Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται μετανάστης με τραύματα στην πλάτη που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι σήμερα το μεσημέρι στην Πατησίων. Δύο φίλοι του θύματος έχουν ήδη δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το left.gr δύο χρυσαυγίτες που επέβαιναν σε μηχανάκι επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν μετανάστη, σήμερα το μεσημέρι, ακριβώς απέναντι απ’ το πάρκο Κύπρου και Πατησίων.

http://www.koutipandoras.gr/?p=24796

Πακιστανός μπροστά στα μάτια μωρού μαχαίρωσε Έλληνα- Πήρε όμηρο μια περαστική γυναίκα

"¨Η θα τους σκοτώσουμε ή θα μας σκοτώσουν" λένε οι κάτοικοι..που έχουν εξαγριωθεί Στη λαϊκή αγορά των Δειλινών, μετά το τέλος της λαϊκής, οι παραγωγοί συγκεντρώνουν όσα προϊόντα περισσέψουν και τα αφήνουν στην άκρη, μέσα σε σακούλες, προκειμένου να τα πάρουν οι άποροι συμπατριώτες μας. Έτσι έγινε και χθες. Ενώ, λοιπόν, μια άπορη ηλικιωμένη Ελληνίδα πήγε να πάρει μια σακούλα με κηπευτικά, «κακόμοιρος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν, της την άρπαξε από τα χέρια. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την κατακραυγή των παραγωγών και του κόσμου κατά του «κακόμοιρου κ.τ.λ.». Τότε, ο 31χρονος λαθρομετανάστης, προφανώς επηρεασμένος από την λαθροπροπαγάνδα των «συμπαραστατών», «αλληλέγγυων» κ.λπ. της αριστεράς και της… προόδου για τα «δικαιώματα» κ.τ.λ., άρπαξε ένα μαχαίρι από τον πάγκο για τα καρπούζια και μαχαίρωσε με μανία τον πρώτο που βρήκε μπροστά του, έναν 42χρονο Έλληνα παραγωγό!

Ο 42χρονος Έλληνας κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ -ευτυχώς- ο «κακόμοιρος κ.τ.λ.» μαχαιροβγάλτης αφοπλίστηκε από τον κόσμο που τον παρέδωσε στην αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ..
http://e-volos.gr/el/ellada_1/pakis..._ellina_pire_omiro_mia_perastiki_gunaika.html

οτι φταει η Αριστερα για την ανοδο των χρυσαυγουλων,ειναι ξεκαθαρο το λενε πασοκτζιδικα και φασιστικα σαιτ,
μετα ομως διαμαρτυρεται οτι τον παρεξηγουν,ξεχνα δεν αναφερει τα βασικα αιτια της ανοδου των αυγων και αναγει την Αριστερα σε βασικο υπευθυνο..

Πουστοδιάολο κολλάνε οι καθημερινοι μικροτσαμπουκάδες και τα συμβάντα του κώλου ,,

με το ουσιαστικό πρόβλημα της ανέχειας του κάθε μεταναστη ,,

καθαρή προπαγάνδα και αλλα ντάλα ,,

το εχθρό ρε συ το ξέρουμε ,, καιρό τώρα !!

εαν εσυ γουστάρετε να βρείτε την λύση κατα εκέι ,,

θα ειμαστε και εμεις εκεί ,,

μας κάνατε τα συκώτια μαύρα με τίς φασιστο-μπουρδολογίες ,,

Πακιστανός μπροστά στα μάτια μωρού μαχαίρωσε Έλληνα- Πήρε όμηρο μια περαστική γυναίκα

"¨Η θα τους σκοτώσουμε ή θα μας σκοτώσουν" λένε οι κάτοικοι..που έχουν εξαγριωθεί Στη λαϊκή αγορά των Δειλινών, μετά το τέλος της λαϊκής, οι παραγωγοί συγκεντρώνουν όσα προϊόντα περισσέψουν και τα αφήνουν στην άκρη, μέσα σε σακούλες, προκειμένου να τα πάρουν οι άποροι συμπατριώτες μας. Έτσι έγινε και χθες. Ενώ, λοιπόν, μια άπορη ηλικιωμένη Ελληνίδα πήγε να πάρει μια σακούλα με κηπευτικά, «κακόμοιρος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν, της την άρπαξε από τα χέρια. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την κατακραυγή των παραγωγών και του κόσμου κατά του «κακόμοιρου κ.τ.λ.». Τότε, ο 31χρονος λαθρομετανάστης, προφανώς επηρεασμένος από την λαθροπροπαγάνδα των «συμπαραστατών», «αλληλέγγυων» κ.λπ. της αριστεράς και της… προόδου για τα «δικαιώματα» κ.τ.λ., άρπαξε ένα μαχαίρι από τον πάγκο για τα καρπούζια και μαχαίρωσε με μανία τον πρώτο που βρήκε μπροστά του, έναν 42χρονο Έλληνα παραγωγό!

Ο 42χρονος Έλληνας κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ -ευτυχώς- ο «κακόμοιρος κ.τ.λ.» μαχαιροβγάλτης αφοπλίστηκε από τον κόσμο που τον παρέδωσε στην αστυνομία.

http://e-volos.gr/el/ellada_1/pakis..._ellina_pire_omiro_mia_perastiki_gunaika.html

πω πω ρε συ BIOS η περίφημη αντικειμενικότητα σου και ο ορθολογισμός σου πάει περίπατο μόλις θελήσεις να υποστηρίξεις την άποψη σου. Το "ρεπορταζ" που έβαλες είναι χειρότερο από αυτά που κατηγορείς τον Αιμίλιο ότι βάζει.

Εχει δίκιο ο BIOS ρε παιδιά, όλοι οι άνεργοι γιατροί, δικηγόροι και λοιποί πτυχιούχοι είναι άνεργοι εξ αιτίας των πάκηδων, επίσης στα χωράφια συνωστίζονται Ελληνες να δουλέψουν αλλά οι κωλο Ινδοί τους έχουν πάρει τις δουλειές :furious3::Banane0:

Εμένα μου πήραν το φανάρι εκεί στην Κωνσταντινουπόλεως που το γλυκοκοίταζα από μικρός....

πω πω ρε συ BIOS η περίφημη αντικειμενικότητα σου και ο ορθολογισμός σου πάει περίπατο μόλις θελήσεις να υποστηρίξεις την άποψη σου. Το "ρεπορταζ" που έβαλες είναι χειρότερο από αυτά που κατηγορείς τον Αιμίλιο ότι βάζει.

Πολυ ευκολα συμπερασματα βγαζεις-ετε για το τι θελει να πει και τι εννοει ο BIOS....

Tερατα και σημεια γινονται και στους δυο κοσμους.

Και στον "δικο" μας με τους φασιστες που εχουν ξεσαλωσει αλλα και σε αυτον των μεταναστων που ακολουθουν το γενικοτερο ρευμα της κρισης και της εγκληματικοτητας.

Αλλωστε αν ηταν καποια απο τις δυο πλευρες (παραπανω ειναι αλλα ετσι για την απλουστευση της κουβεντας) άγια και χωρις τετοια θεματα μαλλον σε αυτην θα καταφευγαμε ολοι....

Τωρα το να παρατηρουν καποιοι τα σημεια και τα τερατα της μια πλευρας αλλα οχι της αλλης αυτο τους καθιστα αυτοματα υποκειμενικους κριτες και αρα αδικους.

Δεν γινονται αυτα τα πραγματα στην Ελλαδα βρε συ

Η "συζήτηση" με αντιπαράθεση δήθεν ειδήσεων μου φέρνει ναυτία...Αν είναι έτσι να μετράμε στο τέλος κάθε βδομάδας τον αριθμό των ποστς κάθε πλευράς, να κρατάμε το σκορ και να πέφτει και κανένα στοιχηματάκι βρε αδερφέ...

Καλο ειναι να κραταμε μικρο καλαθι για το τι συνεβει πραγματικα.Η περιγραφη του γεγονοτος ειναι προφανως προκατειλημενη .Το κακο ειναι οτι η συμπεριφορα οχλου ειναι πλεον αποδεκτη ....απο χριστιανους κατα τα αλλα .

Ρε συ bios

έλεος ρε συ ,, έλεος ..

τι προσπαθείς να αποδείξεις ??

το καταλάβαμε

φτάνει ...

Εχει δίκιο ο BIOS ρε παιδιά, όλοι οι άνεργοι γιατροί, δικηγόροι και λοιποί πτυχιούχοι είναι άνεργοι εξ αιτίας των πάκηδων, επίσης στα χωράφια συνωστίζονται Ελληνες να δουλέψουν αλλά οι κωλο Ινδοί τους έχουν πάρει τις δουλειές :furious3::Banane0:

Καλο ειναι να κραταμε μικρο καλαθι για το τι συνεβει πραγματικα.Η περιγραφη του γεγονοτος ειναι προφανως προκατειλημενη .Το κακο ειναι οτι η συμπεριφορα οχλου ειναι πλεον αποδεκτη ....απο χριστιανους κατα τα αλλα .

Ωπα ρε σεις !!!
Μου βάζετε χέρι γιατί ανέβασα τεκμηριωμένο ρεπορτάζ με βίντεο? Οι ίδιοι οι μάρτυρες μιλάνε με την φάτσα τους πρώτο πλάνο.
Και η αλήθεια είναι οτι δεν θα το ανέβαζα γιατί δεν είμαι φαν του σπορ, αλλά το έκανα περισσότερο γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω συνέχεια ρεπορτάζ σαν το αμέσως προηγούμενο απο το δικό μου. Δηλαδή εκείνο το ποστ (που καταλήγει φυσικά οτι ήταν χρυσαυγίτες - μπορεί να ήταν, αλλά απο πού αποδεικνύεται αυτό?) δεν σας ενόχλησε? Αυτό που ανέβασα εγώ ήταν το μη αντικειμενικό? Αν δείτε, τα περισσότερα τέτοια λινκς που έχω ανεβάσει, δεν είναι τίποτα άλλο απο διαψεύσεις κάποιων πόστς που ανεβαίνουν και ο uploader των οποίων, δεν μπαίνει στον κόπο ούτε να τα διασταυρώσει και πολλές φορές ούτε να τα διαβάσει... διαβάζει απλά τον τίτλο και τα κάνει λίνκ... Γιατί αντιδράσατε στο δικό μου ποστ μόνο?

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Η "συζήτηση" με αντιπαράθεση δήθεν ειδήσεων μου φέρνει ναυτία...Αν είναι έτσι να μετράμε στο τέλος κάθε βδομάδας τον αριθμό των ποστς κάθε πλευράς, να κρατάμε το σκορ και να πέφτει και κανένα στοιχηματάκι βρε αδερφέ...

Συμφωνώ... Είναι ξενέρωμα... Ξέρουμε τί γίνεται και απο τις 2 πλευρές. Καλύτερα να το κόψουμε αυτό το χούι... αλλά όχι μονόπλευρα...