Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Η περιθωριοποίηση είναι φυσικό να παράγει παραβατικότητα με απρόβλεπτες συνέπειες. Όταν οι άνθρωποι εξαθλιώνονται και δοκιμάζονται οι αντοχές τους, τα πράγματα δε μπορεί παρά να χειροτερέψουν. Η λύση δεν είναι η απομάκρυνση και ο περιορισμός, αλλά η ενσωμάτωση...

Οσοι έχουν ασχοληθεί, ξέρουν οτι ενσωμάτωση μεταναστών στην κοινωνία και πολυπολιτισμικότητα είναι δύο εντελώς αντίθετα πράγματα... Και άσε τους άσχετους (δεν εννοώ εσένα) να φωνάζουν "να τους ενσωματώσουμε στην πολυπολιτισμική κοινωνία μας"... Ας ανοίξουν και κανένα βιβλίο...

Ασε... μεγάλος πόνος αυτό με τους οικολόγους στην περιοχή μου... Δεν το έγραψα για να βγω offtopic...

αν αναφέρεσαι σε "οικολόγους" απ' αυτούς που πάνε σε μια περιοχή και αμολάνε ένα μεγάλο αριθμό ζώων υπό το πρόσχημα της εξαφάνισης του είδους , τον οποίο όμως δεν τον σηκώνει η περιοχή και έτσι δημιουργούν ακόμη περισσότερα προβλήματα, τότε, αν έχουν καλές προθεσεις είναι απλώς ηλίθιοι.

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

... Ας ανοίξουν και κανένα βιβλίο...

Mπαααα...Θα ακολουθησουν την απαντηση σου πριν λιγο καιρο που ελεγε σε παρομοια παροτρυνση "δεν χρειαζεται να διαβασω,ξερω"...
Απο κωλοτουμπα παντως ......

Στο συγκεκριμένο συμφωνώ μαζί σου. Αλλά, εμείς θεωρούμαστε χορτάτοι εννοείς? Δεν νομίζω τα τελευταία 3 χρόνια να θεωρούμαστε χορτάτοι... Οι έλληνες είμασταν πάντα large προς τους αδύναμους και πεινασμένους - όταν είχαμε κι εμείς να φάμε... Πως μπορείς να ζητάς απο τον πεινασμένο έλληνα να έχει διαφορετική συμπεριφορά απο τον πεινασμένο λαθρομετανάστη... Και έχε υπ'όψιν σου οτι ο λαθρομετανάστης (το 90-95%) έχουν να συνρηρήσουν μόνο τον εαυτό τους... Εμείς, ολόκληρη οικογένεια και καμμιά φορά και συγγενείς...

οι συνθήκες στην ελληνικη επαρχία είναι απείρως καλύτερες από αυτές στην πόλη, σήμερα. Από κεί και μετά όταν τεθεί θέμα επιβίωσης δεν υπάρχει ούτε χρώμα , ούτε αδερφός , ούτε ομόθρησκος ή όμαιμος ή ομόγλωσσος ή ομότροπος.

75624_413113908755454_282999946_n.jpg

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Φαντάζομαι τον ρώτησες και για το κολαστήριο τών φραουλοπαραγωγών της Μανωλάδας..Η αυτό δεν το γνωρίζει??

Που οταν τελειώνουν την δουλειά-εκμετάλλευση πάνε και μένουν σε εναν ανοικτό χωρο (κατι σαν γήπεδο) και περιφέρονται πανω κάτω ..

Και άμα λάχει και ζητήσουν και το μεροκάματο,πιάνουν και κανέναν τά ''αφεντικα'', τού σφηνωνουν τον σβερκο στο τζαμι του παραθύρου τού τζίπ και τον περιφέρουν έτσι κανά χιλιόμετρο..

Αλλά μάλλον θα τα λένε οι ''αναρχοκομμουνισταί'' αυτά..:Banane0::Banane0:

Βεβαια υπήρξε βελτίωση απο περυσι..Πέρυσι τους έδεναν με τριχιά πισω απο τζίπ και τους έσερναν...

Δεν έχουν σχέση αυτά που γράφεις με αυτα που έγραψα...
Κολαστήριο φραουλοπαραγωγών ? Τα Γκούλαγκ της Μανωλάδας δεν λες καλύτερα ? Να φύγουν να γλυτωσουν οι άνθρωποι....

Να φύγουν να γλυτωσουν οι άνθρωποι....

Έτσι σε θέλω.... Να φύγουν οι φραουλοπαραγωγοί......

Τι εννοείς οτι δεν λέει αυτό???? BIOS???

Είναι αλήθεια???

Mπαααα...Θα ακολουθησουν την απαντηση σου πριν λιγο καιρο που ελεγε σε παρομοια παροτρυνση "δεν χρειαζεται να διαβασω,ξερω"...
Απο κωλοτουμπα παντως ......

???
Ξαναψάξτο... Μπερδεύεις πρόσωπα...

Έτσι σε θέλω.... Να φύγουν οι φραουλοπαραγωγοί......

Τι εννοείς οτι δεν λέει αυτό???? BIOS???

Είναι αλήθεια???

Ε φυσικά να φύγουν οι φραουλοπαραγωγοί... να σωθούν οι ντόπιοι λαθρομετανάστες... ποιοί να φύγουν λες εσύ ?

Ε φυσικά να φύγουν οι φραουλοπαραγωγοί... ποιοί να φύγουν λες εσύ ?

Όχι ρε παιδί μου το ήξερα......απλώς να.....ξέρεις..... Είπα μπας και......

τι θα γίνει τελικά ;Ν' ανοίγουμε κανα βιβλίο να διαβάσουμε ή όχι ;

τι θα γίνει τελικά ;Ν' ανοίγουμε κανα βιβλίο να διαβάσουμε ή όχι ;

κάτσε περιμένω το λινκ... :) Μεχρι να έρθει, άνοιξε ένα, αλλά μη σε δει κανείς... :)

Last edited: