Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αλλά εμείς έχουμε κολλήσει στους 1000 - 2000 μακάκες που έχουν Ελληνική υπηκοότητα και τους λέμε Ελληναράδες, σαν να είναι στη φύση του Έλληνα να φέρεται έτσι!

Πολύ λίγους λες.

440.000 ψήφισαν ΧΑ......

Η αφίσα έλεγε ότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ΒΙΑΖΟΥΝ μετανάστριες. Δεν έχει καμιά σχέση με τις παραπάνω γενικούρες που γράφεις ότι σε όλες τις χώρες υπάρχουν κακοί, και στην Αφρική αναλογικά πολλοί περισσότεροι (για τις γυναίκες). Αυτό το δέχονται πρακτικά όλοι οι έλληνες εκτός από ελάχιστους διεστραμένους.

Αν δέχεσαι τις ανοησίες της αφίσας έχεις χάσει τελείως το μέτρο.

αφού στη Ελλάδα είναι η αφίσα και στις αλλοδαπές ιερόδουλες της Ελλάδας αναφέρεται, τι θέλεις να σου γράψει...;

προφανώς θα αναφέρεται στους Έλληνες...:slapface:

Χαίρομαι λοιπόν που συμφωνείς οτι υπάρχουν και Ελληναράδες, όπως και αφρικανάδες, κλπ κλπ...... Ε αυτό λέω τόση ώρα, αλλά σε πήρε η ώρα.....

Κάφροι υπάρχουν κάθε εθνικότητας.
Από τη στιγμή που οι Έλληνες είμαστε μίξεις πολλών εθνικοτήτων είναι τουλάχιστον χαζό να παίρνουν τον χαρακτηρισμό Ελληναράδες...

Η αφίσα έλεγε ότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ΒΙΑΖΟΥΝ μετανάστριες. Δεν έχει καμιά σχέση με τις παραπάνω γενικούρες που γράφεις ότι σε όλες τις χώρες υπάρχουν κακοί, και στην Αφρική αναλογικά πολλοί περισσότεροι (για τις γυναίκες). Αυτό το δέχονται πρακτικά όλοι οι έλληνες εκτός από ελάχιστους διεστραμένους.

Αν δέχεσαι τις ανοησίες της αφίσας έχεις χάσει τελείως το μέτρο.

Παραβλέπω το ύφος.....
Οι αλλοδαπές γυναίκες που βρίσκονται στους οίκους ανοχής, βρίσκονται χωρίς την θέληση τους. Οποίος δεν το γνωρίζει αυτό είναι ηλίθιος.

Οι γυναίκες λοιπόν που βρίσκονται χωρις την θέληση τους στους οίκους, όταν πιέζονται να κάνουν σεξ, πως λέγεται η πράξη ? Βιασμός.

Για τα υπόλοιπα, περί κακών, κλπ τα αφήνω ασχολίαστα.....

Από τη στιγμή που οι Έλληνες είμαστε μίξεις πολλών εθνικοτήτων είναι τουλάχιστον χαζό να παίρνουν τον χαρακτηρισμό Ελληναράδες...

Πως να λέγονται? Εθνικαδαρες? Μην λέτε χαζά.....

To "κάφροι" δεν σου κάνει;
θα μπορούσα να βρω και άλλες λέξεις αλλά θα έπρεπε να τις λογοκρίνω με αστεράκια... :p

Χεχε.... πείτε τους όπως θέλετε.

Οι γυναίκες λοιπόν που βρίσκονται χωρις την θέληση τους στους οίκους, όταν πιέζονται να κάνουν σεξ, πως λέγεται η πράξη ? Βιασμός.

Ρε φίλε, αν κάποιος πάει σε ρδέλο και η τάνα του το παίξει δύσκολη, το πιο λογικό είναι να τον βάλει σε σκέψεις και να μη κάνει τίποτα!
Όπως είναι λογικό να το καταγγείλει και στην αστυνομία αν κάτι του κάτσει στραβά!
Όχι να τη βάλει κάτω με το ζόρι!

