Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Aντιστοιχο κανεις δεν ξερει αλλα οτι θα γινεται θα γινεται ....μην πηδηχτεις απο το παραθυρο γιατι μαλλον ειναι και δεδομενο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αν υποψιαστω οτι γινεται κατι αντιστοιχο και με τα ναρκωτικα, θα πηδηχτω απ'το παραθυρο.
Θα πεσω απ'τα συννεφα, αληθεια σας το λεω...
,
Θα στο λεγαμε ,αλλα τωρα δεν στο λεμε

Ευτυχώς που ο Πακιστανός δεν απευθύνθηκε στην αστυνομία να καταγγείλει το γεγονός... Θα είχαν αγνοήσει την καταγγελία του, θα τον είχαν συλλάβει και θα τον βασάνιζαν τώρα... Ο δε αστυνομικός-ληστής δεν πρέπει να ήταν φανατικός χρυσαυγίτης γιατί δεν τον χτύπησε... Αλήθεια πως τον συνέλαβαν τελικά? Μπερδεμένα πράγματα...

Νέα επίθεση σε βάρος μεταναστών εργατών από φασιστοειδή

Κινητοποίηση στην περιοχή έκαναν χτες μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις Αιγάλεω του Κόμματος

http://www.rizospastis.gr/page.do?id=14308&publDate=16/11/2012&direction&pageNo=21

Οι Ρομά δεν γουστάρουν σχολεία ,
οι αντιφά φαντασιώνονται βασνιστήρια στην ασφάλεια
η κυβέρνηση μας χρεωκόπησε απο χθές
ο ντερτιλής κυνήγαγε μπεκάτσες

και εγω έχω πόρσε , καταθέσεις στην Ελβετία , και 28 εκατοστά πουλί

ΡΕ ΔΕΝ ΠΆΤΕ ...

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

ΡΕ ΔΕΝ ΠΆΤΕ ...

Ραγιάδες Βασίλη μου.... Πάντα χρήσιμοι στην Εξουσία......

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

ΡΕ ΔΕΝ ΠΆΤΕ ...

σιγά που έχεις πόρσε ....

Στα χέρια της Αστυνομίας ένας 26χρονος για το στυγερό έγκλημα στην Ιεράπετρα

Στο χωριό επικρατεί αναβρασμός ενώ κάτοικοι, έχουν πάει για να διαμαρτυρηθούν έξω από το Αστυνομικό τμήμα όπου γίνονται προσαγωγές υπόπτων. Πληροφορίες θέλουν να έχει συλληφθεί ένας 26χρονος για τη δολοφονία, για την οποία έβγαλε ανακοίνωση και η Χρυσή Αυγή...

Το θύμα, ένας άνδρας περίπου 60 ετών βρέθηκε νεκρός από το γιο του, σε μια λίμνη αίματος στις 12:00 το μεσημέρι, κοντά στο φράγμα Μπραμιανών.

Έμενε στο χωριό Στόμιο και διατηρούσε θερμοκήπιο κοντά στο φράγμα Μπραμιανών, στο οποίο είχε και αλλοδαπούς εργάτες.
Λίγο πριν το φονικό, καυγάδισε με έναν από αυτούς για οικονομικές διαφορές. Έναν Πακιστανό εργάτη...

Αργότερα, βρέθηκε νεκρός απ' το γιο του, με μια σακούλα στο κεφάλι.
Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία έστρεψε τις έρευνες στον 26χρονο Πακιστανό, ο οποίος σύμφωνα με το ΑΠΕ, έχει συλληφθεί και ανακρίνεται.
Συνολικά, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει 8 προσαγωγές για την υπόθεση μέχρι τώρα.

Τον βασάνισε πριν τον σκοτώσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt ο δράστης πριν βάλει στο θύμα τη σακούλα στο κεφάλι -την οποία έδεσε με κορδόνι γύρω από το λαιμό του- τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο ενώ τον βασάνισε, βγάζοντάς του κάποια δόντια!

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας, για να βρεθεί ο δράστης του φρικτού εγκλήματος.
Στο σημείο, εκτός από τους Αστυνομικούς και τον ιατροδικαστή, πήγε και αρκετός κόσμος για να μάθει περισσότερα για τη δολοφονία. Κάτοικοι είπαν, ότι ανάμεσά τους, βρέθηκαν και μέλη της Χρυσής Αυγής...

