Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Σιγά μη σου ζητήσω και την άδεια για το πότε θα γράφω... δεν είμαστε με τα καλά μας...

νόημα θα είχε η συζήτηση αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις τα άρθρα στο ποστ που έχει μπει 3 φορές...

τότε θα είχε νόημα...

άιντε...

Το να ισοπεδώνεις όλων των άλλων τις απόψεις επειδή δεν σου αρέσουν είναι και αυτό στο πρόγραμμα ε;

Παρέθεσα ένα κάρο άρθρα που δείχνουν τους "τρόπους" που το κράτος συνεργεί υπερ του κεφαλαίου..... Απο εκεί και πέρα....ο καθένας κρίνει....

Ναι, μάθαμε κάτι καινούργιο τώρα, ότι το κράτος υποστηρίζει και συνεργεί με το κεφάλαιο. Μιλάμε ή όχι για συγκεκριμένο θέμα, η υποβάθμιση του κέντρου των Αθηνών οφείλεται ή όχι σε συγκεκριμένους λόγους, δηλαδή κυρίως στη συρροή των μεταναστών και στα junkies; Αν ναι, ποια είναι η συμβολή των επιχειρηματιών σε αυτό το πρόβλημα; Του κράτους ξέρουμε ποια είναι (η "πέρα βρέχει" και η αδιαφορία, όπως συμβαίνει σχεδόν παντού κι όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας).

...
...

Ας έρθω όμως στο ποιοι αγοράζουν:

Στο Μεταξουργείο ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ.
Στο Βοτανικό ο όμιλος ΜΑΜΙΔΑΚΗ
Σε πλατεία Θεάτρου, οδό Μενάνδρου, Αγ. Παντελεήμονα, πλατεία Αττικής, Αγ. Νικόλαο Αχαρνών Κολωνό, Ελαιώνα, και ιδίως στο Γκάζι η «Alpha Land Development»
Όλοι αυτοί, μα και άλλοι, το Κράτος τους χρηματοδοτεί με 24,3 δισ. Ευρώ από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής (ΠΕΠ).

Οι φασίστες ξέρουν τι κάνουν μια και βρίσκονται σε υπηρεσία..

-bye-

Σιγά το πρόβλημα... Μπορώ να σου το λύσω σε 24 ώρες...

Κι εγώ αν είχα κι αν έβρισκα, θα αγόραζα. Επι της ουσίας, μπορεί σαν γεγονότα να είναι σωστά, αλλά την σκοπιμότητα της υποβάθμισης την θεωρώ θεωρία συνωμοσίας...

Ολοι θα αγοραζαν αν ειχαν. Ολοι την ευκαιρια σκεφτονται εκτος αν ειναι κανεις ασχετος για να παει να αγορασει στο "πικ" των τιμων.

Η πλακα ειναι οτι το πιθανοτερο ειναι οτι και αυτοι οι ιδιοι (οι παροντες εξαιρουνται :D) που βγαζουν τα συνομωσιακα αυτα σεναρια αν τους ελεγες για μια τρομερη ευκαιρια ενα διαμερισματακι πχ σε μια τετοια περιοχη και ηταν σε φαση αναζητησης θα το σκεφτονταν οπως ολος ο κοσμος .

Σαν ευκαιρια.

Οι μεγαλοκαρχαριες βεβαια δεν περιμενουν τις ευκαιριες να παρουσιαστουν , τις δημιουργουν οι ιδιοι (απλα θεωρω απιθανο να το κανουν με οριζοντα 30ετιας..)

Κοίτα Μίχο με τους εμπόρους που ζητούν τα κέρδη και δεν κινητοποιούνται μαζί με κατοίκους για μια αξιοπρεπή λύση, δεν ήμουν, ούτε θα είμαι.....ποτέ.

Τα υπόλοιπα είναι σάλτσες για ευρεία κατανάλωση.....

Ο έμπορος δηλαδή που σε μία τέτοια περιοχή ίσα που βγάζει τα έξοδά του, κλείνει το μαγαζί του από νωρίς το απόγευμα και στην τελική τον περιμένει μία οικογένεια σπίτι να ταΐσει σε αφήνει αδιάφορο, ενώ αυτοί που σφάζονται έξω από το μαγαζί του και τον έχουν φέρει σε αυτή τη θέση πρέπει να βοηθηθούν...
Επιλεκτικές ευαισθησίες;
Τι αξιοπρεπής λύση περιμένεις να βρουν οι κάτοικοι και οι έμποροι αυτών των περιοχών ακριβώς;
Πρότεινε κάτι ντε!

Τι αξιοπρεπής λύση περιμένεις να βρουν οι κάτοικοι και οι έμποροι αυτών των περιοχών ακριβώς;
Πρότεινε κάτι ντε!

Να πουλήσουν στους μεγαλοκαρχαρίες! :BDGBGDB55:

Το πασόκ είναι εδώ ενωμένο δυνατό ..

δεν ψωφάει ουτε με αροξόλ ,,

e675953ef11783e082011e2cce103d5b_XL.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Η εγκατάσταση ενός κεντρικού και όχι πολλών διάσπαρτων Μονάδας Άμεσης Βοήθειας του ΟΚΑΝΑ στον δρόμο που ανέφερα δεν είναι τρόπος;

;

Υπόψιν πώς κανονικά θάπρεπε να υπάρχουν διάσπαρτες μονάδες ΟΚΑΝΑ,με εναν κεντρικό φορέα που να δινει τις κατευθυντήριες γραμμές..