Το να μη γουστάρει να πηδηχτεί με πελάτη είναι στάνταρ Δηλαδή οι τάνες που βρίσκονται με τη θέλησή τους στους οίκους έκαναν το χόμπυ τους δουλειά;
Αν γούσταραν δεν θα ζητούσαν λεφτά. Θα σε πιάνανε γκόμενο.

Υπαρχουν αρμοδιες αρχες και δικαιοσυνη για το trafficking (μηπως πρεπει να παιξει ο πολιτης αυτο το ρολο ? ).Η προσπαθεια δημιουργιας ενοχων για πολιτικους λογους , ειναι απλως αστεια (και οχι μονο)

Last edited:
Μερος της αριστερας οσο αφορα τον ανθελληνισμο τεινει να χασει το μετρο (αν δεν το εχει χασει ηδη) εδω και καιρο.
Διαρρηγνυουν τα ιματια τους επειδη καποιοι τσουβαλιαζουν συλυβδην ολους τους μεταναστες καθως μεριδα αυτων ειναι εγκληματιες αλλα δεν προβληματιζονται στο να κανουν το ιδιο τσουβαλιαζοντας ολο τον Ελληνισμο και ολους τους Ελληνες επειδη μεριδα αυτων ειναι οτι να ναι.

Αυτη η απανταση στα ακρα με ακροτητες ειναι πολυ ενδιαφερουσα. :smash:
Ειδικα οταν βρισκει υποσητρικτες.

Last edited:
Και ολο αυτο το κυκλωμα ποιος το κινει ; ελληναρες ;
Σιγουρα θα υπαρχουν και Ελληνες παρανομοι δεν αντιλεγει κανεις ,αλλα οχι μονο .
Ενα παραδειγμα

Two Bulgarian nationals have been arrested in the Greek city of Patra, southern Greece, and charged with human trafficking, the Bulgaria news agency (BTA) reported on August 25 2010.

The man, who was left unnamed, was arrested along with a Kurdish national during an attempt to smuggle people en route to Italy.

Both men had a rendezvous with a woman, also a Bulgarian national, who was driving a vehicle containing 18 concealed illegal immigrants, media reports said. All of them were bound to Italy. The nationality of the immigrants was also not made available in the report.

All three have been arrested. The case continues.

Αλλα και εδω μια αναφορα σχετικα με ελληναραδες αστυνομικους να συμμετεχουν

The media continued to allege that trafficking-related complicity existed among some local police and vice squad officers. In a case cited in last year’s TIP Report, in which a trafficking victim was allegedly raped while in police custody in 2006, the three police officers suspected of the crime remained free on bail as their court case continued. In a positive development in 2009, one active and one retired officer were held without bail pending prosecution for alleged involvement in sex trafficking. The government, in partnership with IOM and NGOs, provided anti-trafficking training for police recruits and commanders, police from neighboring countries, and over 100 judges and prosecutors. In 2009, the Greek police reported cooperation with counterparts in Albania, Bulgaria, Italy, Romania, and Russia, on trafficking cases.[1]

Εν ταξει ,φταιμε για ολα ,για την καταρευση της οικονομιας (μαζι τα φαγαμε) ,για την ανοδο του φασισμου στην Ευρωπη ,για τον ρατσισμο παγκοσμια ,για τις φωτιες στα δαση και για το human trafficking ,(αν κατι ξεχνω βαλτε το εσεις) ,για ολα φταινε οι κακκοι Ελληνες οι ελληναρες ............

Αν κάποιος νομίζει ότι το trafficking είναι Ελληνική υπόθεση, προφανώς δεν έχει πάει ποτέ του Βουλγαρία, Ρουμανία, Βουδαπέστη, κλπ κλπ...

Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι οι Έλληνες είναι άγιοι, δεν παρανομούν, δεν δεν δεν...
Ο χαρακτηρισμός όμως Ελληνάρες προσβάλει την εθνικότητά μου, ειδικά αυτή την εποχή που βάλλεται από όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Ρε φίλε, αν κάποιος πάει σε ρδέλο και η τάνα του το παίξει δύσκολη, το πιο λογικό είναι να τον βάλει σε σκέψεις και να μη κάνει τίποτα!
Όπως είναι λογικό να το καταγγείλει και στην αστυνομία αν κάτι του κάτσει στραβά!
Όχι να τη βάλει κάτω με το ζόρι!

Το να μη γουστάρει να πηδηχτεί με πελάτη είναι στάνταρ Δηλαδή οι τάνες που βρίσκονται με τη θέλησή τους στους οίκους έκαναν το χόμπυ τους δουλειά;
Αν γούσταραν δεν θα ζητούσαν λεφτά. Θα σε πιάνανε γκόμενο.

Υπαρχουν αρμοδιες αρχες και δικαιοσυνη για το trafficking (μηπως πρεπει να παιξει ο πολιτης αυτο το ρολο ? ).Η προσπαθεια δημιουργιας ενοχων για πολιτικους λογους , ειναι απλως αστεια (και οχι μονο)

Μερος της αριστερας οσο αφορα τον ανθελληνισμο τεινει να χασει το μετρο (αν δεν το εχει χασει ηδη) εδω και καιρο.
Διαρρηγνυουν τα ιματια τους επειδη καποιοι τσουβαλιαζουν συλυβδην ολους τους μεταναστες καθως μεριδα αυτων ειναι εγκληματιες αλλα δεν προβληματιζονται στο να κανουν το ιδιο τσουβαλιαζοντας ολο τον Ελληνισμο και ολους τους Ελληνες επειδη μεριδα αυτων ειναι οτι να ναι.

Αυτη η απανταση στα ακρα με ακροτητες ειναι πολυ ενδιαφερουσα. :smash:
Ειδικα οταν βρισκει υποσητρικτες.

Μάλιστα.....

Λοιπόν gPaska επειδή δεν γνωρίζεις τι έχω υποστηρίξει στο παρελθόν για το μεταναστευτικό σε δικαιολογώ....

Rider προσπάθεια δημιουργίας ενόχων, είναι το trafficking??? Δεν το ήξερα...να και κάτι νέο....

Μιχάλη έχω διαφορετική εικόνα απο τις καταγγελίες αλλοδαπών γυναικών....που έχουν σύρει σαν τα σκυλιά στα πορνεία παρά την θέληση τους και βιάζονται στην κυριολεξία απο Ελληναράδες του αίσχιστου είδους, υπανθρώπους...

Ειδικά όταν φέρουν και αντίσταση, η οποία εκλαμβάνεται ως "προτροπή"....για "άγριο" σεξ......

(ο ίδιος αναφέρεις οτι είναι το "στάνταρ" να μην θέλουν.....(αυτό εμένα μου κάνει κάπως....όπως και η κατάληξη του "στάνταρ").....).....

Αφήστε λοιπόν τις "δηθενιές".....

Ο χαρακτηρισμός όμως Ελληνάρες προσβάλει την εθνικότητά μου, ειδικά αυτή την εποχή που βάλλεται από όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Την ποια????

Οκ......

Και εμένα προσβάλει την ύπαρξη μου ως ανθρώπινο ον, ο Ελληνάρας....

(ο ίδιος αναφέρεις οτι είναι το "στάνταρ" να μην θέλουν.....(αυτό εμένα μου κάνει κάπως....όπως και η κατάληξη του "στάνταρ").....).....

Αφήστε λοιπόν τις "δηθενιές".....

Ποιες "δηθενιές" βρε συ;
Έχεις την εντύπωση ότι οι γυναίκες που δουλεύουν σε οίκους γουστάρουν να τις πηδάει όποιος πληρώνει;