Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Και η βρετανική πρεσβεία θα κοιτούσε το ηλιοβασίλεμα...

Οι περισσότερες απο αυτές τις ιστορίες μου θυμίζουν το "λύκος στα πρόβατα"... Μιά, δυό, τρείς, και μετά δεν τις πιστεύει κανείς - ούτε τις αληθινές...

Οι περισσότερες απο αυτές τις ιστορίες μου θυμίζουν το "λύκος στα πρόβατα"... Μιά, δυό, τρείς, και μετά δεν τις πιστεύει κανείς - ούτε τις αληθινές...

Το "κανείς" μην το βάζεις......δεν κάνει..... Ο καθένας μιλάει εξ ιδίων....

Originally Posted by Z-130<br />
Ρε Φίλε όλα αυτά έγιναν επειδή αυτή ζήτησε εξηγήσεις? Πραγματικά τρομερή ιστορία... :D
<br />
<br />
Πραγματικά......<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
Υ.Γ Μου κάνει εντύπωση που συμφωνείς βέβαια......

Καλά κάνεις και εντυπώσιάζεσαι, γιατί δεν συμφωνώ.. Έπρεπε να έχω γράψει: "πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΣΤΗ ιστορία.."

Καλά κάνεις και εντυπώσιάζεσαι, γιατί δεν συμφωνώ.. Έπρεπε να έχω γράψει: "πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΣΤΗ ιστορία.."

Αυτό έλλειπε.... Θα ανησυχούσα για τον εαυτό μου....

Τελικά η αριστερά υποστηρίζει ότι οι εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε τεμπέληδες κοιμισμένοι όπως λένε οι Γερμανοί. Είμαστε δουλευταράδες βιαστές!

Τελικά η αριστερά υποστηρίζει ότι οι εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε τεμπέληδες κοιμισμένοι όπως λένε οι Γερμανοί. Είμαστε δουλευταράδες βιαστές!

Απο που το συμπέρανες???

Επειδή βλέπω οτι η αφίσα παρήγαγε τεστοστερόνη.....

Μπα... Βάρεσε tilt η μακακία του τύπου που την έγραψε και χτύπησαν τα καμπανάκια... :flipout:

Οι Ελληνάρες κάλο θα ήταν να σκέφτονται πριν πάνε να τον δώσουν απο εδώ και απο εκεί. Εκτός της σκέψης βέβαια, υπεισέρχονται και άλλες έννοιες, όπως αξίες, ηθική, σεβασμός στο άλλο φύλλο...κλπ κλπ...

Μμμμ... Δεν νομίζω ότι κάποιος που πάει σε ρδέλο έχει σαν πρώτη σκέψη να σεβαστεί το άλλο φύλλο... Μάλλον για άλλη δουλειά πάει. :p

Δεν είπε κανείς να κλείσουμε τους οίκους ανοχής. Αλλά σε αυτούς να πηγαίνουν ελεύθερα αυτές που το προτιμούν, για δικούς τους λόγους. Αν δεν πάει καμία, τότε η εκτόνωση αγαπητέ Μιχάλη θα περιοριστεί σε κατ οίκον περιορισμό και ας "τυφλώσει"....

Και αυτό κάνοντας γκάλοπ;
Και γιατί έχουν αποκτήσει τον χαρακτηρισμό Ελληνάρες;
Γιατί όχι Άντρακλες;
Είναι χαρακτηριστικό των Ελλήνων να θεωρούν τις γυναίκες σκουπίδια και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;
Γιατί εγώ ξέρω αφρικανικές χώρες που έχουν αυτή τη νοοτροπία.

Τέσπα... Καλή η θεωρία, αλλά η πράξη δυστυχώς είναι πολύ δυσκολότερη...

Όχι αυτοί γενικεύουν.....

Εσύ δηλαδή το εξειδικεύεις; Για ανάλυσέ το λιγάκι. Ποιοι είναι οι Ελληναράδες; Και μην μου πεις οι βιαστές, γιατί έτσι κάνουμε κύκλο!

Μπα... Βάρεσε tilt η μακακία του τύπου που την έγραψε και χτύπησαν τα καμπανάκια... :flipout:

Μμμμ... Δεν νομίζω ότι κάποιος που πάει σε ρδέλο έχει σαν πρώτη σκέψη να σεβαστεί το άλλο φύλλο... Μάλλον για άλλη δουλειά πάει. :p

Και αυτό κάνοντας γκάλοπ;
Και γιατί έχουν αποκτήσει τον χαρακτηρισμό Ελληνάρες;
Γιατί όχι Άντρακλες;
Είναι χαρακτηριστικό των Ελλήνων να θεωρούν τις γυναίκες σκουπίδια και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;
Γιατί εγώ ξέρω αφρικανικές χώρες που έχουν αυτή τη νοοτροπία.

Τέσπα... Καλή η θεωρία, αλλά η πράξη δυστυχώς είναι πολύ δυσκολότερη...

Μάλλον κάτι έχετε μπερδέψει....

Καταρχάς σύμφωνα πάντα με την αφίσα, Ελλήναρας είναι αυτός που δεν ενοχλείται(κοινωνικά) απο το trafficking και παράλληλα το "εκμεταλλεύεται" στα μπουρδέλα... Άρα για να πούμε κάποιον Ελληνάρα θα πρέπει να υπάρχουν αυτές οι δύο πλευρές...

Άλλο λοιπόν Έλληνας και άλλο Ελληνάρας...(άκυρο αυτό που λες περι "θεώρησης" οτι οι Έλληνες θεωρούν της γυναίκες σκουπίδια....).

Για να το κάνω και πιο λιανά, γιατί μπερδεύεστε.... Ελληνάρας είναι αυτός που χτυπάει την γυναίκα του και ταυτόχρονα ψάχνει μπουρδέλο να εκδηλώσει τον θαυμασμό του....στο άλλο φύλλο. Αν δεν έχετε δει τέτοια περίπτωση, να συναντηθούμε μια μέρα να σας τον δείξω(τον βλέπω συχνά).

Εγώ δεν ξέρω καμία αφρικανική χώρα Μιχάλη. Ξέρω Αφρικανούς ανθρώπους που το κάνουν, όπως και Έλληνάρες.....

Και απο πότε αυτός που πάει στα μπουρδέλα δεν σέβεται το άλλο φύλλο....??? Μήπως κάτι σας διαφεύγει???

Εσύ δηλαδή το εξειδικεύεις; Για ανάλυσέ το λιγάκι. Ποιοι είναι οι Ελληναράδες; Και μην μου πεις οι βιαστές, γιατί έτσι κάνουμε κύκλο!

Απάντησα απο "σπόντα".....

Μάλλον κάτι έχετε μπερδέψει....

Μάλλον έχουμε μπερδευτεί αμφότεροι... :p

Καταρχάς σύμφωνα πάντα με την αφίσα, Ελλήναρας είναι αυτός που δεν ενοχλείται(κοινωνικά) απο το trafficking και παράλληλα το "εκμεταλλεύεται" στα μπουρδέλα... Άρα για να πούμε κάποιον Ελληνάρα θα πρέπει να υπάρχουν αυτές οι δύο πλευρές...

Αντίστοιχα Αλβαναράς, Τουρκαλάς, κλπ κλπ...
Εγώ προτιμώ να τους λέω μαλάκες.
Εκτός αν νομίζεις ότι αυτό είναι γνώρισμα μόνο κάποιων Ελλήνων.

Για να το κάνω και πιο λιανά, γιατί μπερδεύεστε.... Ελληνάρας είναι αυτός που χτυπάει την γυναίκα του και ταυτόχρονα ψάχνει μπουρδέλο να εκδηλώσει τον θαυμασμό του....στο άλλο φύλλο. Αν δεν έχετε δει τέτοια περίπτωση, να συναντηθούμε μια μέρα να σας τον δείξω(τον βλέπω συχνά).

Αποφεύγω τέτοιες παρέες... Ευχαριστώ πάντως... :p

Εγώ δεν ξέρω καμία αφρικανική χώρα Μιχάλη. Ξέρω Αφρικανούς ανθρώπους που το κάνουν, όπως και Έλληνάρες.....

Γκουάνα - Μαλί...
Με το που ενηλικιώνεται ένα κορίτσι του κάνουν κλειτοριδεκτομή. Η απόλυτη βαναυσότητα πάνω στη γυναίκα.
Και μιλάμε για μία τεράστια χώρα.
Αν βάλουμε στο καλάθι και τη μπούργκα θα μιλάμε για τεράστιο ποσοστό!
Αφού λοιπόν η κακοποίηση της γυναίκας είναι κατά μεγάλο ποσοστό αφρικανικό έθιμο γιατί δεν τους λέμε αφρικανάρες;

Αλλά εμείς έχουμε κολλήσει στους 1000 - 2000 μακάκες που έχουν Ελληνική υπηκοότητα και τους λέμε Ελληναράδες, σαν να είναι στη φύση του Έλληνα να φέρεται έτσι!

Αλλά εμείς έχουμε κολλήσει στους 1000 - 2000 μακάκες που έχουν Ελληνική υπηκοότητα και τους λέμε Ελληναράδες, σαν να είναι στη φύση του Έλληνα να φέρεται έτσι!

Χαίρομαι λοιπόν που συμφωνείς οτι υπάρχουν και Ελληναράδες, όπως και αφρικανάδες, κλπ κλπ...... Ε αυτό λέω τόση ώρα, αλλά σε πήρε η ώρα.....

Επίσης όσον με αφορά, δεν έχω κολλήσει σε κανέναν Ελληναρά..... Η καταδίκη είναι κοινή για όλους που υιοθετούν και πράττουν ενέργειες κακοποίησης ανθρώπου απο άνθρωπο....

Χαίρομαι λοιπόν που συμφωνείς οτι υπάρχουν και Ελληναράδες, όπως και αφρικανάδες, κλπ κλπ...... Ε αυτό λέω τόση ώρα, αλλά σε πήρε η ώρα.....

Επίσης όσον με αφορά, δεν έχω κολλήσει σε κανέναν Ελληναρά..... Η καταδίκη είναι κοινή για όλους που υιοθετούν και πράττουν ενέργειες κακοποίησης ανθρώπου απο άνθρωπο....

Η αφίσα έλεγε ότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ΒΙΑΖΟΥΝ μετανάστριες. Δεν έχει καμιά σχέση με τις παραπάνω γενικούρες που γράφεις ότι σε όλες τις χώρες υπάρχουν κακοί, και στην Αφρική αναλογικά πολλοί περισσότεροι (για τις γυναίκες). Αυτό το δέχονται πρακτικά όλοι οι έλληνες εκτός από ελάχιστους διεστραμένους.

Αν δέχεσαι τις ανοησίες της αφίσας έχεις χάσει τελείως το μέτρο.