Το βράδυ, η Χρυσή Αυγή έβγαλε ανακοίνωση για τη δολοφονία, στην οποία σύμφωνα με το FlashNews, αναφέρει τα εξής:

"Ο άτυχος Έλληνας πατέρας 3 παιδιών βρέθηκε σφαγμένος στο θερμοκήπιο του και χτυπημένος με πέτρα στο κεφάλι. Τα δόντια του βρέθηκαν 3 μέτρα μακρυά από το άψυχο σώμα του. Ήταν τέτοια η μανία των δραστών όπου του τύλιξαν το κεφάλι με πλαστική σακούλα πριν τον αποτελειώσουν... Ήδη υπάρχουν πολλές προσαγωγές λαθρομεταναστών αλλά και ενός από τους φερόμενους ως δράστες ο οποίος συνελήφθη στο ΚΤΕΛ την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από την πόλη της Ιεράπετρας. Αυτή την ώρα επικρατεί μεγάλη ένταση στην πόλη και οι κάτοικοι ετοιμάζονται να παραστούν έξω από το αστυνομικό μέγαρο για να διαμαρτυρηθούν. Η Τ.Ο Ιεράπετρας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρακολουθεί τις εξελίξεις και εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος".

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να φτάσουν στο νησί μέλη της Χρυσής αυγής.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=174816&catid=6

Μπράβο ρε BIOS και έλεγα να το βάλω απο χτες.....(με τον παρακάτω σχολιασμό).....

Ο Γκέμπελς ήταν πολύ "μικρός"........μπροστά στα καθεστωτικά.....

Εύγε....

Τι λες ρε ? Τι εννοείς με τον Γκέμπελς? Που κολλάει το "εύγε"? Για γίνε σαφής αφού απευθύνεσαι σε μένα...

Τι λες ρε ? Τι εννοείς με τον Γκέμπελς? Που κολλάει το "εύγε"?

Δεν μου αρέσει το ύφος σου....

Διάβασε την παρένθεση στην πρόταση μου και αυτό που την ακολουθεί και θα καταλάβεις.....οτι απευθύνομαι στο newsit....

Βέβαια εσύ το έβαλες απο άλλη σκοπιά και εγώ απο άλλη ΘΑ το έβαζα......αλλά.....

Μια είδηση είναι... δεν εχει κριτική μέσα της, εκτος αν δεν την βλέπω... που κολλάει ο Γκεμπελς σ'αυτό
(Αν το "εύγε" δεν απευθυνόταν ειρωνικά σε μένα, κάνω πίσω :))

Μια είδηση είναι... δεν εχει κριτική μέσα της, εκτος αν δεν την βλέπω... που κολλάει ο Γκεμπελς σ'αυτό
(Αν το "εύγε" δεν απευθυνόταν ειρωνικά σε μένα, κάνω πίσω :))

Α καλά αν δεν βλέπεις τον προφανή γκεμπελισμό στο κατάπτυστο άρθρο του newsit που "εισαγγελικά" ρίχνει την "καταδίκη" σε μετανάστη μόνο και μόνο επειδή είχε σχέσεις με το θύμα, φυσικά χωρίς να έχει γίνει καμία έρευνα, ούτε οτι είχε αστυνομικές πηγές....τι να πω....

Ταυτίζει έναν άνθρωπο με τον θύτη, λόγω ενός καυγά......αν έγινε.....και αυτός...

Και τέλος παραθέτει φαρδιά πλατιά την ανακοίνωση των Χ.Α.........

Τι άλλο δλδ να κάνει????

Μα αυτά που λέει είναι αναμετάδοση του κλίματος που υπάρχει (υπήρχε εκείνη την ώρα) και μάλιστα χωρίς να παίρνει θέση...
δες
"γίνονται προσαγωγές υπόπτων"
"Λίγο πριν το φονικό, καυγάδισε με έναν από αυτούς για οικονομικές διαφορές. Έναν Πακιστανό εργάτη...

Αργότερα, βρέθηκε νεκρός απ' το γιο του, με μια σακούλα στο κεφάλι.
Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία έστρεψε τις έρευνες στον 26χρονο Πακιστανό, ο οποίος σύμφωνα με το ΑΠΕ, έχει συλληφθεί και ανακρίνεται."

Ρε συ... δεν γίνεται να τους καταλογίζεις οτι " "εισαγγελικά" ρίχνει την "καταδίκη" σε μετανάστη μόνο και μόνο επειδή είχε σχέσεις με το θύμα"...
Δες το ξανά...

Και φυσικά απο τα μέχρι τώρα δεν εχουμε αποδείξεις ποιός είναι ο δράστης...

Σαν είδηση είχε διπλό ενδιαφέρον να μπει στο παρόν thread, γιατί μπαίνει στην μέση και η ΧΑ...