Ομως ο σκοταδισμός μικροαστών στην Ελλάδα και οι αγράμματοι κάνουν αντισυγκεντρώσεις εμποδίζοντας να υπάρξουν κοινότητες σε γειτονιές,οπως συμβαίνει την Ευρώπη..

Και ως γνωστόν ο αγράμματος και ανενημέρωτος μικροαστός ειναι αυτός που πρώτος θα κυνηγήσει το διαφορετικό ..Κλασσικά πράγματα.

Δυστυχώς τέτοιες μεσαιωνικές αντιλήψεις,τις βλέπουμε συχνά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Υπόψιν πώς κανονικά θάπρεπε να υπάρχουν διάσπαρτες μονάδες ΟΚΑΝΑ,με εναν κεντρικό φορέα που να δινει τις κατευθυντήριες γραμμές..

Ομως ο σκοταδισμός μικροαστών στην Ελλάδα και οι αγράμματοι κάνουν αντισυγκεντρώσεις εμποδίζοντας να υπάρξουν κοινότητες σε γειτονιές,οπως συμβαίνει την Ευρώπη..

Και ως γνωστόν ο αγράμματος και ανενημέρωτος μικροαστός ειναι αυτός που πρώτος θα κυνηγήσει το διαφορετικό ..Κλασσικά πράγματα.

Δυστυχώς τέτοιες μεσαιωνικές αντιλήψεις,τις βλέπουμε συχνά.

Ακριβώς αυτό έγραψα, ότι η επιλογή ενός και μόνο κεντρικού παρόχου βοήθειας στο συγκεκριμένο σημείο δεν μπορεί να ήταν τυχαία. Και μάλιστα θα το αντιστρέψω. Όταν ο Λοβέρδος (νομίζω) ανακοίνωσε ότι θα γίνουν κέντρα παροχής βοήθειας σε ναρκομανείς εντός των νοσοκομείων, το διαφήμισε δεόντως λέγοντας ότι αυτό θα οδηγήσει και σε ανάλογη απομάκρυνση των ενδιαφερομένων, δηλαδή των ναρκομανών από το σημείο πράγμα που επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της αστυνομίας τότε (όχι όμως ο ΟΚΑΝΑ για να είμαστε δίκαιοι). Άρα η αρχική τοποθέτηση του ΟΚΑΝΑ στην περιοχή δεν έγινε γνωρίζοντας ότι θα συμπαρασύρει και τους ναρκομανείς όλης της Αθήνας; Απλή ερώτηση ρε παδί μου.

Βέβαια προφανώς υπάρχουν συμφορουμίτες όπως οι αγαπητοί Kosh, BIOS και Sotos που μάλλον πέφτουν από τα σύννεφα ανακαλύπτοντας τη σύνδεση των ιδιωτικών εργολαβικών συμφερόντων και του Δημοσίου. Σε μια Ελλάδα που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιώτες από δάση και πάρκα, μέχρι ολυμπιακά ακίνητα, δρόμοι, λιμάνια, σπίτια, κολώνες, παρτέρια, γλάστρες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, κάποιοι παριστάνουν τον έκπληκτο διότι μπορεί ένας εργολαβικός κολλοσός να επηρεάσει τις αποφάσεις ενός υπουργού και να φροντίσει η "εκκαθάριση" να αργήσει μερικά χρόνια ας πούμε. Εντάξει, αν αυτό δεν είναι υποκρισία, τότε είναι κάτι άλλο χειρότερο.

Για πάτε σε μια τράπεζα και ζητήστε δάνειο για αγορά στον Αγ. Παντελεήμονα, θα σας δώσουν? (και ας είναι κελεπούρι........)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Βέβαια προφανώς υπάρχουν συμφορουμίτες όπως οι αγαπητοί Kosh, BIOS και Sotos που μάλλον πέφτουν από τα σύννεφα ανακαλύπτοντας τη σύνδεση των ιδιωτικών εργολαβικών συμφερόντων και του Δημοσίου. Σε μια Ελλάδα που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιώτες από δάση και πάρκα, μέχρι ολυμπιακά ακίνητα, δρόμοι, λιμάνια, σπίτια, κολώνες, παρτέρια, γλάστρες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, κάποιοι παριστάνουν τον έκπληκτο διότι μπορεί ένας εργολαβικός κολλοσός να επηρεάσει τις αποφάσεις ενός υπουργού και να φροντίσει η "εκκαθάριση" να αργήσει μερικά χρόνια ας πούμε. Εντάξει, αν αυτό δεν είναι υποκρισία, τότε είναι κάτι άλλο χειρότερο.

Επειδη ο καθενας γραφει οτι θελει ή μαλλον οτι τον συμφερει να φανει που ειδες εκπληξη , πεσιμο απο τα συννεφα και αλλα τετοια ωραια ? Αγνοια για καποια θεματα φυσικα αλλα για αυτο ειναι το φορουμ για ανταλλαγη αποψεων και πληροφοριων παντως οχι για ειρωνειες και παιδικες συμπεριφορες.

Ολοι μας ξερουμε σε ποια χωρα ζουμε και τις πρακτικες τους . Αλλα συνεχιζεις να κανεις οτι δεν διαβασες οτι πχ πραγματικα δεν ηξερα ουτε καν που ειναι ο ΟΚΑΝΑ.

Συνεχιζε να φτιαχνεις θεωριες υποκρισιας δεν μπορω να σε παρακολουθησω στο σεναριο σου.

Ας ξεμπερδέψουν τουλάχιστον γρήγορα με τις εκκαθαρίσεις και τις αγορές, μπας και φτιάξουν κανά έργο και πάρουμε κι εμείς καμιά δουλειά...... :p