- 19 June 2006
- 15,781
+1
...
Υ.Γ Τι εννοείς δεν τα λέει το Ισλάμ αυτά????
![]()
Aυτά τα έχουμε ξεπεράσει εμείς οι "δυτικοί" εδώ και 40 χρόνια... Και μάλιστα αναίμακτα.
+1
...
![]()
Aυτά τα έχουμε ξεπεράσει εμείς οι "δυτικοί" εδώ και 40 χρόνια... Και μάλιστα αναίμακτα.
+1
![]()
Το είπα και στο άλλο νήμα..... Η σάτιρα δεν έχει όρια..... Και πολύ σωστά η Ένωση Μουσουλμάνων, πήρε σαφείς αποστάσεις απο την συγκέντρωση των "φανατικών" Μουσουλμάνων χτες.....
Κι έγώ την βρίσκω σωστή, αλλά, αν και δεν έχω τίποτα κατα της ένωσης μουσουλμάνων, μάλλον πολιτική μου φαίνεται η θέση που πήρε... Θα την θεωρούσα πιό ειλικρινή αν και άλλες μουσουλμανικές ενώσεις, όχι φιλοξενούμενες σε χριστιανικά κράτη, αλλά σε αμιγώς μουσουλμανικά, έχουν κρατήσει την ίδια στάση.
Προφανώς κάνεις πλάκα που θέλεις και οι υπόλοιπες μουσουλμανικές ενώσεις στον πλανήτη να κρατούν την ίδια στάση με την ελληνική μουσουλμανική ένωση..... Προσπαθείς να βρεις κάτι αρνητικό στην ανακοίνωση, αλλά δεν βγαίνει?? Δεν μπορείς να δεχτείς οτι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μυαλά πιο ανοιχτά απο πολλούς έλληνες χριστιανούς και μη????
Κι έγώ την βρίσκω σωστή, αλλά, αν και δεν έχω τίποτα κατα της ένωσης μουσουλμάνων, μάλλον πολιτική μου φαίνεται η θέση που πήρε... Θα την θεωρούσα πιο ειλικρινή αν και άλλες μουσουλμανικές ενώσεις, όχι φιλοξενούμενες σε χριστιανικά κράτη, αλλά σε αμιγώς μουσουλμανικά, έχουν κρατήσει την ίδια στάση.
Ειναι προφανες οτι δεν αντιλαμβανεσαι τι λεει ο ΒΙΟΣ... Το προβλημα του και πιθανον και ολων οσων κανουμε κριτικη δεν ειναι η μουσουλμανικη ενωση και η σωστη της θεση αλλα ολων των αλλων που βγαλαν τα γιαταγανια για ψυλλου πηδημα.
Πχ στην Πακιστανικη ενωση που δεν τηρησε την σωστη οπως ομολογεις θεση της ενωσης μουσουλμανων και αρχισαν τις ψευτομαγκιες (καποιοι απο αυτους αλλα απο την στιγμη που τους αδειαζει η ενωση ολοι μπαινουν στον ιδιο παρονομαστη....) ή στους υπολοιπους φανατικους ανα τον κοσμο που κυρηξαν καθυστερημενη τζιχαντ.
Δεν ξέρω τι σχέση έχει η ερώτησή μου με την υποκρισία της Δύσης.
Η ερώτηση είναι: γιατί άραγε οι μουσουλμάνοι δεν επικηρύσσουν τον Ράμσφελτ αλλά επικηρύσσουν συγγραφείς, σκηνοθέτες, σκιτσογράφους;;;...
Η ερώτηση δεν έχει καμιά σχέση, μα καμιά σχέση με τη Δύση. Μπορεί βέβαια ο κακός καπιταλισμός να πάει με όλα σαν την κόκα κόλα, αλλά στο συγκεκριμένο ερώτημα δεν μπορώ να δω πως έχει την παραμικρή σχέση.
Το είπα και στο άλλο νήμα..... Η σάτιρα δεν έχει όρια..... Και πολύ σωστά η Ένωση Μουσουλμάνων, πήρε σαφείς αποστάσεις απο την συγκέντρωση των "φανατικών" Μουσουλμάνων χτες.....
Κι έγώ την βρίσκω σωστή, αλλά, αν και δεν έχω τίποτα κατα της ένωσης μουσουλμάνων, μάλλον πολιτική μου φαίνεται η θέση που πήρε... Θα την θεωρούσα πιό ειλικρινή αν και άλλες μουσουλμανικές ενώσεις, όχι φιλοξενούμενες σε χριστιανικά κράτη, αλλά σε αμιγώς μουσουλμανικά, έχουν κρατήσει την ίδια στάση.
Δεν ξέρω τι σχέση έχει η ερώτησή μου με την υποκρισία της Δύσης.
Η ερώτηση είναι: γιατί άραγε οι μουσουλμάνοι δεν επικηρύσσουν τον Ράμσφελτ αλλά επικηρύσσουν συγγραφείς, σκηνοθέτες, σκιτσογράφους;;;...
Η ερώτηση δεν έχει καμιά σχέση, μα καμιά σχέση με τη Δύση. Μπορεί βέβαια ο κακός καπιταλισμός να πάει με όλα σαν την κόκα κόλα, αλλά στο συγκεκριμένο ερώτημα δεν μπορώ να δω πως έχει την παραμικρή σχέση.
Κατι τετοιες "αποστασεις" κρατανε και οι ηγεσιες χρυσαβγιτων, ναζιστων ,φασιστων απο τον Χιτλερ και τα ρατσιστικα επεισοδια ,μη το ξεχναμε .
Αν δεν βλέπεις νά έχει καμιά σχέση με την Δύση προφανώς εχεις ασθενή μνήμη σχετικα μέ τις παμπολλες επεμβάσεις και τις εκατόμβες θυμάτων πού εχει προκαλέσει η Δύση στην ''Ανατολή''.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.