε φωτογραφιες .Φυσικα τωρα σε τροχια κυβερνησης μαζευονται καποιες θεσεις , η αληθεια ειναι με αρκετη σοβαροτητα και διπλωματια .

Last edited:
Προτιμά το youtube....

Υ.Γ Και μετά ρε Budda με κατηγορείς οτι δεν είμαι και ευθύς.... Πες ρε φίλε δεν γουστάρω τους Μουσουλμάνους, μην μας βάζεις οτι μαλακία κυκλοφορεί στο youtube...

Eσύ γιατί δεν λες δεν γουστάρω τους έλληνες αλλά μας βάζεις οτι μαλακία κυκλοφορεί στο internet?

Οποιος το υποστηριξε ειναι φασιστας Βασιλη ,κανεις δεν διαφωνει με αυτο δεν το καταλαβαινεις ;Το να βαζεις ομως ταμπελες σε ανθρωπους(αυτος ειναι Δημαρ-Μπατσοκ -χρυσαβγιτης κλπ) και μετα να κανεις ποστ ζητωντας ακριβως το αντιθετο ειναι αστειο .

Ταμπέλες σε αυτούς που το αξίζουν, φυσικά και θα μπουν(κομματικές,κλπ).....εφόσον το δείξουν με τα γραπτά τους.... Το να βάζεις ταμπέλες άσχετες με αυτό που γράφει ο άλλος είναι το οξύμωρο....

Ποιον "τίτλο" του 'Ανθρωπου...? Αυτόν τον έχω τιμή μου Budda.... Σας εύχομαι το ίδιο.....

Ακομα και αυτον Αιμιλιε ,το να αυτοαποκαλεισαι Ανθωπιστης ,"Ανθρωπος" η οτιδηποτε αλλο ειναι κομματι ναρκισσιστικο δεν συμφωνεις ;
Ισως για αυτο εισαι και αρκετες φορες επιθετικος ,βρηκα και σχετο λινκ

http://suite101.com/article/aggressive-behaviour-a27775

Eσύ γιατί δεν λες δεν γουστάρω τους έλληνες αλλά μας βάζεις οτι μαλακία κυκλοφορεί στο internet?

Γιατί εγώ τους διαχωρίζω......τους έλληνες απο τους "έλληνες"..... Τα περι μαλακίας, σεβαστή η άποψη.....

Τωρα πλακα μας κανεις ?

Εχεις χαρακτηρισει το μισο φορουμ φασιστες, Χρυσαυγιτες, ρατσιστες και οτι ανηκουν στον ταδε κομματικο χωρο επειδη ετσι κρινεις εσυ, ειρωνευεσαι συνεχως την αποψη του καθενος αντι απλα να γραφεις την αποψη σου και να αντιπαραθετεις επιχειρηματα και γραφεις το πιο πανω μηνυμα ?

Εχεις συναισθηση του τι γραφεις ?

... :)

(Δεν λέω τίποτα...)

Ταμπέλες σε αυτούς που το αξίζουν, φυσικά και θα μπουν(κομματικές,κλπ).....εφόσον το δείξουν με τα γραπτά τους.... Το να βάζεις ταμπέλες άσχετες με αυτό που γράφει ο άλλος είναι το οξύμωρο....

Και αυτο φυσικα το κρινει και το αποφασιζεις εσυ obi wan ;