Κλέαρχε, χαρά στο κουράγιο σου ρε.
Και το δικό μας κουράγιο που το βάζεις; Δεν αντέχω βρε παιδάκι μου το βάρος 7 δισεκατομμυρίων στη πλάτη μου, με το ζόρι κρατά το δικό μου βάρος...
Κλέαρχε, χαρά στο κουράγιο σου ρε.
Εσύ δεν στήριζες κάποτε το πρώτο μνημόνιο και τον GAP?
Σου είπε κανείς να αισθάνεσαι τύψεις? Το (κάθε) μαγαζί, ότι έχει πουλάει.
Από κει και πέρα όμως, το να ρωτάς τον καθέναν που αισθάνεται τι κάνει και πόσο μάλλον να λες ότι κάνει την πάπια εκτός από άνθρωπο που δεν έχει τύψεις, βγάζω το συμπέρασμα ότι είσαι οπαδός του "μακρυά απ τον κώλο μας κι ας ειν κ εξήντα πόντους". Το ίδιο ισχύει και για όσους ειρωνεύτηκαν αλλά δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί τους.
Δηλαδή έχω 1 σκλάβο επειδή αγόρασα παπούτσια abibas...
Ο σκλάβος που μου τα πούλησε δεν πιάνεται;
Γιατί με 200 ευρώ το μήνα μισθό, πιο πολύ με σκλάβο μοιάζει παρά με εργαζόμενο...
Μιχάλη πίστευα ότι ΕΣΥ δεν είσαι κοινός. Είσαι τυχερός που δεν γεννήθηκες Πακιστανός, Αφγανός, Αιγύπτιος.
Είσαι επίσης τυχερός που τα παιδιά σου μπορούν να έχουν τα στοιχειώδη για να ζήσουν.
@Sotos
Εγώ πάντως (παρότι δεν έχω τύψεις πράγματι) κάνω κάτι για αυτό το φαινόμενο δουλείας.
Αυτό που κάνω είναι να δείχνω την απαιτούμενη διαλλακτικότητα, ανοχή και φυσικά υποστήριξη και αλληλεγγύη σε αυτούς που θέλησαν να ξεφύγουν από τη δουλεία της χώρας τους, και ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο, έφτασαν στη δική μου. Φυσικά δεν έχω φτάσει ακόμα στην ύψιστη πράξη έμπρακτης αλληλεγγύης άλλων (που είναι και τρελό trend απ' ό,τι έχω μάθει) που δεν αγοράζουν Nike ας πούμε, αυτό θέλει δουλειά ακόμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.